Хороші показники: як розрахувати вигідні дати

Про те, як важливо використовувати кожен день для своєї мети, щоб розпочати важливі речі, дотримуватися її підтримки та сили майбутнього. Я дуже дисциплінована людина і я легко отримую разом з можливостями китайської метафізики.

І я дуже вдячний моїм вчителям, які змогли допитати і навчити мене, як використовувати час в першу чергу. Для мене найголовніше, який час залишити будинок і який день почати бізнес, результат якого залежить від мого миру і впевненості в успіху, адже я часто переконаний, як це працює.

Я шукаю відповіді на мої питання, я хотів дізнатися про таку річ, як вигідні дати. День я відкрив його, я пам'ятаю його зараз. й

р.

У моїй голові, як запис спінінга: «для поїздки, щоб принести вам удачу і гроші, вибрати сприятливу дату» ... «до переходу на нову квартиру, потрібно вибрати праву дату». Тоді я не мав ідеї, що це можливо з feng shui. Р

Моя спрага для знань і бажання поліпшити роботу. З тих пір я розрахував сприятливі дати для себе, для мого чоловіка, для сім'ї, для близьких друзів і звичайно для своїх улюблених клієнтів. І кожен раз, з щасливою і щасливою посміхатися, я слухаю їх заспокійливе захоплення: «Чи працює?» й

Що нового місяця впливає на дні місяця. Цей ефект може погіршити або поліпшити характеристики будь-якого дня. Але індикатори дня залишаються незмінними і приходять в свою чергу, дотримуючись циклічної природи. Про ці індикатори, які я хочу розповісти вам, так що це зрозуміло, чому цей або день залишає свій знак на наших справах.

В цілому, існує 12 показників, які мають свої певні цілі. Вони також називають монтажами. Ці показники розраховуються на основі китайського календаря. Так, докладніше про кожного з них.

1-й індикатор. Встановлення (посадка).

У день з цим показником дуже потужний і тому не добре для всіх речей. Ви можете планувати поїздки і зробити невеликі поїздки. У день хороший для запуску нових бізнес-проектів, початкових досліджень, переговорів, прийняття нової позиції або застосування до державних органів. Дуже добре в цей день, щоб піти на дати, відвідати друзів, запропонувати руку і серце, встановити дату весілля. Ви можете відкликати гроші з банку або взяти те, що ви зберігаєте в банку, декларувати старі будівлі і укласти новий фундамент, провести екскавацію і похорони. Але це несприятливий на такий день, щоб зробити довгі поїздки на морі або повітрям, провести весільну церемонію.

2-й індикатор. Ліквідація (визначення).

Назва говорить сама за себе. У цей день ви можете позбутися від зайвих речей, які перешкоджають реалізації ваших планів, шкідливих звичок, нерухомості, в тому числі нерухомості або старого автомобіля. Добре робити ремонт, порізати волосся, нігті, очистити живіт, почати дієту, очистити і мити. Дуже добре позбутися від хворого зуба або органу, шукаючи медичну допомогу. Ви можете планувати для такого дня поділу, спрямованого на закінчення відносин, розбиття бізнес-контрактів. Але це несприятливий на такий день, щоб провести операцію для збереження органу, проведення весілля може призвести до розлучення або до ранньої смерті дружини. Несправедливе відкриття бізнесу, починаючи від поїздки, зачаття або прийняття дитини. Недостатньо купувати тварин або приймати інші тварини під наглядом.

3-й індикатор. Наповнення (насичення). Повність.

Все, що ви запланували і почалися в цей день, буде насичення, повноти ламки, схильність до розмноження, тому необхідно ретельно продумати до використання цього дня. Якщо заплановане підписання договору накладає більш небажані зобов'язання, ніж гроші, краще відмовитися від цієї ідеї і вибрати більш підходящий день для підписання, інакше буде більше зобов'язань і менше грошей! На день підходить для запуску бізнесу, пов'язаних з торгівлею, гроші будуть розмножуватися. Доброго дня, щоб поспілкуватися з боргами, відсвяткувати пологів, робити стоматологічні імплантати, нарощування нігтів, волосся, а день добре підходить для внесення добрив. Але в цей день неспроможний подарувати щось, не підходить для судових спорів, для прийняття нових зобов’язань, реєстрації шлюбу.

4-й індикатор. Equilibrium (Equilibrium).

У цей день ви можете трохи розслабитися з хустлі і суєти минулих днів. Ви можете закінчити те, що ви почали, перейдіть на поїздку, почати будівництво, провести весільну церемонію з додатковими хорошими факторами або займатися лікуванням. Цей день допомагає прийти до компромісу і поліпшити відносини, балансувати шанси, якщо вони слабкі. Змагання на такий день призведе до розіграшу, а у підписанні договорів будуть обрівняні позиції сторін. Але день не є непоганим для судових спорів, якщо потрібно виграти, а в разі спадкування буде нові претенденти.

