Анемія: факти і профілактика

Анемія - це стан, в якому відбувається недостатня кількість гемоглобіну в крові. Не червоні кров'яні клітини! Гемоглобін. Зверніть увагу на різницю.

• гемоглобін до Транспортування Це спеціальний бак для транспортування кисню. Бак кріпиться до еритроциту, червоної крові.

• еритроцит Це кисневий елемент, який несе киснем через гарне тіло разом з кровоплином.

Вони навантажуються, природно, в Китаї. Це в легенях, є багато і дуже дешево продають цінний кисень. Це не мед, але це також хитрощі. Це продукт, який завжди користується попитом. І так само вантажівки доставляють гемоглобін на всі клітини.

Не можна уявити, вірити мене. В організмі є мільярди клітин. Кожен необхідний кисень. Делівери виготовляють кілька разів на хвилину. Ви не годуєте 5-10 хвилин, клітка відмерла. Це серйозне.

Частота серця становить близько 70 хвилин. Це, 70 разів за хвилину, кожна червона кров'яна клітина була приведена до легень і спини.

Розвантаження кисню в клітинку, гемоглобін завантажується «гарбою» – вуглекислим газом. Повернутися до легень - вуглекислий газ розтоплюється і втечу з висиханням. Червона клітинка знову завантажується киснем.

Ще один цикл. Ще один важливий ритм нашого тіла. Вдих, видих.

Про парк.

З огляду на неймовірне навантаження, еритроцит дуже короткий - 120 днівНа півночі менше 90 днів і потім гинуть. Хороша новина полягає в тому, що нові червоні кров'яні клітини постійно народжуються. Молоді еритроцити, які ще не отримали ліцензію водія, називають ретикулоцитами. Щодня за 3-4 місяці оновлення автопарку еритроцитів. Виробничі рослини розташовані в селезінці (в лівій частині) і кісткового мозку (в ядрах деяких кісток).

Залізо — це деталь, без якої не проводиться гемоглобін. А деталь потрібно заточувати певним чином.

Зараз, що ми тут: логістика.Анемія, коли щось неправильно з кисневим транспортом. І не вистачає клітки. Це може виникати гостро і раптом – наприклад, при травмі і сильному кровотечі. Коли раптом ставало набагато менше, ніж це було, звичайно, приносило кисневе до всіх і не в одній кількості. Іноді він жирний ... Але найчастіше процес довге, повільне і димне.

Причини різні. І це, де дуже важливо реалізувати - Анемія сигналу. Дуже рідко незалежне захворювання. Зазвичай це наслідок.

В медицині все просто.

Етап 1. Харчування

Є запасні частини для машин і всіх видів стимуляторів виробництва. На цьому етапі виникають проблеми з тим, що вам не потрібно їсти.

Етап 2. Розширення

Все, що потрібно їсти, але страждають від шлунку і що потрібно не всмоктувати.

Етапи 3. Виробництво

Щось сталося на заводах і відновленні нашого швидкісного флоту. Наприклад, опромінення шкідливе для швидкого розмноження клітин, не тільки сперматозоїдів. Я описую цей етап як найсерйозніший. І причини його порушення також непросто. Тут потрібна кваліфікована медична допомога і знову продумана ретельна підготовка.

Етапи 4. Збиток крові.залізо зокрема. Постійні або миттєві.

Цей етап, я помітив, кожен нехтує. Уявіть, що кожен місяць ви втратите пластину, або просто 10 збитих. Не пропустіть страву, особливо на важливих заходах.

Я ніколи не втомився повторення: для того, щоб вилікувати щось, необхідно зрозуміти, чому це «зрозуміття» Локалізація збою. В іншому випадку можна лікувати протягом років без результатів. Якщо жінка має важкі менструації або кровотечі геморої, і вона є «модеративним» вегетаріанським, вона розвиватиме анемію залізодефіциту, не підійде до фортуни. Якщо людина пройшла хіміотерапію, а анемія сталася, вона безпосереднена для подачі заліза, розмноження клітин просто пригнічує і інші методи потрібні.

Якщо ви втратите багато, ви повинні зробити багато.

Не один раз, але весь час.

Якщо ви не засвоюєте добре, пошукайте оптимальні комбінації в їжі.

