Тексти пісень, а це означає: Немає одного, щоб любити себе.

Вона має довге все, що повинно бути довго: ніжки, волосся, нігті. У вас є закруглений все, що повинно бути круглим (ми не списуємо його з скромності). Вона йде на дати без нижню білизну, тому вона має таємничу посмішку на обличчі і сексуальну аура конвертує її від голови до пальця. Вона робить хороші гроші і виглядає стильно.

Видає виключно позитивну енергію. Ми можемо сказати, що все красиво в ній: її обличчя, думки, і душ, і одяг. Але вона не зупиняється, вона постійно покращує все! Вона вже володіє «позитивним мисленням», тобто відрізає будь-які негативні почуття і думки, які відвідають її. І майже навчився любити себе.

р.

Немає нічого не залишилося. Бо Вона не любить, але сама.й Для всіх своїх заслуг, вона ніколи не одружилась. Вона починає підозрювати, що реальні чоловіки перенесли. Я готовий піти в школу укусів.

Це портрет сучасної леді 20 до 50 років. Вони стають все більш і більше, однаково самотніми «розумними жінками і красунцями», сниться знайти своє жіноче щастя. І першим, хто відповідав моню самотніх сердець. Про любов і сім'ю були програми та шоу-шоу. Гламурська література сповнена порад: де знайти чоловіка, як половити його і під яким соусом підготуватися до шлюбу. Але психологічна підготовка особливо рампанського. Просто «свіжна фабрика», тиснення «доліки» один візерунок.

Я пам'ятаю, що береться до іграшки заводу в юніори високих. Був магазин, який зробив пластикові труби. Вони склеювали разом з двома половинками. На лівій кладці носової кістки, праворуч - з обличчями. Заводський працівник не шукав наліво, навпіл направо, хміль - і готовий. Потім абсолютно ідентичні, без очей, без рота ляльки збиваються уздовж транспортера для розмальовки.

Можливо, психологічна підготовка керується тим самим принципом: бути стандартними і ви легко знайдете свою другу половинку?

В останні роки листи, які приходять на мій сайт, все на одній темі: як досягти щастя в особистому житті. Деякі скарги на долю, інші про чоловіків, але абсолютно всі хочуть простих рецептів: що повинно бути у відносинах з чоловіками – сміливими і активними або м'якими і очікуваннями? Яка стратегія повинна вибрати так, щоб він не втекти? Як «вичавити» чоловіка перед шлюбом? І великий питання, які ляльки є найбільшим попитом прямо зараз?

Лікар-терапевт завжди невеликий слон. Від амбіцій і претензій літер можна передбачити долю своїх авторів. Немає любові до них. Не любов, щастя. Ні.

Більшість сучасних жінок на екстрадиції та їх потенційні костюми впливають на дуже небезпечні захворювання. Його ім'я пілінгізмТексти пісень, а це означає: І він йде впевнено по всій планеті. А не безневинна покоївка - це бездіяльність від нього, не існує ліків для нього, але він кидає долі і руїни життя.

Вам необхідно знати ворога. Я спробую пояснити те, що таке чума, яка стала настільки поширеною в наш час. Карл Густав Jung допоможе мені з цим.

Недостатній є дорослим паспортом, але з дитячими значеннями та ставленнями. А немовлята страшна, тому що вона не дозволяє людині рости на особистість. Ідеї про світ, люди, життя у немовляті спрощено І якщо особистість життя в реальному світі, Інфанта живе в ілюстрії. Особистість бачить життя як складне та багатовимірне. Непристойний презентує свого роду Kinder Surprise. Ви просто повинні розуміти, з якої сторони розгортати, а потім ви знайдете твердий шоколад і милий подарунок всередині.

Люди навчаються з власних та інших помилок. Дитина, крок на тому ж граблі, здивує кожен раз.

Фізична особа намагається зрозуміти закони життя. Нежирні коржі рецепти, поради та схеми.

Люди хочуть знати, що щастя для них. Інфетету керує принципом «прийнятих».

Особистість протягом років стає більш глибоким, цікавим, розумним. Не змінюється.

Особистість створює своє життя. Інфунт може тільки імітувати. Саме тому всі немовляти повні з печатками. З різних випадків: від простих - чим носити серйозний - що думати, як жити.

Дійсно, наш добре втомлений і тихий час дав народження такої кількості клонів, що радянська влада не могла мріяти в найщасливій мрії. раціональний чоловік швидко відроджується в стандартний чоловік.

Поняття любові у немовлят є близьким до мультфільмів Дісней. Від чоловіка хочеться бути легким, теплим, веселим і приємним. Для забезпечення, догляду та захисту. Що він був розумним, красивим, соковитим, щедрим, з почуттям гумору і, звичайно, насиченим. Що таке пилосос, холодильник і пральна машина в одній пляшці. Це буде приємно, якщо це диво технології також може співати львлабію.

І для цього вона обіцяє присвятити своїх кращих років, дарувати прихильність, любов і заохочувати його ще більшим досягненням.

