Ми працюємо для мене! Чи варто працювати разом?

Одного разу це може стати будь-яким з нас. «Прийміть, що мій серце мучить, коли я бачу, як і якийсь пені ви платите за цю роботу. У мене є чудова ідея - ви будете працювати для мене! А ось ваша увага! Ви крокуєте на шахтному полі. Приготувати всі правила війни.

Так він запропонував йому працювати. Ось, звичайно, ми означає, що він є власником або принаймні співвласником бізнесу, в іншому випадку всі наступні поради не змусять вас відчувати. Так він господар... Це означає, що його майнові права, які до цієї точки, продовжені до бізнесу та частково (посильно) до вас, тепер почнуть працювати проти двох з вас з венгекцією. Хто принесе користь від цього? Добре, це погляд.

Тонке питання - гроші

Той факт, що він думав, що ваша зарплата була «патетична ручка» цього «вушника Джерка» - ваш колишній бос - не означає, що він має намір платити вам кілька разів більше. По-перше, незалежно від того, як він може бути щедрим і люблячим, але компанія має штатний стіл і ніхто, починаючи від співробітників до податкових інспекторів, не вийде сліпим оком до «похилого» заробітної плати улюбленої жінки боса. Хто сказав, що він нічого не оплатити?

Отже, будь ласка, будьте готові, що ви не будете пропонувати нічого видатного, або, можливо, навіть меншого, за допомогою хороших перспективних «при особливому поширенні в конверті». Не соромлюся. Обов'язково вкажіть: скільки, в якому часовому кадрі, за яку кількість робіт і чи може цей предмет включений в договір? Ми всі, і люди, зокрема, звичайно, чесні люди, але завжди віддають перевагу економії на тих, хто ближче. І хто краще, ніж улюблена жінка буде розуміти все - і про затримку в виплаті за договором, і про поведінкові, і про непередбачувані представницькі витрати? Крім того, він нічого не приховує, все перед вами.

Чому він хоче?

В цілому, якщо він запрошує Вас до своєї роботи, корисно запитати питання: чому він потрібен? Існує кілька варіантів і кожен вимагає свого підходу. Повідомляємо, що ви дійсно цінний фахівець і він має дефіцит кваліфікованих кадрів. Це справедливість, але є ризик, який з часом він буде тримати ваші стосунки точно тому, що він потребує вас у своєму бізнесі. Ще одним варіантом є те, що ви хороший фахівець, і його офіс трохи брудний. Низька заробітна плата, перерву з інтересом або без соціального пакету. Надії, що ваше кохання та його ставлення будуть яскравішими до мінусів повсякденної праці. В принципі, якщо ви дійсно розумієте цю ситуацію і готові допомогти вашій коханій людині - вперед (де гарантія того, що сторонній не може це зробити?), але я раджу вам написати на частку в бізнесі або підвищених премій в кінці кварталу. Головне, щоб він знав, що ви робите концесії і що у вас немає ілюзій про нього.

Щоб зберегти або не зберігати?

І це може бути те, що офіс дійсно поганий, і він очікується, щоб отримати на обличчі більше, ніж працівник, але також помічник, партнер, інвестор. «Чи не тебе, то хто?» У цьому випадку кожен повинен вирішувати ваші відносини і тільки їх. Ви любите його? Ви любите його так багато, що ви можете побудувати свою роботу рукою і в суть (як це відбувається в таких випадках) - власне! Велике питання, яке ви плануєте бути в бізнесі?

Моя думка полягає в тому, що тільки повний партнер і дружина може «Зберегти» чоловіка. (Українська) «Свято» У будь-якому іншому випадку, на його складі, попросивши вас піти до нього, в аварійному бізнесі - тільки тому, що ви разом - це дивний приниження. У таких випадках людина повинна отримати на коліні і сказати, що він просить вас прийняти його, як він зараз, обіцяє зробити всі зусилля, щоб зробити вас щасливими, і що він зберігає всі заборгованості і зобов'язання минулого до себе, і благополуччя майбутнього повністю акцій з вами!

Якщо він говорить так, то візьміть його! Чи потрібно враховувати цей варіант взагалі? – Я впевнений, що кожен другий з вас запитати. Бізнес, як правило, прагне закінчити як кращий, так і найгірший час. Стан справ не так само, як і стан людини, хоча це значно пов'язано з собою. Я знаю багато випадків, коли це було любов жінки, яка зробила чоловіка, переосмислити свою позицію в бізнесі і піднятися на непристойну висоту. І я також знаю, що поганий людина, як поганий бізнесмен, можна помітити відразу, і це проявляється не тільки в кількості грошей в банківському рахунку. Я впевнений, що ви, читачі, достатньо, щоб відрізати погані чоловіки одночасно.

Так ось нижня лінія. Якщо він просить вас ввести свій бізнес, запитайте його кілька питань:

1) Чому? Хто? У яких умовах? Що ваша зарплата?

2) Яка поведінка від вас очікує в офісі? Чоловіки, як правило, мають велике уявлення про те, як поводитися, плаття та інші жінки на роботі.

(3) Що ще від вас очікує стандартна робота? Це не про секс в офісі. Можливо, він хоче, щоб бути його «земцями і очима» і питання, яке вам сподобається?

(4) Як будувати ваш особистий час? Не всі приходять до того, що будинок перетвориться в офіс, і всі розмови будуть тільки про бізнес. Встановити умови - це важливо!

(5) Що буде на вашому робочому місці, якщо Бог забороне вас частиною? Якщо ви входите на умови партнера, то це питання краще вирішується адвокатом.

І, звичайно, в такому випадку, як робота, багато вирішує інтерес. Якщо ви зацікавлені в своїй роботі в принципі, це тільки збагачує вас в кожному сенсі, але якщо ви не зацікавлені, то незабаром ви будете не тільки працювати, але і його. Подумайте! І, можливо, не поганий працювати разом!

Автор: Elena Shubina

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Кредит: /users/26725