Як виявити найкращі у дітей

Розумний розвиток та любов

Розвиток хороший, але краще робити без вибухів.

За останні 3 роки я працюю тісно на «розвиткові» людей. Він вибухнув і бачив сотні вибухів (досвідомість, розуміння, інсайти). Але квіти (фрукти, результати, зміни) зазвичай не з'являються на місці вибухів. І якщо це сталося, то це не було, але незважаючи на це.

Квіти не вирощують в мертвих грунтах. Вони ростуть, де грунт запліднений, поливається і оточений любов'ю.

Я думаю, що Не можна розвиватий Як кажуть, «Ви не можете зробити себе щасливими. й Він може тільки розвивати себе.й Тільки, докладаючи зусиль, він може переходити назустріч своїм щастям. Якщо ми хочемо прискорити розвиток когось, ми покажемо нашу незадоволеність особою. Що це таке, але наш ego, який хоче стверджувати себе проти інших? Що це те, що ви більш просунуті, ніж інші? Ми бачимо недоліки інших. Це знак нашого розвитку!

Що ми робимо? Як жити з людьми, які дратують своїм непорозумінням, низькою швидкістю думки, тягати за самозахист? Я даю вам свою особисту думку. Для тих, хто має таке ставлення.

Любов розвивається. У атмосферу любові людина розвиває себе.

Коли дитина росте в дружній обстановці любові, взаєморозуміння, підтримка, радість, потім він росте, щоб бути розумним, сміливим, красивим, люблячим людиною. У агресивному середовищі небезпеки і невдоволення (найкраще, байдужість), виростає «складнений смак».

На жаль, майже всі ми, більшою або меншою мірою, є складними смородинами. Для себе і для інших. Це реальність, і в цій реальності наші діти ростуть. Вони будуть йти таким же чином, якщо полум'я любові опікує в наших сім'ях прямо зараз. Ну, якщо ми не просвітимо. Спочатку в серці, потім в серцях ваших близьких. Як казка йде, “Зберегти себе і багато навколо вас будуть збережені. й

Поєднання, розуміння, толерантність, повага, людство – всі ці якості є лише результатом любові. Крім того, людська мудрість не складається в кількості знань, але в здатності жити щасливо. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Такі люди щасливі, хтиві, мужні. Для них немає перешкод.

Чому люди так різні?Хтось щасливий і цікавий, і інші нудні або відштовхувальні? У той час як деякі зростали в атмосферу любові і зараз переносять її в себе, розкидаються. І інші не навчилися, що любов є, і тому вони не мають цього вогню в душі і не мають нічого дарувати людям, нічого не радувати, немає можливості радіти тому, як люди навколо цвітіння.

Це все означає, що перед тим, як запитати «розвиваючі питання», даючи поради та наголошувати помилки, потрібно зробити чоловіка коханим, відчувати себе безпечно поруч з вами. Не вистачає для нього, щоб реалізувати любов і безпеку, вона повинна бути пов'язана з його цілою грою. Тоді людина відкриється, його розум буде безкоштовно, очі будуть чіткими. Ви почуєте думки, які ви ніколи не очікували почути. Ви побачите речі, які ви можете помилуватися.

Сама людина починає прагнути зрозуміти щось, щоб зробити своє життя щасливим, і він буде прагнути порадувати вас. Це природне, щоб бути коханим.

Важливо розуміти, що Будь-яке імперфікування особи є зовнішнім, поверхневим, як его.й А душа людини ідеально підійде. Спочатку людина яскрава, чистота, хороша і доброзичлива.

З точки зору помилок людини, підкреслюючи свої недоліки, ми тим самим зміцнюємо темний, який знаходиться у людини.

Але ви можете звернутися безпосередньо до душі людини, ігноруючи його недоліки. Потім душа відкриває. У людини є енергія, яка справляється з темним, або надає йому міцності.

Це ставлення до людей не є результатом практики. Це розуміння природи людини. Людина - це дитина Божої Матері у своєму образі і подоби. Він подарував своїм дітям все. Його діти ідеально підходять як він. Чистий і вільний. Вони безкоштовні, щоб вибрати навіть як лікувати свого батька, як лікувати їх грудей.

Якщо ви лікуєте людей, як оригінальні істоти, дива почнеться. Коли це сталося мені, це здавалося б, якщо всі, хто знав, що колись в десятці. Вони почали говорити інтелектуальні думки, і навіть нові для мене.

По суті, я просто припинив їх підштовхування. Вони відчували різне ставлення, і почали виявляти себе трохи. І вийшов - Кожен такий секрет.й Це весь світ, який просто відкрився до мене. І дарувати хороші поради, потрібно розуміти внутрішній світ людини, необхідно мати досвід душі. Люблю чоловіка. опублікований

Автор: Вадим Карабінський

Цікаво: Діти, які відчувають себе поголені, як невдачі

Бумеранг: Кілька років відтепер ті слова повернуться до вас. . й

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: obreteniesili.ru/deti/kak-raskrit-luchshee-v-svoem-rebenke.html