1181
Як я кинув сотні доларів в Мега-Химкі
Це ситуація. Я ходжу в обмін банкоматами для обміну на кілька сотень рублів. Як звичайно, половина банкоматів не працювала, і там було натовп людей. Все правильно, я чекаю на лінії. У цей момент молодий чоловік 26-28 років, зношуючи окуляри, інтелектуальний коротший, підійшов розбитий банкомат і почав спробувати подрібнити рублів для того, щоб отримати долари. Ну, я кажу йому, що ці банкомати тільки змінюють валюту для рублів, і навпаки тільки в самому банку. Він подобається,
- Чи можна змінити його?
- Не проблема.
Я даю йому 100 пряжок, він дає мені 2,500 рублів. Я починаю перехрестити їх і побачити серед банкнот один рваний банкнот 500 р. Я сказав йому (про останні кілька секунд):
до Немає, не потрібно ніяких грошей.
до О, приїжджаємо, це гумова стрічка, яку вона так вирвала.
Ні, ні, дякую вам, дати мені 100 bucks.
На цій точці він дав мені підробку $100. Я не бачу, але це занадто пізно. Що робити, я залишаю його як пам'ять. Більшість всіх, я загинув написом на векселі, і в цілому відмінності. Дивитися.
- Чи можна змінити його?
- Не проблема.
Я даю йому 100 пряжок, він дає мені 2,500 рублів. Я починаю перехрестити їх і побачити серед банкнот один рваний банкнот 500 р. Я сказав йому (про останні кілька секунд):
до Немає, не потрібно ніяких грошей.
до О, приїжджаємо, це гумова стрічка, яку вона так вирвала.
Ні, ні, дякую вам, дати мені 100 bucks.
На цій точці він дав мені підробку $100. Я не бачу, але це занадто пізно. Що робити, я залишаю його як пам'ять. Більшість всіх, я загинув написом на векселі, і в цілому відмінності. Дивитися.