ЗареєструватисяНеймовірна людина здатна до максимального ентузіазму. Відчуття немовлят може бути у порівнянні з бенгальська вогонь, яка швидко покривається, вигорає яскраво і швидко виділяє. Шукаючи на кисті, немовлята вирішує, що він знову нещасливий. Можливо, саме тому немовляти з ким-небудь не можуть бути довгими в серйозних відносинах. На відміну від смаків, темпів, обставин.

Це не випадок. Дитина занадто схильна до себе і його інтересів. Він, як маленька дитина, не здатний дійсно відчувати іншу людину глибоко і акуратно. Його основне значення залишається задоволеністю власних потреб - у захисті, теплій, насиченості. Саме тому кожна друга молода жінка говорить, що тільки в шлюбі може відчувати себе захищеною.

Не розумію людей. Він каже, що люди не розуміють мене.

Так, Світ навколо нас не бачить, але винаходи. Він робить себе, хоча. Він створює уяві образу далеко від реальності.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Життя такої людини, як правило, не виходить, і його доля ніколи не бачить її. І все тому, що його фантазії про власну сліпучу, не відповідають дійсності.

Сьогодні психологічні тренінги та популярна психологічна література взяли на себе роль родичів душі. Вони пояснять вам, що скарб, який повинен бути успішним. Ви повинні вірити, що ви чарівні, привабливі і любовні душі! Так що якщо немає підтвердження цього ... Ведуться від сумнівів і страхів, від розумних і приборних думок - вони не позитивні.

Сучасні чоловіки не менше немовлят, ніж жінки. Яка проблема? Чи не маррі? Вони, як і негативно заряджені електрони, відкидають один одному!

Справа в тому, що вони мають той самий недолік: Незріла психіка будь-якого немовляти характеризується несвідомим спонтанним захистом від відповідальності. (Юнг)

Дівчина, яка запропонувала собі, що вона є подарунком, який може прикрасити життя будь-якого чоловіка, по суті, потрібно знайти когось, хто може сидіти на шиї. Хтось зберіг його, захищений, не знижуючи розуму... Що таке тягар на дитину? В наш час не проблема, від практичної точки зору, жінка не потрібна в господарстві. І дама навколо ставка - ставок. Ви можете мати великий час разом - поки він комфортний з цією жінкою. Доки вона отримує його одружений.

Якщо діти одружені, життя разом буде базуватися на принципах, які будуть «маніпулювати». До цього незрілої емоційності і, отже, холодності і байдужості до інших проблем людей, болю і радості. «Зроблено одним ланцюгом», вони живуть разом і не бачать, розуміють, поважають один одному. Вони вважаються нормальною родиною. Є багато шлюбів, як це!

І тепер я маю на увазі всі наречені. Є реальні чоловіки, але розповідають мені, чому у живої людини є лялька?

Я дивлюся, куди приходить легенда, що всі люди маррі за любов? Є секс-драйв. Пристрасть. «Я люблю» Побоюючись самотності. Є «так це повинно бути». Є загальні інтереси або кола зв'язку. Що потрібно робити з ним?

По суті, більшість людей потребують партнера, щоб жити разом. Немає нічого неправильного з цим. Так 100 років тому, як дворяни і селяни одружені. Але щоб маррі таким чином вимагає висихання думки і елементарної чесності, яка немовлята не здатна. Я пам'ятаю дуже просту жінку, яка описує її шлюб до мене: «Мій чоловік поважає мене – я господаря.» І я поважаю його — він рідко напої, руки золотисті, і що ніколи не будемо говорити мені, я буду йти до мого сусіда. Чинник? Ні, чесно.

Це, ймовірно, випадок для більшості шлюбів. Проте, найбільш часто згадувати слово в листи є «любителем». І всім чекає любов! Готовий для себе! Вони просто не були щасливі ще...

Старий розповідь. Продається міф. Солодка ілюзія. Булшит.

Дивитися, не всі здатні музику або математику. Я не говорю про «Dog Waltz» і не про простих арифметичних дій, але про справжню музику і вищу математику. І любов, що для всіх, хто хоче це?

Є любов, але це не для немовлят. Це доросле почуття. Ви не купуєте його, ви не отримаєте його, ви не будете вкрасти його, ви не будете брати його, ви не будете запитати про це. Дозрівають тільки. Про нас

Я можу сказати вам один перевірений засіб, який в гламурній літературі, щоб не відлякати читача, ніколи не згадується: тільки біль може зробити людину зміною. Таким чином, біль власної степидності, що стає життєздатним, біль застуди робить один теплішим. пісяють Подібно hell в frankincense, большией

6 Види комунікативної маніпуляції: Як стати жертвою

Хвороби шкіри – повідомлення душі

Отже, самотній «розумний і красивий» не має вибору, але слідувати співвідношенню «Ремен як це» знаменитої пісні. вона холодна і страшна, вона старіє, але залишається «як є».

Я зустрінеться з словами Юнга: не може дозволити собі жити, бо він побачить, що життя його порожній. І пішов він з цієї зустрічі. З одного боку, сіре існування, з іншого, абіс: можливі жахи, що зустрічаються. Видання

Джерело: fuza.ru/marvelous/15323-lyubov-i-infantilizm.html?_utl_t=fb