На практиці, етапи No1 та No4 є найбільш проблемними.

Давайте подивимося на перший етап. Я свідомо уникає чисел і норм, бо для мене головне, що ви отримуєте точку. Стандарти написані на папері - легко знайти. Не в плані здоров'я, але в плані як працює.

Для того, щоб бути хорошим, нам необхідно їсти залізо, фолієва кислота, а також вітамін B12. Зазвичай є все це в їжі.

Є багато дебатів про вегетаріанство та залізодефіцит, що є залізодефіцитною анемією.

Залізо можна знайти в біоформі. Так званий напівпровідник. Насправді це червона кров'яна клітина, але не ваш. Як курка або свинина. Це найпростіше зробити, він готовий використовувати. Ця форма міститься в м'ясі.

Для вегетаріанців.

Також праска може бути неорганічною формою: відродження або тривалент. Тривалентний залізо практично не вбирається з кишечника в кров. Важливо. Бівалент поглинається, але як красиво, як біоформа.

Як поліпшити поглинання заліза? Чи існує ризик анемії вегетаріанців?

Американці, які люблять перевірити все, напишіть наступне: якщо все зроблено правильно, то ризик мінімальний.

Пам'ятайте про правильне правило: Вітаміни C допомагає поглинанню заліза; кальцію та дубильних речовин (теа, кава) заважати.

Простіше кажучи, між прийомом дієтичних добавок з кальцій, кальціймісійних продуктів і продуктів харчування, які з'їдають, щоб підняти залізо, слід приймати принаймні 3 години. Отже, праска Heme міститься в м'ясних, немедійних прасках в рослинних продуктах, які вже за замовчуванням містять багато вітаміну С.

Практичні поради щодо живлення для запобігання та корекції анемії

1,1 км Прасувальні препарати поглинаються значно гірше, ніж з продуктів, збагачених залізом, і погано переносять. Тому ми завжди починаємо коригувати наше харчування.

2,2 км Рекомендовані продукти для вегетаріанців: бобові, яйця, темно-лишкові зелень, картопля лушпиння, брокколі, томатний сік, горіхи, сушені абрикоси, кунжут, шия, темний шоколад, вівсяна (на воді), кінеї, цільного хліба, сливи, спіруліна, дати. Spinach містить багато заліза, але також оксалати, які запобігають поглинання.

3. У М'ясо, морепродукти

Знежирені комбінації з: цитрусові, ківі, болгарський перець, ягоди та інші продукти, багаті вітаміном С. Неонові комбінації з: молочні продукти, чай та кава.

Правильно почати лікування залізодефіцитної анемії з укріпленням їжі з праскою. Але якщо це інша анемія, то ми йдемо інакше. Наприклад, люди з захворюваннями нирок можуть також розвивати анемію, так як саме там, що виробляється еритропоєтин - речовина, яка стимулює розмноження червоних клітин - еритроцитів. Залізо не допоможе тут. Але якщо гемоглобін з ІДА дуже низький, наприклад, після важкої кровотечі він також має сенс негайно почати з лікарськими засобами.

Вегетаріанські жінки найчастіше страждають від анемії і організму звикають до цього стану, регулюється.

Так само, як мешканці високогір’я стійкі до низького вмісту кисню в повітрі. Головний довідник повинен бути здоровим. Запорочення, розфарбовування, блідість, серцебиття, пластівці до очей, непереносимість фізичного навантаження є ознаками, що натягують на необхідність більш активного лікування і прийом залізно-зберігаючих препаратів з відвалом заліза (всмоктується краще). Інструкція до препарату зазвичай вказує на ступінь valence.

Головний біль - перевірити вашу печінку!

Цікаві факти про клітини

Ну, я не можу отримати минулий Ayurvedic.Респіраторний рецепт для всіх типів анемії. Цедихати - через правий нострил, який стимулює гемопоетичну функцію печінки. Натисніть ліву ніздрю з пальцями і вдихати протягом 5 хвилин тільки з вашим правом. Довгий час щоденно вранці.

Ви можете помітити, що це в основному залізодефіцитна анемія. По-перше, це 90% випадків, її основа – спосіб життя – харчування, безтурботність до власних маленьких виразів. Відносно легко. Видання

Джерело: lifemedicine.ru/anemiya_1/