5й індикатор. Стабільність (визначення).

На день розраховано на запуск нових довгострокових проектів або офіційних відкриттів, з яких очікується стійкість та стабільність. Дуже добре знайти і найняти цінні помічники, виконувати медичні процедури, грати в весілля, робити угоди з людьми, якщо ви плануєте працювати з ними в команді довгий час. Для тих, хто любить подорожувати постійно, цей день також ідеальний, інакше краще вибрати інший день. Не дуже добре пересуватися в такий день або приймати кредит від банку, інакше ви повинні постійно пересуватися, і кредит буде оплачено протягом тривалого часу.

6-й індикатор. Початок

Ви можете використовувати його для запуску нового бізнесу, нового бізнесу, для підписання угод, ви можете продовжити роботу раніше. Почати ремонт, укласти фундамент для будівництва, ввести нову позицію, грати на весілля. Але ви не можете зробити великі покупки, переїхати на новий будинок або піти на поїздку. На цей день рекомендується пересуватися емоції.

7-й індикатор. Деструкції.

Це конфліктний день, і якщо щось вже розвивалася і сформувалася до цього дня, не рекомендується відсмоктуватися до спокуси і довести себе прямо, тому що цей день несе енергію руйнування, переривання, виснаження. У такий день добре знищити щось старе, знеболюючих будівель, демонтаж, демонтаж меблів, проконсультуватися з лікарем, якщо необхідно позбутися від деяких хронічних захворювань. Але в цей день ви не можете влаштовувати святкові свята і весілля, не добре почати щось нове, почати бізнес, підписувати контракти, йти на дати.

8-й індикатор. Небезпека.

Цей день використовується для релігійних цілей, для демонтажу або знищення. У день існує фізична небезпека, і якщо природа дій людини не пов'язана з нею, її можна використовувати для повсякденних заходів. Несприятливий, щоб займатися екстремальними видами спорту, плавати далеко, піднятися вгору, йти на довгий шлях, покласти своє життя або життя інших в небезпекі. Не добре для похорону.

9-й індикатор. Успіх (Завершення).

У будь-який момент, який протистояли і не хоче пересуватися з мертвої точки, легко буде відсмоктуватися до цього дня. Це найкращий день 12. Це може використовуватися практично для будь-якої діяльності. Дуже добре приймати і відпустити, отримати роботу, попросити просування, влаштувати дитину в дитячому садочку або школі, підписувати угоди, провести весілля, презентації, виставки, довгі подорожі, переїзд в новий будинок, варення.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. На день підходить для дат, матчу або для цивілізованого розбиття відносин, щоб проблеми не виникали в майбутньому. У день вигідно підходить для похорону, так як вигідний ефект буде виведена на нащадках. Не рекомендується розпочати пробне випробування в цей день, тому що день має довоєнний успіх, з'являються нові випробування пізніше.

10й індикатор. Приймання (колекція).

У день є добре для урочистих подій, отримання нагород і сертифікатів, що робить успішні торгові угоди, які можна відсвяткувати ввечері. Ви можете попросити підвищення заробітної плати або іншої винагороди, а також попросити погашення заборгованості. Збори, інтерв'ю, отримання нової роботи, придбання автомобіля, застосування в органах державної влади, якщо необхідний позов, то можливе повторення. Вигідний для початкових досліджень, закриття угоди та отримання результатів. Але несприятливий день для відвідування пацієнтів - можна хворіти на похорон - вони можуть стати ще більше. В короткий час, що ви не хочете боротися з пізніше, краще не доторкнутися до такого дня.

11-й індикатор. Знайти

У день хороший для відкриття нового бізнесу, нового офісу, представлення нового продукту, підписання контрактів, введення нової позиції. Доброго дня, привітаючи гостей, привітаючи гостей, насолодіться відпочинком, купуючи нерухомість. Доброго дня! Вигідна для весілля, початок тривалої поїздки, початок нового дослідження. Але день не підходить для знищення землі, викопування отвору під басейном або фундаментом і укладанням конструкції, для похоронів.

12-й індикатор. Закриття.

Це кінець циклу. Енергетика – статична і немобільна. Ви можете самі, дієти, незначні ремонти, обробка листування, монтаж пам'ятника, похорон. Не сприятливий день для свят, бізнесу, відкриття, весілля, пошук медичної допомоги.

Не завжди те, що ви хочете, вам дійсно потрібно.

Ми не робимо.

Так, я подарував вам всі 12-денні індикатори, з яких ви завжди можете вибрати найбільш підходящі для ваших цілей.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Фото: fengshuitouch.com/indikatori-udachi

Категории

Смотрите также

Новое и интересное