Що таке самодозування?

Само-саботаж - дивовижний підсвідомий візерунок поведінки, яка є вашою стійкістю до дії і що запобігає досягненню цілей.

Якщо у вас є самодостаткування, ви можете побачити його, коли ви робите щось.

• Ви починаєте в сторону, починайте щось інше і забудь те, що ви будете робити.
  • Не вірити, що ви досягнете успіху і відмовтеся від справи, починаючи від підсвідомого ставлення;
  • Ви відчуєте, що ви не оціните.
  • Відчувається, що ви натискаємо газ і гальма одночасно.
  • Ви хочете, щоб зробити це одночасно.

Самодостаток також неприємний, тому що якщо ви починаєте працювати над собою, ви підсвідомо не допустити себе від його виконання. Незалежно від того, що ви робите, ви залишаєтеся ставити.

Що робити про себе?

Є багато варіантів, але тут є найпростіший. Це техніка з книги Живорад Славинський.

Честська точка

Помістіть індекс і середні пальці на місці грудей, розташованому в середині стерну. Почуття приймання і любов до себе, Ваше тіло, особистість, і найголовніше, Ваше самодостатня.

Скажіть це прямо (але, але з почуттям, не механічно):

Я не знаю себе, мій тіло, моя особистість і те, що я стажу себе.

Після того, як ви сказали фразу, дивимося на тіло. Ви можете дихати зіткнення або ви можете запустити goosebumps над тілом. Ви також можете почувати себе внутрішньо вилученим, якщо тягар проблеми було підпорядковано або проблема не була актуальною. У вас є можливість, коли ви «вимкнете» спати або почати коротку ейфорію. Ці ознаки вказують, що ви зробили техніку правильно.

Зробляючи життя простіше і приємніше: програмування підсвідомих

Камені загорнуті в повсті: Покиньте цей камінь назад!

Якщо ви не помітили будь-які реакції протягом 20-30 секунд, повторіть техніку, говорите фразу з повагою до себе. Усвідомо про те, що ви говорите. Видання

Джерело: vk.com/wall-111971959_16