Я думаю, що ви зустрілися з жінками, як це. З цегляним поглядом, злими очима і скрученим обличчям з гнівом. Здається, що її ціле замочується в отруї, і вона тільки шукає звичку, щоб залити цю отруту на когось. Очікуючи за свою преість, шукаючи потенційних жертв з його пронизливим поглядом.
Відомі жінки живуть серед нас. Вони подорожують в громадському транспорті, стоять в довгих чергах і обов'язково працюють в комунальних послугах. Ринок – це місце, де ви завжди знайдете їх. Звісно, я дівчині.
Але з якоїсь причини це в цих місцях, які дуже часто чути, що нічого не поширюється, а бруду навколо себе. Ви не повинні слухати слова, ви почуєте інтонацію, тембр голосу, ви ловите ці низькі вібрації, і ви усвідомлюєте, що у вас є отруйна жінка перед вами.
Вона намагається зашкодити вас, спровокувати вас в конфлікт, карель і скандал. Є устілки і вузли.
Таким чином, вона намагається залити накопичену подачу отрути і харчуватися на вашу свіжу здорову енергію.й І помітив, що вона помітила, що сильнішими будуть зусилля, щоб змусити нервову систему.
Я знаю жінку, як це особисто. Я не близька до неї, але доля указала, що майже кожен день ми сіли в одному мікроавтобусі, і обидва пішли до фіналу. Коли вона побачила мене вперше, вона довго дивиться на мене. Я відразу ж помітив це, психічно огороджений від стіни і просто не приділяв увагу.
Наступним кроком до нашої «приміщення» на її складі було захоплення мене з ліктями і запікання мене під кришкою штампованого в мікроавтобусі. Але я побачила, що вона робила її з метою, продовжуючи дивитися свою реакцію з близьким поглядом. А замість того, щоб зробити зауваження до неї (що вона, безумовно, сподівається на), я дав їй місце або протрюду в натовпі далеко від неї.
Неможливість мене «доторкнутися живим» вона була дуже сердитися. І під час наступної спільної поїздки вона вирішила голосувати, звертаючись до абстрактних слухачів – пасажирів мікроавтобуса, обговорити мій зовнішній вигляд. Так само, дивитися, як поточна молодіжна сукня вгору, каблуки Ніде вище, і сережки такі, що вуха висить. Шановні клієнти!
А коли я побачила за її словами, вона подивилась на мене як абсолютний переможець. Я посміхнувся і сказав: «Дякую вам за комплімент». І вона відвернулася. Вона майже порубала на її отруту, яка була готова залити на мене нескінченний потік.
Це чіткий приклад отруйної жінки, енергетичний вампір, який живить речі, які виводять людей з балансу. До тих пір, поки жертва залишається спокійною, вона відмовляється приймати отруту, запропоновану вампіром. Але один має тільки отримати божевільний, почати бути дратівливим, сердитися, непристойним, так як цей отруйний покоїв під дуже великим тиском.
SECRET: Як отримати те, що ви хочете13 Правила енергозбереженняТак я завжди кажу, навчаюся розпізнати токсичні жінки. Вони не повинні стояти собі, захищати свою позицію і боротися за повагу. Це не час, щоб показати ваш характер.
Потрібно залишатися безшумним і залишатися спокійним всередині. Я токсичну жінку перед мною. Вона так невірна. Може Бог благословив її! І посмішка. Видання
Автор: Юлія Кравченко
Джерело: www.twiy.ru/yadovitaya-zhenshhina/