Де приходять діти? Як відповідати дитину на запитання «Незгодні»

Серед тисяч дітей, чому? Як? Як? є питання, що батьки чекають на страх і думки через відповіді заздалегідь. Але навіть приготовлені батьки все ж приймають питання дивним. Наприклад, коли вони думають, що дитина запросив занадто рано.

- Ані! Вона тільки три роки і вона запитала мене, де вона прийшла! Я не готовий сказати її зараз!

до І не Покажіть мені, що вона народилася. Це буде досить. Можливо, вона не запитує, як вона народилася.

Коли дитина просить «безперечно» питання, не означає, що він хоче почути всі деталі про анатомію, фізіологію чоловіків і жінок, а також секрети інтимного життя батьків. Ймовірно, що він просто повинен зібрати деякі відсутній факт на його малюнку світу. І що потрібно будувати - краще дізнатися від дитини, запитуючи його уточнення питань.

- Мама, як народжуються малюки?

Арсенія на 4 роки не вистачає знань, які діти народжуються. Зараз зацікавив «Як?»

І я зацікавлена в "Чому?" Чому він раптом зацікавився? І я запитаю вас непристойно:

- Чому б ви робили це?

Він відповідає так серйозно, чуйно:

- Я повинен дати народження і я не знаю, як.

- Ви не повинні. Тільки дівчата народжуються, коли вони ростуть.

Дитина гасить рельєфом. Не проблема, це проблема дівчини. Більше інформації, які зацікавили його.

У цьому випадку було досить просто зняти тривогу з дитини і не потрібно описати весь процес пологів.

Анна Олександрівна, де приходять діти?

Павловинський 5. Це питання слід відповісти батькам, а не вчителям. Не знаю, яка версія батьків розповість. Поки вони вже розповіли свою дочку про сторик, і тепер я поламаю свою гармонійну теорію.

Я пишу Поліну акуратно:

до Ви маєте власний варіант? Що ви думаєте?

Pauline, витягнути шкіру на руці, говорить з продуманим виглядом:

- Я думаю, що діти виготовлені з гуми.

до Ні, Паулін, я можу сказати, що ми не гумові. Ми виготовлені з іншого унікального матеріалу. Вона називається шкірою.

Спочатку Павлов був задоволений відповіддю. Звичайно, після того, як виникне нове питання. Але навіть тоді можна надати дозу інформації, в залежності від сумнівів дитини, яке це питання провокує. Не варто відразу розповісти про все.

Але я не фанат версій про стеркс, капусту і магазин. По-перше, з сучасними дітьми, вони працюють менше і менше. Незабаром або пізно дитина буде знати правду. Як він знає, що його батьки зазнають його? Франклі, це налаштування. Діти в дитячому садочку також обмінюються видами. І дитина, яка вірить в теорію стоянки, може бути сміятися на більш освітлених дітей, які мають молодшу сестру в своєму життєвому досвіді і попередню материнську вагітність з материнською стаціонарністю.

- Анна Олександрівна, в якому магазині продаються діти?

до Я не знаю.

Я дуже не знаю, як відповісти на це питання, щоб не покинути повноваження батьків, щоб спростити свою версію, а в той же час не лежати дитині. Але є питання, тому виникає тривожність, яка потребує нейтралізації.

- Чому ви запитаєте?

до Що робити, якщо я не маю достатньо грошей?

Маріш, коли людина дійсно хоче, вона завжди має гроші для цієї дитини.

Я думаю, що я отримав нейтральну відповідь. А Марія не дасть батькам, і вона не буде лежати.

Тим не менш, краще без магазинів і стерок. Або це може статися, що мама розповість про капусту, бабуся про сторик, дід про магазин, і тато візьметься і позбавить всіх попередніх теорій. Як живе дитина? Хто довіряє?

Розкажіть правду. Але в першу чергу з'ясуйте, який інтерес за питанням дитини.

- Мати, дайте мені брата! Завтра!

А один син перекрив нашу тиху вечірку. Мій друг змінив її обличчя. На даний момент вона здавалася їй, що зараз вона повинна пояснити, що вагітність не прийшла так швидко, що для цього вона все ще потребує одружитися, а потім ще 9 місяців нести дитину.

Цікаво: Дитячі страхи: зрозуміти, де вони приходять і що вони

Не скажеш про дитину або як вести переговори з трирічного віку.

Але просте питання: «Чому потрібно брата?» - позбавили всіх турбот миттєво.

Він виходить, що син на прогулянці зустрівся з хлопчиком, який має молодший брат. Для того, щоб старший брат проходив з молодшим, розкочуючи колісне крісло навколо закритого двору, його мати дає йому гроші. 50 рублів за прогулянку. Це, син другу вирішив, що він також може зробити хороші гроші, скачаючи коляска, якщо, звичайно, мати намагається дати народження швидко. Але його матір розчарував його, кажучи, що навіть якщо він був братом, він повинен піти з ним безкоштовно. Питання народження брата негайно зникне.

Автор: Анна Бикова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: annabykova.ru/malishi-detskiy-sad/otkuda-berutsya-deti.html