Що подарувати вашій дитині щасливу людину

«Таким чином ми говоримо про наші діти стає їх внутрішній голос з часом», - сказав Пеггі О’Мара, письменник та міжнародна знаменитість, як видавець та редактор журналу Матері, мати чотири. Це факт.

Ключові слова та фрази ми скажемо, а також тон, мануфактури та дії, які супроводжують їх, мають прямий вплив на наших дітей. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Нерідко зустрітися з батьками, які не думають своїх дітей. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. А замість використання повітряних, неземних слів, щоб піднести його ("Ви можете зробити все!"), просто сказати теплим, люблячим, вірним словам до дитини, яка не знезаражує, зміцнює і заспокоює. Ці слова можуть використовуватися нашими дітьми як інструментами, чи є вони 5 або 55 років.

Ви коли-небудь відчували, що важко висловити слова, любов ви відчуваєте для вашої дитини? У цій статті ми підібрали прості слова, але всі фрази, які потрібно сказати вашій дитині щодня, адже ваша дитина заслуговує на неї.

40 основних фраз, які потрібно розповісти дитині, щоб виростити щасливу і сильну:

1,1 км Це буде сердитися. Я заспокоївся.

2,2 км Це буде сумним. Я сидю поруч з вами.

3. У Це нормально відчувати розчарування. Я відчував його, теж.

4. У Це нормально.

5. Умань Я люблю спосіб, який ви.

6. Жнівень Для мене важливо.

7. Про нас Я слухав.

8. У Я тут.

9. Навігація Ви не повинні зробити мене щасливими.

10. Ви більше, ніж Ваші емоції, оскільки вони пройдуть.

11. Я можу впоратися з емоціями незалежно від того, як вони великі.

12. Я хочу дивитися ви граєте.

13.00 р. Звісно, я приєднаю тебе.

14. Давайте мені лежати з вами.

15.00 р. Зроби мене посміхатися.

16.00 р. Я вірю в тебе.

17.00 р. Я довіряю тебе.

18 років Ви можете обробити її.

19.00 р. Ми не можемо самі зателефонувати одержувачу.

20. Дякую.

21. Я пишаю тебе.

22. Я радий вас тут.

23. Зробимо помилки.

24. Зробіть свій час.

25. Ви сильні.

26. Я пишаюся тим, щоб мати.

27. Ти блюво.

28. Я прошу тебе.

29. Я думаю тебе.

30. Я пропустив тебе.

31. Ви можете змінити свій розум.

32. Це нормально запитати про допомогу.

33. Я можу почути тебе.

34. Я бачу тебе.

35. Я шкода.

36.00 Р Ми робимо все краще.

37. Ви здатні дитину.

38. Ви гідні.

39.00 р. Я маю на увазі багато мені.

40. Я люблю тебе, як ти любиш мене.

Єврейська міфічна історія про старому рабинові, які навчають своїх учням запам’ятати навчальні заклади та святі слова на їх серцях. "Чому на серці і не в них?" запросив один студент. «Ми кладемо слова на нашому серці так, щоб день наш серце перервувся, він сказав.

Аксітет і небезпека матері ALWAYS збирають силу дитини!

Як переконувати дитину без розривів і змів: 7 м'яких прийомів

І так ви повинні розповісти про дитину слова любові і ці життєво-підтвердження фраз, і покласти їх на серце дитини. І один день, в моментах, коли відчувається небезпека і тяжкість в серці, батьківські слова зможуть проникнути всередину і заспокоїти дитину, допомогти зрозуміти ситуацію, а також діяти як щит.

Згадайте, що ви повинні розповісти про дитину не тільки певні фрази, але й бути щирими і відкритими одночасно!

Джерело: jamadvice.com.ua/chto-nuzhno-govorit-rebenku-chtoby-on-vyros-schastlivoj-lichnostyu/