Про удари долі: чекати відчайу

У той час, коли життя здається більшою. Агата Крісті улюблена мама загинула. Вона була шокована, і улюблений чоловік залишив її - він любив іншої жінки, він пішов до неї. Відреставрований Агата трохи кинув і пішов божевільний; протягом декількох місяців вона жила в пансіонат і відіграла теніс. Я не пам'ятаю про це.

Він вже відомий письменник. І не змогли знайти - в пансіонаті вона зареєстрована під назвою коханої жінки. Вона сильно постраждала, але якось збереглася і повернулася на ноги. І одружився археолог, 16 років молодше, жила щасливо з ним до її смерті, хоча була війна і поділ. . й

Але вона здатна повернутися на ноги після удару.

І наша Яніна Геімо, Кіндерелла з старої плівки, була з дітьми в здобленому Ленінграді. Його коханий чоловік пішов на евакуацію, він був директором і не пішов на фронт. Яніна зуміла вийти з блокадного кільця з дітьми на дорозі життя. І на шляху молодий чоловік запропонував, що вона змінює поїзди – з'явилися друзі, ще простіше. І поїзд, на якому Іаніна повинна піти, Кожен мертвий. І вона і діти пережили!

Прибув у Ташкенті і кинувся до чоловіка - через два тижні тривоги і біль він пережив! Але директор вже одружився з тим, якось полегшити біль втрати. Вона йде, і є нова дружина в номері.

Привіт! Мій чоловік просить прощення, його екс-люда. Це сталося! І Яніна знайшла сили, щоб вижити його, хоча вона не могла довго забути в прямому сенсі слова. Я не можу дихати. Я був хорінгом. А потім молодий чоловік, який невпинно врятував її чоловіком - і жив з ним в любові і гармонії все її життя.

І Cinderella вже у віці 37 відігралася; драма не вплине на зовнішній вигляд. Він був ліки і антидот—любитель, і чоловік для любові і життя, хоча це здавалося б, бути більше!

Не всі даються такі випробування, не кожен може вижити це - але якщо ви вижити, все, безумовно, змінить для кращого. Це тест, жорсткий тест, ви повинні пройти через нього. Навіть якщо ви не можете дихати і тимчасово забути ім'я.

Все може змінитися на краще, чекати відчайу. І повернутися до тих, хто може так легко забути і замінити нас – все ще не варто, напевно. Навіть якщо вони просять прощення, знаючи, що вони були дешевими...

Автор:Анна Кирянова

Джерело: www.facebook.com/profile.php?id=100003261390679