Необхідність уповільнення. . й

Марузе, який колись навчав мене гасити з деревами

Кілька місяців тому, вперше я відчував необхідність уповільнення. Зрозуміло сповільнити і навчатися жити дні м'якше. Стоп збуджено рядка від повороту до повороту між княжками і, складаючи оари, слухайте тишу.

Життя в своїй геносисті нагадує дайвінг fartsman - готовий дивитися з усього кутового дня і ночі з характерним «псистом, хлопчиком!», торгівля з підлогових пропозицій. Я хочу піти там, і що, і ті, і це інше обгортання, будь ласка, і це - для зміни. Ні, вона не злипне, і обличчя не буде тріщини, а в цілому - залити і пересуватися.

Для останнього варто сидіти в один день з блокнотом і олівцем і дізнатися, що важливо для вас зараз.Про насА що говорять українці,Ну і це.? Щасливі люди міцні мрії, але не ті, які виключно для внутрішнього використання у вашій голові, і виконання яких ви дійсно хочете піти, бігти, плавати і піднімати круту стіну, незважаючи на спеку, діарея і туго взуття.

Коли ви сповільните і нехай поїзди йдуть, вигорніть квитки, опадають за групу і загубилися в чарівному лісі.Значення знаходиться під папоротьм, під зеленою мохою, в альтанці ховається лисиця за деревом - "і як для решти захоплення: немає, але не смішний, але не страшний, і мертво жах виходить з кашлю, і зтепер на ньому не буде часу більш красивим для слова, спказаного в простоті ..."

Ви навчитеся сказати «не» – і в той же момент настає така красива, тому пронизлива тиша, яку можна почути краплі, що випливають з оарів і вражають воду, як лунає дихання, а гасіння стає загиблим димом, а відпочивається на річці в передпорожньому соні, а струм обережно відправляє вас як кава-брейк.

Особливо корисно уповільнити, коли сили протистояти виходженню, а від бажань - тільки спати, мовчати і не торкнутися, а не рухи почуттів потрібні -Ви поставите все, що ви можете на балансі листа, похибку про обробку.й Обмеження снів полягає в тому, щоб заснути в ліжко і падати, але мозок не встигає розсіювати спогади про враження від дня, він також втомився - просто приймає спогади, фотографії, слова і зображення і змащує їх з ручними, де він отримує, і тому сниться на таких днів, як правило, деякі пошкоджені речі.

Максимальне завдання полягає в тому, щоб повернутися додому ввечері в цілому: не розбризти себе на дорозі до дна, не розірвати по кутах.

Я зрозумів довго.Коли у вас є міцність, у вас є увага.й Щоб послухати всю істоту, і не навушіть вухо, щоб заглибитися в сутність, і не ходити по верхівках, ловити, поплести, погладити, і не відмовитися від звичного «все пройде». Тому що разом з цим «вічно» буде проходити і щось дуже важливо - ваша здатність.житий Що болить і реагує на всіх, а неПокажіть мені, будь ласка, будь ласка,доНі, я лазу.?

Повільно я знову відчував свербіж у пальці від бажання падати. Але я впевнений, що протягом тривалого часу я не збираю камеру в руках, я не пропустиме інших людей колорбону і прищів, ці всесвіти, які вписуються у школярів, це простір, в якому ви кладемо міст з натисканням затвору.

Поки я помітив, що я почав захопити людей частіше, помітивши свої шрифти, див. з'єднання. Відкриваючи, щоб зустрітися без страху, що вона буде спати десь. В кінці, ви повинні розглянути себе, кого дуже важливо і важливо, щоб турбуватися про цілісність репутації. І я? Я люблю це? й

Я бункер. Видання

Автор: Ольга Примаченко

Тільки 48 хвилин мовчання перед просвітленням.

Музика, яка може досягати глибини

Джерело: gnezdo.by/blog/slow-down/