І погані речі стають гарними дівчатами.

Шлях людини, який прагне жити за найвищими законами своєї душі, не завжди наповнений красою, простотою і радісними подіями.

Не дивлячись на те, що доля все частіше перевіряє вірність тим принципам, які були обрані в якості життєвих інструкцій.

На жаль, Ідентифікація самого шляху і людина, що йде по ньому, є однією з серйозних причин глибоких криз у житті багатьох людей.Якщо я хороша людина, то все в моєму житті повинно бути добре і без помилок, і якщо у мене є щось неправильно десь, то я погана людина. Не стрибайте до висновків.

З дитинства ми звикли до отримання похвали для високих сортів у школі, хорошої поведінки, правильних відповідей на чорному борту, допомогти навколо будинку та інших «біосів», які сигналізували нам, що все було добре, ми любили, приймали, ми були безпечними, і в межах батьківської сім'ї та шкільної системи цей принцип працює бездоганно – бути хорошим і життям буде відповідати вам в доброму вигляді.

Наслідки протилежного принципу також відомі нам від того ж дитинства — погано, що псуються, покарані, відхилені, всі з яких дуже небезпечні.

Різні діти лікують покарання і нагороди по-різному, але в цілому механізм ясно: бути добре і ви будете мати гарне життя, ви будете погані, життя також погіршиться.

Що відбувається далі?

Як ми вирощуємо старше, ми починаємо зустрічати людей і подій поза батьківською родиною і шкільною системою, і це те, де великий пасток лежить! Механізм починає працювати в зворотному напрямку, однакова ідентифікація, але ззовні. Якщо все є «добрим» в моєму житті (сім'я, діти, автомобіль, квартира, котедж, відпочинок, як це повинно бути двічі на рік і т.д.), то я дуже хороша і гідна людина, і якщо щось йде неправильно як «добрий» (проблеми в бізнесі, дитина росте без батька або мами, трапляються розлучення, зварені близькими, сім'я не може бути створена і т.д.), то я «поганий» і не гідний світла сонця і споглядання зоряного неба на місячну ніч.

86

Фак-тібідо! Альомора! Відстежити посилку Випадкування, приходьте! Зупинити це як маленькі діти!

Ви, і що навколо вас, Так, зрозуміло, що зовнішній вигляд є відображенням внутрішнього, але мудрість не відразу приїжджає до нас, і без зламаних колін ви навряд чи навчитесь нормально ходити. Якщо щось в житті не вистачало, це просто сигнал, щоб направляти свою увагу на цю область життя, не бігти з тих, де ви найбільш потрібні.

Чим більше я працюю і соціалізую з жінками, тим більше я зустріюся з історіями про хороших дівчат, які вийшли неправильно в житті, і тепер вірять, що вони жили неправильно, робили багато помилок і не прощення. І найстрашніше те, що не тільки вони не пробачають, але не прощення для всіх оточуючих, і для батьків немає прощення, і колишніх чоловіків, і дітей, і друзів, і багато інших.

Ви знаєте, що хороші дівчата мають погані оповідання, що важливо розуміти. І «погані» дівчата, відверто, всі ті ж «добрі» ... тільки хворіють трохи і не хочуть допустити його, щоб почати зцілювати. Більшість наших проблем не пов'язані з злотемною долею і неприпустимими життєвими обставинами, але при відсутності необхідних знань і навичок.

У сучасному суспільстві є системна недостатність у сфері сімейних відносин. Дивореки, витрати, конфлікти з родичами, діти з верлоку, монстройського числа абортів, ненависних травм раннього розвитку і тисяч мучних сюжетів і дозрівань - Все це результат абсолютно негарантійного ставлення до сімейних традицій і цінностей, наслідок різкого зниження рівня культури, духовної деградації і, що дуже «домін» в моралі і поведінці. Що призвело до того, що ми маємо сьогодні.

Цікаво: Виберіть людей власного рівня цін

Де приходять "добрі дівчата"?

Якщо ви не є більшими принципами, до яких свобода є предметом, то така свобода стає довільним.Єдиний вихід з цієї ситуації полягає в тому, щоб заповнювати проміжки і жити своє життя за допомогою значення. Видання

Кредит: Деена Річардс

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/photo.php?fbid=101517637909452&set=a.10151190643564456.628499451&type=3&theater