На запитах світу: Інтимізовані цілі та реальні можливості

Про безмежні можливості людини в нашому часі говорити і писати багато. На думку кращих «половинок», сім’ї, бізнесу та подій, які подарували так товсті пагони, що величезна кількість людей, які зіткнулися з реальними (не фантастичними) символами в їх житті просто проходять, відсутні хороші шанси на створення як особистих, так і ділових відносин.

Це тому, що вони заслуговують найкращі.

Сняги та цілі багатьох жителів нашої планети – це перехрестя фантазій про казкові світи з хорошими майстрами, ярмарками та побажаннями бізнес-планів найуспішніших компаній світу. Мотиваційні динаміки, надихаючи книги та фільми, а також висока концентрація «загадки» у ЗМІ створюють ілюзію, яку ми можемо зробити практично будь-яким.

Фame, влада, благополуччя, завоювання недоступних вершин, підприємницький успіх має велике звернення, але Не кожен хоче відповідати своїм реальним потенціалом.й

Кожен має право стати астронатом у будь-якому віці, але розумна людина розуміє, що навіть якщо необхідного рівня знань і навичок можна отримати, рівень здоров'я, алас, таке серйозне регулювання не завжди викликає. І якщо вам пощастило здоров'я, всі етапи відбору проходять, то ніхто не гарантує, що ця людина буде обрана в якості космонавтів, адже космічні програми недостатньо для всіх. Ви можете боротися за десятки років для того, щоб бути астронатом, але це означає, що вона виглядає трохи більш широко на можливості? З тих пір, як ви повинні бути ближче до місця, ви можете подивитися деякі суміжні області дослідження, і хто знає, які результати будуть досягнуті, цілком можливо, що значне.

Головне обсесія з позицією світового погляду може призвести до великих втрат міцності і часу, після чого він навіть важче визнати власну неправомірність. Попри те, що оточення повністю відкриті.

• Я заслугаю найкращого чоловіка, знаю, скільки він повинен отримати, що робити, як шукати, як поводитися і т.д. Чому я був окремо за 5/10 років?
  • «Мій бізнес повинен бути найяскравим бізнесом у всесвіті, і я не збираюся ставити реальність – як швидко, якісно і якісно, так і нікому!»
  • Моя жінка повинна бути не тільки красивим, доброю, вірною, доброзичливою, сексуальною, домашньою, але і що вона не повинна сидіти на шиї, заробляти для себе, бути цікавим інтерв'юером, хорошою матір'ю до моєї дитини, буде розуміти, що мені потрібна свобода!

Я думаю, Всесвіт не потрібно соромитися і довести, що ви гідні того, що він приходить до вас.Ви помітили? Людина працює, робить щось корисним, допомагає іншим, розвиватися, і він не, ні, і подарує світу деякі подарунки. Потім хороші діти, потім можливість купити житло, потім вони врятували машину, після чого бізнес пішов на гору. І якщо бажаний ще не приїжджає, то можливо, не такий же рівень? Або щось неправильно з бажанням.

Кожна людина може зробити багато, але проблема полягає в тому, що часто ми хочемо мати схожість з героями зовні, але не пропускати тести, які знизилися на їх багато. У житті тих, хто хоче бачити «герой». Нерідко великі сорби приносять людям стимул, що робить їх рухатися вперед і досягти хороших результатів, але це також трапляється, що великі перемоги приходять і великі випробування, і вони просто не хочуть зустрітися. Неймовірно, що глибоке життя можливо без тестування. Якщо ви хочете дістатися до нездатного піку, вам доведеться зіткнутися з місяцями підготовки, складнощами сходження, а з ночівлею залишається в не найзручніших умовах, а з потенційним ризиком лаванди. І якщо ви не хочете зробити все це, так що ніхто не хоче піднятися на недоступні, ви можете вибрати більш доступні.

Кожен з нас повинен вибрати більші можливості, більші ризики, менші ризики і більш скромні результати. Для облаштування невеликого варіанту досить розумний в багатьох випадках.

Нерідко люди просять Бога / Всесвіту / світу важко дати їм чудові можливості, але коли необхідні тести на наших здібностях і дотримання поставлених цілей приходять, то виходить, що ми не хочемо, щоб піти через все це. Я хочу зустріти велику любов, але без негативних емоцій, без ревнощів і непорозуміння. Бізнес хоче, але без зайвих інвестицій часу, грошей і зусиль, а також, будь ласка, щоб швидко окупитися. Чоловік хоче бути успішним, і добрим і щедрим, і в той же час не потрібно, щоб він витрачав весь час на роботу, давайте йому бути вдома частіше (і не старий, але молодий і красивий одночасно!).

Коли ви хочете багато і без особливих зусиль, це означає, що мислити. Якщо ми знаємо, що ми заслуговуємо на краще, ми можемо знайти міцність і час, щоб виростити краще того, що ми вже маємо. Перш за все, ми виростимо себе, щоб не тільки привернути увагу, але і зберегти висоту, до якого ми вирішили піднятися, і при залученні, ми отримуємо терпіння до «зростання» наших відносин, бізнесу, соціального кола і роботи. Крім того, Для тих, хто дійсно вирощував, результати обов'язково приходять, питання "Я заслугую більше, де шахта?" зазвичай не виникають.й

Всесвіт дійсно рясний, світ щедрий, можливості багато, в залежності від влади в межах нас, щоб використовувати їх. Якщо ви попросите життя, щоб дати нам не те, що ви дійсно хочете, але що найбільш доречно для росту і розвитку, то один день ви можете знайти з сюрпризом, що людина або жінка поруч з яким ви повинні подумати багато, дотримуватися, змінити, переговори і розвиватися, просто стала найбільшою любов'ю життя, і бізнесу, з якого ви не очікували швидкі результати, але вирішили просто зробити свою роботу добре, поступово почали давати більше можливостей.

Тоді виявиться, що коли ви перестаєте вимагати особливого ставлення від коханих, але ви навчитеся захоплювати ресурси всередині себе, а відносно ваших родичів просто зробити те, що правильно, вартки поступово піднімуть. Є багато таких прикладів.

Ми також повинні пам'ятати, що ми можемо зробити замовлення Всесвіту на зображеннях партнера, відносин, сім'ї, бізнесу або щось інше тільки з образів вже в наших головах і відомих нам.

9 знаків, які ви є успішною особою

Сесія миттєвого рельєфу від поганих удач

Але ви дійсно можете уявити, що відкривається з вершини, який ви ніколи не бували? У правому місці, а потім якось самі.Видання

Кредитна Діна Марти

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/dina.v.richards/posts/ 10153811374474452

Категории

Смотрите также

Новое и интересное