Закон про залучення людей та подій у наших живах

Незважаючи на те, що закон пам'яті, який матеріалізує наші думки, широко відомий, це часто забуте. Чому це відбувається і як зробити це для вас? Ви дізнаєтеся про все це в цій статті.

Цікавий факт відомий. Коли ви працюєте на щось довгий час, навіть якщо це невдало, дивні речі починаються. На певній точці зустрінеться люди самі, необхідні книги, статті, ноти та інші відомості буквально падають на голову.

Не можна сказати точно, коли це станеться, але це завжди буває до кожного. Мистерські сили невідомого простору намаглюють простір, привертають і створюють обставини. Як працює закон атракціонів. Кожен знає або вгадує про це інтуїтивно зрозуміло, але не кожен управляє його в службу. Найчастіше ми приїжджаємо до висновку, що єдина людина, яка очолювала нас в інший спосіб життя, - це те, що ми бачимо в рефлексії дзеркала.

Парадокс є те, що ми забуваємо про існування цього закону з дивовижною консистенцією. Так, так! Це, ми забуваємо повністю, як щось незначуща і неімпортантна. І навіть якщо ми повторюємо до себе сто разів на день, який «поганий матеріал» і повісимо знак на стінах з цим написом, ще щось, що відволікає нас.

Що викликає нас забути про закон залучення?

1,1 км Троубл.

Невеликі, великі, повсякденні, очікувані або часто падають на нас, як сніг на наших головах. Якщо ми просто надихнули магією управління нашими життями, дивлячись на The Secret, це не дасть нам миру. Останній може легко розбити неприємний виклик від роботи або самостійної дитини, яка влаштувала ще одну табло. Ми миттєво переключаємось, сердитися, відроджувати наш голос, забуваючи, що психічна радіостанція все ще працює, відправляючи правду в повітря зараз не найбільш позитивні імпульси.

2,2 км Вибачте себе та інші.

«Мда, я не чекав цього з вас!», ми скажемо, і, таким чином, ділимо світ на дві частини: в одному, приємному, ми сподіваємось, і в іншому, не дуже приємно, ні. І, як тільки ми в останній, все добре зникає в момент. Інші, здавалося, неуважні, мереживні, виразні, і навіть ворожі, оскільки вони дозволили собі вийти за межі того, що ми розуміли для них. При налаштуванні негативних очікувань, ми буквально змусимо оточуючих, щоб повернути нам неприємну, тіньову сторону.

3. У Розгортання.

Це друзі, знайомства, родичі та навіть родичі, які ще раз влаштовують чергову розмову з серцем та ретельно скажуть «Так, отримайте це з голови!» Якщо це доля, то нічого не писати. І ми вдячно приймаємо консультації, повертаємо до «нормального» існування, і припинимо випромінювати думки про краще життя. І ми не розуміємо, що це «дискард» перетворюється в реальну втрату можливостей, які тільки почали залучати нас тим самим законом.

4. Погане бажання замість наміру.

Коли ми побачимо склянку води на столі перед нами, ми будемо пити, ми просто досягаємо і беремо її. Не сумнівайтеся про це. Немає думок. Ми просто робимо це і Як працює наш намір, який знаходиться на короткій нозі з законом залучення. Але якщо наша свідома частина, наповнена різними миттєвими побажаннями та іншими «імпортантними» інформацією, перешкоджає цьому процесу, то все стає значно складніше. Ми можемо раптом усвідомити, що таблиця не є простим склом, але зразок, виготовлений з рідкого кристала і цінується на десятки тисяч доларів. І навіть наповнений не простою, але цілющою і миттєво омолоджує воду, яка в природі існує в одному місці на планеті. Після цих думок, намір просто прийняти скляну і питну воду з неї зіштовхнуться великі перешкоди. І всі вони будуть залучені законом тієї ж назви.

5. Умань Внутрішній конфлікт.

У попередньому пункті було розкрито конкретний приклад того, що може бути викликаний внутрішнім конфліктом. За невідповідністю від бажання та наміру конфлікт може бути між логікою та інтуїцією, розумом та тілом, минулим та майбутнім. Останнім не є нічого, крім батьківських прецепцій і заборон, з минулого, що викликає питання цілей, які ми хочемо досягти в майбутньому. Коли ми надішлемо конфліктні сигнали в світ, результат буде непередбачуваний, або ні на все, тому що в нас є протестована частина, яка викликає перешкоди.

3796229

Давайте спробуємо поставити все вище разом.

Виявляється, що змусити закон про притягнення до себе не так легко. Є ряд факторів, як зовнішні, так і внутрішні, які серйозно заважають метафізичним процесом матеріалізації думок.

Так як ми проти цього?

Тільки один спосіб. Якщо ми хочемо контролювати наші думки, то лише наша свідома частина допоможе нам тут, що необхідно завантажити додаткові функції контролінгу. Ім'я питанняй А потім ви отримаєте відповіді, природно. Пройдемо через однакові п'ять точок, описаних вище.

1,1 км Троубл.

• Чи є це дійсно проблема, щоб отримати стільки?
  • Що це неприємна подія врятувати мене від?
  • Чи можу я зможитися в найближчий час і реагувати більше обережно?

2,2 км Вибачте себе та інші.

• Що, на мій погляд, хтось ще порушував таку серйозну поведінку?
  • Я завжди слідувати за цим принципом себе?
  • Що більш важливо, ніж у наших відносинах?

3. У Розгортання.

• Чи є раціональне посилання в сумнівах, які інші хочуть висіяти в мене?
  • Які вони намагаються захистити мене від цього способу?
  • Яка критика інших може і не повинна бути прийнята?

4. Погане бажання замість наміру.

• Я хочу, що я хочу?
  • Що може статися, якщо я не знайшов, що я хотів?
  • Що таке значення мого бажання?

5. Умань Внутрішній конфлікт.

• Що в мене протипожежу, що я хочу?
  • Чому я можу отримати те, що я хочу?
  • Які аргументи “для” я можу дати кожному визначеному заперечення?

Автор: Дмитро Вострухов

Цікаво: Вербальне програмування: Як ми плануємо програму

Зробляючи життя простіше і приємніше: програмування підсвідомих

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.b17.ru/article/zabyvaem_o_zakone_pritjazhenija/