Імам Байалда: баклажани, фаршировані томатами в Туреччині

Ця страва прийшла до нас з турецької кухні. Люди часто просять, де назва «імабайльді» походить від: це баклажани, фаршировані томатами і, як виняток, рясно приправлені часником.

Ім’я може бути перекладена як «Іма зміщена» або «Іма захотіла». Одна історія має життєздатний іам, який зачаровує на увазі кількість дорогоцінної оливкової олії, в якій варені баклажани плавають.

Час приготування: 90 хв.
Портій: 6 хв
Склад страви: 3 з 5

Інгредієнт:

• 2 маленькі баклажани
  • 3 великі солодкі перці
  • 6 великих помідорів, або 1 пакет 400 – 500 г подрібнених помідорів власному соку
  • 6 невеликих головок цибулі
  • 5 - 8 зубчиків часнику
  • 1 пучок петрушки, кіндро і базилік
  • 1 под гарячого перцю
  • 100г оливкова олія для смаження
приправи:

• 1 ч.л. червоний мелений перець
  • 1 ч.л. солі
  • 1/2 ч.л. цукру
Як приготувати:

1,1 км Для приготування Імам Байальди мені знадобиться невеликий баклажан приблизно однакового розміру, солодкий болгарський перець, помідори, цибулю, часник, гострі перці, оливкова олія і багато зелені.

2,2 км Я порізаю баклажани уздовж, посипавши кожну розріз великою сіллю. Я залишаю гіркоту в чаші 30 хвилин. Потім зливаємо сік, випущений з баклажанів, злегка натискаємо їх і занурюємо їх серветкою.

3. У На сковороді на добре розігрітій оливковій олії протягом декількох хвилин обсмажують подрібнені зубчики часнику. Коли часник злегка обсмажений, вийняти його з шумом,
Я не кинути його. Я покладаю його в баклажани перед гасінням.

Тепер в цій ароматній олії я обсмажити баклажани для формування золотистої скоринки і викласти їх в форму випічки близько один до одного.

4. У Якщо варити цю страву влітку, використовуйте свіжі помідори. Я зроблю хрестоподібні на них. В окропу я опускаємо томати 1 хв, а потім знімаємо з шумом і відразу поміщаємо їх в чашу холодної води. Це легко.

5. Умань Я ріжу помідори дрібно і відправляю їх, щоб гасити на повільному вогні протягом 30 хвилин, поки вони перетворюються в пюре. Готові помідори розтирають через сито, додають сіль, перець і щіпку цукру.

6. Жнівень Краще вибрати товсту білизну і бажано різні кольори - потім блюдо виходить яскравим і яскравим. Наріжте їх невеликими кубиками. У сковороді обсмаження в оливковій олії я обсмажив солодкий перець до розм'якшення близько 10 хвилин.

7. Про нас На оливковій олії я обсмажив цибулю до золотистого кольору.

8. У Я ріжу пучок петрушки зелені, кіндро і базилік листя. Покласти разом обсмажений перець, цибуля і зелень. Додайте сіль і червоний мелений перець і добре перемішайте.

9. Навігація Кожна інцизія баклажанів заповнюється перцем, цибулею і зеленню.

10. Заливаємо фарширований баклажан з томатним соусом.

Як приготувати тертя з кабачків

Рецепти супу для детоксикації тіла

11. Я запікаю в духовці 1 годину при температурі 200 градусів.

12. Імам Байалда повинен служити холодним.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Бон привіт! З любов'ю!

Автор: Ірина Кушнір

Джерело: vk.com/academy_main?w=wall-46725206_23676