Не поважати.

Моя дядька має найбільш чесні правила, коли він не хворий, Він поважав себе і не міг зробити це краще. А.С. Пушкін

Людина, незалежно від того, як старий він, важливо поважати інших і особливо близьких людей. Практично всі особи, які розшукають в одній формі або іншому вигляді. Кожен шукає відповіді на питання:

• Як ви отримуєте інші, щоб поважати вас?

• Як поважати родину та колег?

• Як стати поважною людиною?

Коротко можна сказати, що поважати індивіда і для цього важливо працювати над розвитком себе людиноюй Поведінкові моделі повинні бути ефективними, тобто ті, які призводять до результатів, які ви очікуєте, не до непередбачених наслідків. Але головне - зрозуміти ваші особисті кордони і захистити їх. Повага не для грудей, ручки, ноги, гаманець. Повага кордонів. Є чіткі межі. Немає кордонів, не поважати.

Впевнений висновок: якщо ви хочете поважати, встановити і захищати ваші кордони.

З психологічної точки зору, налаштування меж є технологією.

У технології встановлення та захисту особистих кордонів є чотири обов'язкові точки. І якщо пропущено принаймні одне посилання, ефект може бути абсолютно різним. Як будь-який рецепт. Ви отримаєте омлет, якщо взяти яйця, молоко і сіль. Без яєць - з'явиться солоне молоко, без молока - розсіяні яйця, без солі можуть і омлет, тільки немає бажання їсти це. Так є прикордонним захистом.

Так одна дівчина «захищена» «хі кордон», тепер її хлопець не відповідає її в соцмережах – тільки почала жити окремо. Але розбити кохану людину не зробив її щасливим.

Прийміть приклад.Як встановити пов'язаний, щоб зробити відносини кращей Ця методика підходить тільки в міжособистісних відносинах, де є постійна взаємодія (паранти, жінки, діти та інші родичі, друзі, колеги з роботи, партнери в хобі або бізнесі).

Дотримуйтесь правил налаштування кордонів:

1,1 км При спілкуванні

Якщо у вас є комунікація. Якщо Ваш партнер ігнорує вас, не можна встановити ліміт – він виходить з спілкування. Неможливо встановити ліміт під час скандалу або роз’яснення відносин. Небезпека сприйняття ситуації хмар небезпечних і взаємовідносин. Спробувати декларувати кордон, тільки зробити речі гірше.

Поговоріть про ваші межі любові для вашого партнера. Ми впевнені, що він готовий спілкуватися або навіть попросити: "Я буду сказати вам щось важливе для мене, будь ласка, слухайте і не переривати. й

2,2 км Прикордони розміщені на їх території

Ви не можете встановити замовлення на іноземну територію або надати консультації як іншим особам діяти. Ви не можете заборонити особу, щоб пити, одягнути, потрапити в боргу. Це його територія. Він дорослий, відповідальний за свою поведінку і має всі права зробити все, що він радує.

"Я був кричущим і снижливим, і я очолила його на обличчі" не межує захист! Це насильство! Його обличчя - його територія.

«Придбає хутро на кредит. Я занурю цей хутряний пальчик, щоб подрібнити! Це насильство! Хутро пальто вже її територія.

"Я п'явся, я не дав йому додому". - Це насильство. Якщо будинок загальний, і не особисто ваш, він має право приїхати додому в будь-який стан.

Ви можете.

• Не говорячи (або мати секс) з п'яницею. Ваша увага і ваше тіло вже є Вашою територією, і ви маєте право не дати п'яний скористатися вашим тілом або увагою.

• Не продовжуйте бесіду, якщо бесіда не приємна на тебе (обхватність, образи, звинувачення у вас). Який мозок? Хто вуха? - Ваші Виконайте відповідальність за те, що потрапляє в вуха і розум.

• Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації.

Цей список може піти і на будь-яку ситуацію, яка виникла в певних відносинах.

3. І-месаж.

Це правило стосується не тільки способу встановлення меж. У будь-якому міжособистісному спілкуванні важливо говорити про себе, свої почуття і потреби.

• Не припустимо, чи вирішуєте іншим особам, які вони відчувають або хочуть.

• Не суджуйте своїх слів і дій.

• Не інтерпретуйте свою поведінку як образ до себе.

