Що ми забуваємо навчити дітей

Коли я спілкуюся з батьками, я бачу більше і більше, як подібні наші судові рішення. Хто хоче навчити дитину? й

В університеті, додаткова освіта, розвиваючі кола. Сучасні люди розуміють, що майбутнє не для вузького фахівця. Щоб досягти навіть невеликого успіху в житті, людина повинна бути універсальною. Але дізнаючись про навчальні програми, вирощені в стереотипних кішках, ми отримуємо те, що філософа Альберта Камуса сказав:

Школа готує нас до світу, що не існує.

Так що дитина не схожа на всіх інших, батьки, як правило, дають йому додаткові муси - різання і шиття, наприклад. Як це? Шахи цікаві, теж. Танцююча велика. Музика чудово! Для душі і розвитку талантів просто незамінні речі. Англійська, плавання, фігурне катання, скрипка, малювання, моделювання, театр, огорожа, модельні школи, школи відьми. Очі виконуються. Для чого? Тож, щоб дитина не була нудною, щоб він виростав універсальним і виглядав на себе.

Творчість – чудова, але для розвитку незалежної особистості це далеко від достатньо.

Як ми навчилися зробити наші діти індивідуально... серед тисяч інших.

Вчився багатозастосувальний стіл, освоював хімічні сполуки речовин, навчав талантів. Як ви навчитеся вести себе в різних ситуаціях? У яких колах діти пояснили життєві речі: як не давати собі грюди, як управляти гроші, як усунути поломку об'єктів, як не відмовитися від складних ситуацій?

Вони чекають готових рішень, які не існують в житті. У нас є кілька стандартних рішень. Не один пояснює, що поняття «добрих» і «поганих» є відносними, що в житті є необмежені відповіді на абсолютно різні питання. Життя – все про протиріччя. Діти звикли до стандартних освітніх програм, а потім впадуть в стопор, коли стикаються з реальними питаннями, проблемами, конфліктами. Де дитина звикла до чогось умовно правого, виходить, що це взагалі не праве, але є ще тисячі правих речей, які відбуваються. Хто навіть придумав ці кліщі про право і неправильно?

Результатом є великі спортсмени, великі балерини, реальні поп-зірки і медалісти, які не можуть впоратися з реальними життєвими проблемами, оскільки вони поза тим, що навчаються в вузькому фокусі.

Не дивно, чому вони не знають про них.

Про це розповів друг шахти, який зараз працює як маркетолог,

«Пошук футилій для роботи був виведений до ліміту. Зменшується криза в країні, дуже важко потрапити кудись. Щоразу я чую відмову. Хто потребує експерта без досвіду? У моєму останньому інтерв'ю я був затоплений практичними завданнями, які я ніколи не зустрілася. І звичайно, я сидів в пудлі. Руки вниз, все погано, життя несправедливе.

У пошуках почуттів вона поділилася своїм досвідом з найближчою людиною - батьком. Щоб він відповів: «Що ви турбуєте?» Використовуйте ваші помилки. Тепер ви знаєте всі форми відторгнення, ви знаєте тисячі питань, які ви можете попросити в наступному інтерв'ю, ви набираєте практичний досвід роботи з режисерами. Через вугілля сліз і занурення з'явилася абсолютно нова правда.

Це правда. Це право. До того ж, будь-яка відмова була катастрофою для мене. Я не бачу, як позитив для себе.

Покажіть мені, що є дві сторони до будь-якої ситуації, як медаль, я хотів би мати справу з будь-якою невдачею з дитинства, не б відмовитися і буде продовжувати прагнути до моєї мети. Я тільки дізнався про ці прості істини зараз. Я закінчив музичну школу, провів 9-річну танці, співаю і торкнувшись світу. У мене є диплом вищої освіти, багато майстер-класів з саморозвитку, досвіду роботи з людьми та проведення масових заходів. Але ніхто не пояснив найважливіше, що часто грає важливу роль у досягненні успіху. Я не боятися труднощів. Дуже важливо на різних стадіях життя. й

Ми так занурюємо в дивовижне життя, де всі діти більш розумні і більш успішні у розвитку психічних здібностей, ніж їхні батьки, які ми забуваємо, як дійсно трапляються. Життя ніколи не слідує сценарію казок і романів. Ми завжди повинні зіткнутися з проблемами та перешкодами. Важливо подарувати дитині реальні знання для реального життя.

Життя набагато складніше, ніж наші ідеальні ідеї.

Ми забуваємо внести дітей до цього реального життя, а потім ми стаємо непристойним і неприпустимою, коли життя не заважає ідеально в плані нашої дитини. Ми страждаємо від себе, діти страждають.

Ще один приклад від життя пана Н (як не болить нікого гордість):

У мене є гнізда в сім'ї (6 років). Бабця і дідусь любов її до ліміту! Що тепер і то вони повторюють до неї кожну антіку, «Хоя, пам'ятайте – ви завжди робимо все правильно». Не про псування, хоча це також присутній. Старші маленькі княгині одержують, важче вона стає для неї сприймати жорстокість світу навколо неї. Вона використовується для стандартного ставлення улюблених людей, і коли вона бачить занепокоєння до своєї людини в позакореневому суспільстві, це призводить до нервового розбиття. Що далі?

При запиті «Чому не ви навчите свого дідусь до реального життя?» великопаранти, маючи свої носи повні, змащувати і сказати, що в той час як діти маленькі, вони повинні бути помперовані.

Батьки думають, що дитина не готовий багато, він ще молодий, не встигнути навчити своє життя, давати поради. Але це не так! Діти набагато простіше, ніж ми усвідомлюємо. Іноді вони навіть розумні, ніж будь-який дорослий. Вибираючи образ дитини і практичні поради по життю, краще вибрати другий - витрачайте менше нервів, і переваги будуть більше. Ви не повинні шукати приклади – подивіться і ви знайдете сотні людей, які звикли до ідеальної моделі життя, але не знаєте, як поводитися в її суворі реалії. Тепер є відносно тихий час: діти ростуть в безпечному середовищі, як парникові рослини, захищені від усього зла. Він стає страшним, коли дитина виходить з свого «зеленого дому», і виходить, що ніхто не приймає рішення для нього, що життя важко і іноді не так дружній, як він звик до думки.

Аксітет і небезпека матері ALWAYS збирають силу дитини!

Як переконувати дитину без розривів і змів: 7 м'яких прийомів

Вчити дітей, які навчаються під час свого життя. Вчимося боротися з проблемами, навчати самостійності та мужності. Дізнайтеся, що кожна ситуація має рішення, а не одне. Не чекайте дитини на крок на граблі. Почати діяти зараз.

Це набагато складніше перетворити світогляд дорослого: це стрес для нього, він так непристойний, він не знаю його. Так чому б не подурити її з дитинства, коли ще є шанс навчити дітей, які вони будуть вдячні зараз, не 20 років відтепер?

Автор: Євген Новоселов

Джерело: newtonew.com/discussions/realistic-nurture-in-severe-world