Брайан Трейсі: Почати свій день

Життя про те, що ви думаєте більшу частину часу. Найголовніша частина кожного дня – що ви думаєте на початку.

Почати свій день прямо.

Зробіть час кожного ранку, щоб сидіти в тиші і повторити ваші цілі. Ви можете побачити з читання біографій і автобіографій успішних жінок і чоловіків, які, без перебільшення, кожен з них почав свою подорож до висоти успіху з моменту, коли вони почали отримувати рано і витрачати час на себе.

Наповніть ваш розум позитивними ідеями

Золотий час. Перший час встановлює тон на добу. Ви робите протягом першого дня, підготувавши розум і встановите свій розум на решту дня. За перші тридцять хвилин, час відтворити плани на майбутнє.

Використовуйте цей час ефективно

Ось чотири речі, які можна зробити протягом цього ранку.

• Перший. Щоб досягти поставлених цілей і налаштувати їх при необхідності.
  • Другий Подумайте про кращі способи їх реалізації. Як вправа, уявіть, що шлях, який ви приймаєте, повністю неправильно і намагайтеся уявити протилежність. Що б ви не робили нічого?
  • Третя. Повторити уроки, які ви навчилися і навчатися по дорозі. Практика щоденної візуалізації.
  • Четвертий, Подумайте ваші цілі, як вже реальність. Закрийте очі, відпочийте, і уявіть, що ваші плани вже приходять. Написати свої основні цілі. Напишіть "Я зробив X доларів." «У мене є розмір X нетто». "Я зважаю так багато кілограмів." Ця щоденна вправа написання і перезапис ваших цілей є одним з найбільш потужних ви коли-небудь зможете оволодіти.
Закріпіть ремені для сидіння.

Ваше життя почне змінюватися за такою швидкістю, яка вам доведеться закріпити ваші крісла. Пам'ятайте, що початкова точка для досягнення фінансового успіху є почуттям нечутливої впевненості у собі і здатності досягти цілей. Все, що ми говоримо про те, як побудувати і розвивати систему вірування, поки ви нарешті досягнете точки абсолютної впевненості, що нічого не може зупинити вас від отримання того, що ви хочете.

Всі рахунки.

Ні один починає з цього роду відносин, але ви можете розвивати його за допомогою закону накопичення. Всі рахунки. Немає зусиль. Кожен неординарний досягнення є результатом тисяч простих дій, які ніхто не помітить або цінує. Оптимальне завдання для Вас полягає в тому, щоб привернути увагу до ваших цілей, а через закон залучення вас неминуче привертають до життя людей, обставин і можливостей, необхідних для досягнення поставлених цілей.

Стати живим магнітом

Після того, як ви працювали над собою і ваше мислення, ви станете живим магнітом для ідей і можливостей, які допоможуть вам досягти успіху. Я знаю. Це буде працювати для вас, якщо ви починаєте сьогодні, прямо зараз, мислити і говорити про ваші мрії і цілі, якщо вони вже реальні. Коли ви змінюєте свій розум, ви будете змінити своє життя. Ви на шляху до фінансової незалежності.

Також цікавим є Paul Graham: Де жити зараз

9 Знаки, які ви можете зробити більше ніж всі Else

Вправа:

Ось два вправи, які ви можете зробити кожен день, щоб зберегти ваші думки, орієнтовані на ваші цілі:

Перший, Отримуйте трохи раніше кожного ранку і заплануйте свій прогрес протягом всього дня. Зробіть час, щоб думати про ваші цілі і як краще їх досягти. Встановить тон для решти дня.

По-друге, Пам'ятайте про важливі уроки, які ви навчилися під час роботи на ваших цілях. Приготуйте, щоб змінити свій курс і коригувати ваші дії. Ми впевнені, що ви рухаєтеся до ваших цілей, незалежно від того, що відбувається навколо вас в рази. Просто бути перистентним! Видання

Кредит Брайан Трейтинг

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: vk.com/blacklionmag?w=wall-95325074_18678