Проживання: Ми не любимо мене, ви повинні дати мені компліменти. й

«Коли ви не сказали солодких слів мені, я отримую і думаю, що ви не любите мене. й

4. У Один кордон в одній розмові

Тільки один кордон встановлюється на час. Ви не можете відлякувати чоловіка за жито і чекати дотримання угод. Він може забути про одного кордону в пару годин / тижнів / місяців і «привід на звичайній рейці» відносин. Тому, згодні з кожним елементом, послідовно. Вони сказали, що вони відстежують дотримання, якщо необхідно, захистивши їх територію. Далі

5. Умань Для конкретної дії або слово встановлюється крайова межа.

Ви не можете вимагати більше любові, турботи, уваги та поваги від партнера. Якщо ви не погоджуєтесь на те, що він любить і поважає вас, покаже вам занепокоєння, звертає увагу на вас. Тільки кожен з вас розуміє абсолютно різні дії партнера за адресою цими поняттями.

Чоловік, приїхав додому після роботи, привезти їжу і заробітну плату за дружину, щиро переконаний, що він любить її (приїхав додому до неї) і вже піклується про (гроші і продукти харчування привезено). І жінка переконана, що він байдужий до неї, тому що він прийшов, ate, класти на диван і зірвав на телевізорі. Я не скажу доброго слова!

Визначити для себе те, що ви хочете, щоб людина перестала робити вас.

6. Жнівень При налаштуванні кордону не вводять в торги.

Невідкладна дія проти вас повинна бути припинена, чи ви це робите щось для неї або ні. Так жінка просить чоловіка не довести або пити алкогольні напої в домашніх умовах, і чоловік каже їй, що він буде виконувати цей стан, якщо вона не говорить вдома на телефоні. Цей спосіб прийняття угод має право на життя, але це не кордон!

Напишіть рецепт «Як приготувати повагу для себе»

ДЕМАРКАЦІЯ І. (дизайн, декларація кордонів)

«Кне, мій фалкон прозорий!» – є відносини, ви включаєтеся до свого партнера спокійно, торкнувшись, як ви робите це зазвичай.

«Коли ви п'яте вимагаючи секс від мене (викликаєте мене ступня жінка, ви скажете, що я погана коханка), я сердитися» - ми кладемо ліміт на конкретне вираз, ми говоримо про наші почуття.

«Дякую мені, що більше, не варто сказати, що)» – кордон встановлюється для поліпшення відносин.

Ви не хочете, щоб він перестав пити, він дорослий, він має право пити. Ви не можете зупинити його з приходу додому п'яний, якщо будинок спільного. Звичайно, якщо він має свій будинок і у вас є ваш, ви маєте право захистити кордон: не приходять, не зателефонуйте мені, коли ви п'яте.

Прикордони не є способом покарати партнера.

Мета встановлення меж – покращити відносини. На жаль, я часто знайшов себе після інших психологів.

«Я провів два роки з психологом. Вчив мене, як встановити межі. В результаті я відкинувся, відносини стали холодними. Мій чоловік має господиню. Допомога тримати сім'ю разом.

«Я завітав психолога протягом трьох місяців. Помічено, що моя дружина не схожа на нову поведінку. Я поставив кордони. Вона була як холодна вода до неї. Ми на межі розлучення. Допомога тримати сім'ю разом.

«Я поставив кордони для хлопця. Він пішов. Допоможи мені повернути всі історії і не скажеш їх.

Шановні! Проживання Захищаючи кордони, зберігайте любов до свого партнера.

ІІ. ПРОТЕКЦІЯ

Якщо ви обираєте спосіб захистити кордон, повідомити його. Якщо ви не можете захистити їх, втручання неминуче. Дивитися на прикладі Сирії. Не можна порушувати кордони Росії. Є протиповітряна ракетна система "Тріумф" S-400, прикордонні війська та ін. А вам потрібно самостійно САМ або, на гіршій, гвинтівці і собаки.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Наприклад, для багатьох жінок, статус одруженої жінки актуальний, тому чоловік може позбавити її від такого статусу шляхом подання до розлучення. Для чоловіка може бути теплою атмосферою затишного будинку, де він може розслабитися і розслабитися. Я даю партнера, що живе з мене?

У консалтингу часто буває, що людина не розуміє чому, чому і чому його партнер живе з ним. Це говорить про те, що немає відносин. Наприклад, жінка скаржаться на чоловіка, каже, що вона не щаслива з ним. Стандартний діалог:

Психолог: Як він з вами?
Замовник: Немає відповіді.
Психолог: Що потрібно, щоб ваша дружина була в шлюбі з вами?
Клієнт: І знову тиша... Потім він починається: Я готую для нього, чистіть квартиру ...
Психолог: І? Якщо зупинити варіння, як він реагує?
Клієнт: Він варить його!
Психолог: Чи не чистка?
Клієнт: Він навіть не помітить!
Психолог: Що він отримує для спілкування з вами, що кожен день він приходить додому від роботи?
Клієнт: Я не знаю.

