Художня частина: можливість подякувати і пускати

Люди хочуть тримати час. Ми регулярно оновлюємо обладнання, стежимо за модою, робимо ремонт і т.д. І все ж, коли ми набуваємо нового, ми не поспішаємо брати участь з старими. І коли все стає занадто багато, ми відчуваємо втомлений, тягнувши, втратимо мотивацію для переміщення. А потім Ми інтуїтивно зрозуміло відчуємо необхідність відкинути старий.

Весь світ живого світу є світом гомеостазу та трансистази. Homeostasis – прагнення внутрішнього середовища для консистенції, стабільності та збереження цілісності. Transistasis - це протилежна якість, прагнення системи розвивати, розширювати і ділитися. Саме так, в постійній протистоянні, всі життєві функції. Але в будь-якій системі є базові знання балансу.

Наші предки знали, як почати і закінчувати день, регулярно очищають не тільки будинок, але і позбавили від застійної енергії.й Решти, що проводяться напередодні Нового року і Великодніх, заготівлях, супроводжує армію, бачелорецьку вечірку перед одруженням, днями, щоб зрівняти мертві і дні прощення – всі ці традиції включали ті ж кроки: подякувати старій, говорячи за ним, знайти ресурс для подальшої поїздки і просити благословення нового.

Мунч. Розрив. 1896 р.

На мій погляд, це базові, фундаментальні знання про закони Всесвіту, які працюють незалежно від того, чи ми знаємо їх, пошанувати їх або поважати їх.

Ми маємо досвід роботи в системному психологу, що нам все ще потрібно. Я часто свідків, як Людина застрягає місце через нездатність, щоб датий Він може бути частиною з коханою людиною, старою квартирою, колишня робота, звички, переконання, відступи, претензії ... Одним з основних законів систем є:Новий зв'язок не може бути встановленим до завершення старого. Закон поширюється на всі сфери життя людини.

Давайте мені дати вам деякі приклади з практики. Я підійшов до жінки, яка, відповідно до її, не може бути професійно реалізована, її кар'єрний прогрес був повільним і повним з усіх видів перешкод. Виявилося, що в її юнаці вступила медична школа, але після навчання тільки рік вона зрозуміла, що це не так. Проте, на першому рядку, коли новікомерси викреслилилили на урочисту оболонку Хіппократи, вона була дуже щирою і вірила, що вона буде позбавлена свого життя, щоб допомогти людям. І тепер ця неповна обіцянка тримає чоловіка назад.

Але лідер старих не визначилися зв’язків, звичайно, людських відносин. Ми відокремили від наших батьків. Процес дуже тонкий і глибокий, насправді він схожий на відокремлення частини від чого болить обидва. Побоюючись нашого болю або болю, які ми любимо, що змушує нас залишитися підключеними.

А син, піднявшись матір'ю, можна сказати в самому серці: “Мій дорогий мамі, я ніколи не залишаю тебе, і ви ніколи не будете самотніми!” А потім він йде через життя, отримує одружений, піднімає дітей, але його обране завжди доведеться поділитися серцем коханої з матір'ю, з тим, хто завжди помітний або невидимий. Так само йде батьки, які не хочуть пустити своїх дітей. Їх гіперпротекція часто перетворюється на фетерії любові до улюбленої дитини.

Іноді людина, що ще не відновилася від травми втрати, прагне вступити в нові відносини якомога швидше, нав'язливо сподіваючись заспокоїти і забути в руках інших. Але що відбувається в наступних відносинах? Є хоча б три з них. Людина продовжує відчувати попереднього партнера, порівняти його з поточною, пам'ятати, що він досвідчений поруч з ним.

Вже з іншого боку, частина нашої душі залишається, і ми за рік для неї, для життя і майбутнього, що ми ніколи не отримали. Все це не пішло, воно продовжує бути присутнім в цьому житті.

Буває, що жінка, багато років тому зламала чоловіка, залишається на своїй прізвищі, за космічні та системні закони, вона ще одружена, так як прізвище дає приналежність. Неприємно, інші чоловіки сприймають її як одружений, так і не підходити, і ті, хто приїжджає до себе, не можуть зайняти своє місце, тому що це не безкоштовно. І вони залишають або візьмуть на місце друга, батька, брата.

Він відчуває себе комфортно, стабільною і захищеною. Для того, щоб підкреслити її якомога яскравіше, ми використовуємо фрази, такі як «Я прикріплююсь до цієї роботи». «Я вірю так щиро в ній», «Я не міг уявити себе без неї». Я відчув, що якщо він вийшов з мого життя, я просто перестав існувати. "Я пов'язаний з ним"; Відчували один одного, як одне ціле, нам було одне серце для двох. Цей зв'язок буде залишатися на століттях!

Серов. Одиссеус і Наусикаа, 1910.

Ви повинні змінити місце проживання принаймні один раз у житті. А потім ви почали відчувати ностальгію на старе місце. Здавалося б, що сусіди не так погані, а шум трамваю приніс деякий шарм до повсякденного життя.

Спочатку ми автоматично очікуємо старого автобуса відповідно до звичайного графіка, і ми називаємо другом для чаю в районі і в кафе, який зараз здається нам особливо затишним і дорогим.

Багато разів Я бачив людей, які захопили втрату своїх чотириногих друзів, яким вони стали так приєднаними. І як складно адаптуватися до нової команди в новій роботі, до нових вимог і очікувань нового керівництва.

Що означає спілкування? У яких випадках вона залишається?

Клайм, відступ, проповід, надія, очікування і великий шкоду є всі речі, які тримати нас близько і запобігти минулому, залишаючись в минулому. Ми також ненаповнені обіцянки, непристойні борги і всі, що ми віддали, придбали несправедливо або незаконно. Всі, хто нас завдала шкоди і тим, хто зробив різницю в нашому житті, і це з'єднання не може бути скасовано на відстані, часу або навіть смерті.

Що робити, якщо ми відчуваємо себе в щось або комуІ обставини розповідають нам, що час переїзду, щоб зробити номер для чогось нового.

Ось час відкликати прецепції предків, які відзначили здатність подякувати і давали, мали відвагу відкрити підготовлений невідомий.

Сучасна психологія, метод розміщення системи активно використовує ці знання в роботі з завершенням попередніх відносин, побудови нових і супроводження людини в період адаптації. Це може бути поломка ритуалу, що ви робите в візуалізації. Ви можете написати листа прощання або використовувати замінник, щоб сказати несправедливість, попросити прощення, визнати провину, або, можливо, у вас є потреба прощати когось, сказати щось і, нарешті, погоджуватися з усім, як це таке.

На момент поділу людина дуже вразлива. Але тільки Як він отримує можливість виростити.Видання

Автор: Ірина Іщенко

Джерело: ishchenko.pro/irina-ishchenko/iskusstvo-rasstavaniya/