Дорогі! Кондиціонер для прання може бути небезпечним для здоров'я

Лаундрі кондиціонера є дуже популярним продуктом, який часто використовується для миття, що дозволяє підтримувати м'якість тканини і надати йому приємний запах.

На сьогоднішній день більшість людей використовують її, тому що магазин пропонує широкий асортимент товарів за доступними цінами.

Однак мало хто знає, що більшість кондиціонерів містять хімічні речовини, які небезпечні для здоров'я, особливо для здоров'я дітей.

Рекламні кампанії часто приховують важливі деталі, що вигідно для підприємств побутової хімії приховати.

Як і інші засоби очищення і очищення для дому, кондиціонери викликають шкідливий ефект, який не завжди помітний відразу.

Найчастіше ми говоримо про респіраторні захворювання і дерматологічні розлади, які проявляються прямим або непрямим контактом з кондиціонером для нижньої білизни.

Більш ніж половина кондиціонерів нижньої білизни були підтверджені, щоб містити більше двох хімічних речовин, які погіршують наше здоров’я.

У цій статті ми розповімо про найпоширеніші шкідливі речовини, які виробники додають в кондиціонери для нижньої білизни. Ви можете знайти їх на етикетці товару. Не пропустіть!

Альфа terpineol

Ми говоримо про безбарвну розчісну рідину з запахом бузку, яка використовується для аромату кондиціонерів для білизни.

Захист навколишнього середовища США Агентство попереджає, що ця речовина може викликати різні проблеми здоров'я, такі як:

• дисбаланс центральної нервової системи
  • гіпотермія
  • Постійні головні болі
  • депресія
  • втрата м'язової координації
  • слизова

бензил ацетат

Ця ароматична речовина найчастіше використовується для виробництва продуктів, які використовуються для прання одягу.

Це також безбарвна рідина, тільки з ароматом жасмину.

Подовжений контакт з цією речовиною може викликати:

• високий ризик раку підшлункової залози
  • окостимуляція
  • респіратор
  • головний біль

бензиловий спирт

Цей безбарвний з'єднання має приємний аромат, оскільки він виготовляється з квітів і трав. Додається не тільки кондиціонери для білизни, але і до ефірних масел, наприклад, ylang-ylang, hyacinth і jasmine.

Його контакт з тілом може призвести до наступних проблем здоров'я:

• захворювання центральної нервової системи
  • верхній дихальний подразнення
  • отруювання
  • головний біль

етиловий ацетат

Це солодка речовина, яка використовується як розчинник і ароматизатор в різних домашніх продуктах.

Агентство охорони навколишнього середовища США поставила його на перелік небезпечних речовин, які не допускаються.

Небезпечний для здоров'я і може викликати:

• захворювання печінки
  • респіраторні інфекції
  • втома і анемія

хлорформа

Хлорформ - товста, безбарвна рідина з злегка солодким запахом. Часто додається в лляні кондиціонери як розчинник і ароматизатор.

У 11-му звіті про карциногени, опублікованому Національною токсикологічною програмою в США, ця сполука перераховується як карциноген.

Постійне використання продуктів з хлороподібними причинами:

• сонливість
  • Запорочення, нудота і блювота
  • головний біль
  • порушення печінки та нирок
  • серцева недостатність
  • дерматологічні захворювання
  • респіраторні інфекції

Терпинолен

Terpinolene - це безбарвна рідина з ароматом цитрусу, яка додається до багатьох засобів очищення. Використовується для виробництва кондиціонерів для білизни, мила, кремів для гоління та інших косметичних засобів.

Terpinolene вважається потенційно вуглецевою речовиною, яка може збільшити кількість шкідливих клітин в нирках і сечовому міхурі.

Це може бути пов'язано з такими проблемами:

• окостимуляція
  • захворювання шкіри
  • ангел
  • синусит

Всі ці ефекти з'являються тільки в середовищі до тривалого терміну, оскільки косметичні засоби і миючі засоби містять шкідливі речовини в невеликих кількостях.

Як зробити розум гостріше і більш гнучким: вправи для мозку

Селфі: новий фокус сприйняття, або в пошуку втраченої ідентичності

Проблема полягає в тому, що багато людей використовують кондиціонери для прання практично щодня, тому шкідливі частинки накопичуються в їх тілі в помітних кількостях.

Щоб захистити себе від можливих ризиків, краще зменшити використання цих продуктів або використовувати екологічні альтернативи, такі як яблучний оцет або сода для випічки.

Джерело: steptohealth.ru/pochemu-konditsioner-dlya-belya-mozhet-byt-opasen/