Це не те, як ви встановлюєте рядок. У вас є функціональна взаємодія: дружина виконує побутові функції, а дружина фінансує. Для своїх грошей людина може «покупити собі іншу систему життєзабезпечення», і жінка може створити комфорт в будинку іншої людини або в її розпорядженні (прочитати без чоловіка). Не існує міжособистісного спілкування. По-перше, потрібно знайти значення у відносинах обох партнерів.

Так одна леді, щоб чоловік почав давати гроші на утримання дітей, зібраних вся родина на столі. Жива на території батьків, запрошувала їх до розмови. Всі зібрані для розмови: батьки, діти і вона з чоловіком. І кожен з них сказав мені, скільки вони потрібні протягом місяця. Це щомісячний обов’язковий бюджет. Мій чоловік не мав вибору, але щоб зробити обіцянку, щоб принести цю кількість будинку регулярно.

Пам'ятайте, що захист кордону не є загрозою. Це можливість обмежити доступ до важливої якості життя прикордонника (тимчасові санкції). Ви не можете використовувати те, що ви не можете використовувати, щоб захистити ваші кордони, або це буде шкідливим для вас.

Перевірте: від встановлення кордону, вам слід легше!

Приклад від практики. Я підійшов до допомоги юнакам, які залишалися на одному по вулиці без засобів підсидіння і двомісячної дитини в руках. До цього вона і її чоловік пішов до психолога, де вони погодилися, що якщо чоловік порушує кордон, вона і дитина залишить свій будинок. Вони приїхали додому, і батько дитини вирішив «пошукати» чи не було легко залишити будинок і, звичайно, порушивши кордон. На двох годину вранці вона була поза квартирою. Якщо ви не готові розірвати з дружиною, не маніпулювати розлученням!

На нашому прикладі: Галина інформує Ніколя, що «Якщо ви побачите мене п'яний, я закриюсь в кімнаті від вас» або «Якщо ви зателефонуєте мені ступійну жінку, я буду перестати говорити з вами», «Якщо ви зателефонуєте мені погану господиню, я готую тільки для себе і моїх дітей».

ІІІ. Відновити на кораблі!

Плануйте себе вибух емоцій у вашому партнері, чим більше він відроджує, тим краще він пам'ятає кордон. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Він може навіть спостерігати угоду на день або два або кілька місяців, але потім ... він буде зведений для звичайних дій.

Це ваш час, щоб стріляти! Якщо вам подобається це чи ні, дуже важливо виконати вирок.

Так дама, знаючи, що чоловік мав господиню, кладуть обмеження на нього: «Якщо ви не ввечері, то поїдемо в нічний клуб». Я сумний без вас, я буду весело." За кілька місяців чоловік провів всі свої вечірки в домашніх умовах. Коли він подумав бурю, він запакував і пішов. Вона сказала: "Це пізно, я не відчуваю себе як в будь-якому місці."
Ви встановлюєте кордон?
Я.
Ви вибрали, що захист?
Я.
Стрічка!
Вона запакувала і пішли. Де вона була до 6 ранку, історія мовчить. Але чоловік завжди проводить всі вечори з дружиною і дітьми.
Звісно, чоловік сердився, він був одягнений. Але вона виконала Точка Чотири.

ІV. відкриті двері.

Важливо розповісти про свій партнер: Мед, я попередив вас! Я був змушений зробити це. Коли ви перебуваєте в цьому стані, це важко поговорити з вами. Слабкий вітер, прийти, я чекаю.

Партнер заспокоїть і думають: Я був попереджений, що я не був ізольований, не приниження, готовий до спілкування з мною. Ви будете мати зв'язок з вашими кордонами.

Короткий аркуш для тих, хто готовий відмовитися

Відчуття, що все буде виглядати так: Передмова або програмування

П.С. Я знаю, що це буде страшно.

Налаштування кордонів вперше страшно. Жахливі знищити стосунки і втратити кохану людину. У мене є великі новини для вас: відносини будуть краще, якщо ви встановили правильні межі. Тепер у вас є інструмент у ваших руках - підійдіть до нього!

Я хочу, щоб ви зрозуміли, що ви хочете, щоб вам було якомога більше, ніж у нас. Видання

Автор: Марія Кудрявцева

Джерело: maria-kudryavtseva.ru/ %D1%83%D0%B2%D0%B6%D0%B5%D0%B5%D0%B8%D0%B8%D0%B5D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D1%%D1%%D1%%D1%%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%83%D0%BE%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%