Як розпочати бізнес, не залишаючи роботи: 5 порад

Багато молодих людей сняться від запуску власного стартапу, але вони часто повинні піти в офіс для роботи з дев'яти до шести. На прикладі західних колег доведено, що не потрібно робити вибір між вашим бізнесом і працевлаштуванням в компанії – цілком можливо розпочати власний бізнес, працюючи за іншу особу.

Покажіть, що ви хочете зробити бізнес. Почати, визначивши цілі та наміри. Набір намірів може виглядати так:

• Я збираюсь працювати тільки на наступні шість місяців.

• Я хочу зберегти, щоб створити подушку і мати фінансовий буфер, коли я залишаю роботу і подбати про компанію.

• Хочу приїхати додому з роботи, провести два години з сім'єю, а потім зробити свій новий бізнес протягом 3-4 годин.

• Я хочу від’єднатись повністю від моєї корпоративної роботи після того, як я залишаю офіс о 18:00.

Повторюючись собі кожну точку цієї «особистісної угоди» практично щодня, налаштуйте себе, щоб досягти мети.

1,1 км Займіть свою роботу і стартап, як два кульки.

Один з вищеописаних намірів повинен бути розширений таким чином, що у вас є розклад для вашого «після роботи». Оскільки нормальний робочий процес неможливий без чіткого графіка, і більшість людей, що прилітають в вечір з основної роботи, тільки хочуть піднімати ноги на дивані і ледачі.

Якщо ви дійсно хочете розпочати власний бізнес, вам потрібно структурувати процес роботи над ним з самого початку, щоб реалізувати, що ви насправді переїжджаєте вперед і витрачаєте достатньо часу і зусиль. І піднімати ноги на дивані не допоможе вам позбутися від вашої стабільної роботи.

2. Почати невеликий.

Не намагайтеся зануритися прямо в стартап – немає ніякого способу, що ви зможете приклеїти до свого графіка, якщо ви поспішаєте екстремально. Щоб розпочати роботу, спробуйте зробити лише одну річ з вашого майбутнього графіка на регулярній основі – і так працює на тиждень.

Наступного тижня займіть час після вечері, але після того, як працювати важко на старті. Кожен має улюблене шоу, але це не зробить вас успішним бізнесменом. Додайте новий пункт до розкладу вечора кожного тижня.

3. У Перша родина.

Узгоджуючи будинок, відразу ж приступайте до вихованців. Якщо ви повернете додому о 19:00, проведіть час з сім'єю, уникаючи телевізора, комп'ютеру і все технологічно. Якщо у вас є діти, це найкращий час, щоб грати з ними перед ліжком і достаткувати до особистого облікового запису після подачі їх на ліжко.

Якщо немає дітей, але є половинка, проведіть час говорити про що-небудь, але не про роботу. Прогулянка, прогулянку, готувати смачну вечерю разом.

4. У При запуску, захистіть себе від будь-якого, що може відволікати вас.

Коли ви починаєте працювати над бізнесом (наприклад, 20:00 до 23:00), орієнтуйтеся тільки на нього. Вимкніть повідомлення на телефоні. Закрийте всі вкладки в браузер, який ви раніше відкрили. Закрийте свою електронну пошту та не переглядайте її, якщо вона є частиною вашого стартапу. Цей обмежений період часу повинен бути присвячений виключно йому.

Ви не можете хвилюватися, щоб мати домашній графік, але це тільки тому, що ви працюєте на роботі, яку ви не любите, і графік, який ви в офісі не надихає будь-якого ентузіазму. Зробіть зусилля і починайте отримувати додаткові години і я гарантію, яку ви будете насолоджуватися дуже скоро.

Габаритний зображення

5. Умань Налаштуйте реалістичні щоденні, щомісячні та щорічні цілі

Тепер ви налаштуєте власну бізнес-структуру та розклад, налаштуйте свої бізнес-цілі. Незважаючи на помилки і недоліки, я прийшов до висновку, що це працює дуже добре, не тільки для мене, але і для людей, які я проконсультував. Цілі слід розділити на щоденні, щомісячні та щорічні.

Очевидно, що цілі дня будуть більше вашого до списку. Кожна ніч, коли ви починаєте працювати над проектом, ви повинні написати список речей, щоб зробити до кінця дня. Цей маленький вправа не повинен приймати більше 5-10 хвилин вашого часу. Для мене найефективнішим способом є написання цілей на папері, тому ви можете перекреслити їх як ви прогресуєте. Це завжди велике відчуття, коли ви вже зробили щось.

Цілі на тиждень більші і не повинні виконуватися наприкінці дня. Приблизний список початкових цілей на тиждень може виглядати так:

• Розробити різні етапи виробу, послуги або сайту.

• Зберіть відгуки від друзів і сім'ї.

• До гірріла маркетингу.

• Почати повільний продаж продукту для оцінки динаміки.

• Зробіть тиждень, щоб заряджати акумулятори.

І це, теж, ви повинні писати так, щоб процес переходу перед вами. Це не велика угода, якщо одна з цих цілей переходить на наступний тиждень, але все ж намагаються підходити до них відповідально.

Щомісячні цілі вже щось. Найімовірніше, ви будете комфортні з додаванням списку цілей для першого, третього, шостого місяця і за рік. Тепер, коли ви перебуваєте на старті, написання щорічних цілей є своєрідним безглуздим, але вірити мене, це допоможе вашому наміру залишити роботу протягом шести місяців, щоб залишити сильний і не ослаблений під тиском повсякденних спокус.

Ваші цілі протягом місяця можуть бути такими, як:

• Перший місяць – створення прототипу, запуску веб-сайту, отримання відгуків від Центральної Азії.

• Третій місяць - почати продаж.

• Шостий місяць - заробити новий бізнес і зберегти достатню кількість грошей на стару роботу. Відправити

• 12-й місяць – наймати продавців, працівників сервісу та розпочати надання платної реклами.

Налаштування адекватних цілей може бути складним, але досвід працює з практикою.

10 книг, які надихнуть

Брайан Трейсі: Почати свій день

Почати свій власний бізнес під час роботи на постійній роботі непросто, але непросто. Ви завжди досягнете нових успіхів. Видання

Джерело: 5sfer.com/16947-5-sovetov-esli-vy-xotite-nachat-svoyo-delo-in-uxodya-s-raboty.html

Категории

Смотрите также

Новое и интересное