Якщо немає чоловіка.

Я завжди хочу запитати два речі. Перш за все, де ви, громадянин, піти з минулого? Я сумніваю всіх діви навколо. І по-друге, що це хлопець, який там немає? Як правило, жінка не має нічого носити. Що таке шафа для одягу? Ніщо носити. Хіспер. Хіспер. Насправді, коли мова йде про пошук і захоплення чоловіків, це не ступеню, щоб зробити. Що про таргани у вашій голові?

Я маю друг, який постійно скаржаться про відсутність чоловіків. Зйомка-Біліон-дельлар-клуб під її вікнами. І вона працює як PR-дама для елітного шезлонга. Де щільно запаковані хлопці копчені кубинські сигари під десятирічною в'язкою. Як допомогти їй, я дійсно не розумію.

Досить від часу, щоб зробити великі очі, щоб повністю дихати і дивно: І як ви знаєте все?

О, прийти на. Ми отруюємо таргани в наших головах пізніше. Почнемо з цікавим. Тут ви йдете. Секрет захоплення будь-якого чоловіка, незалежно від доходу, постави, інтелекту, віку та сімейного стануй Підходить для будь-якої жінки, навіть якщо вона стара, страшна і приступна.

Необхідно і досить дізнатися, що цей чоловік витрачає енергію на. Що насправді інвестовано в. І починайте щиро захопити його, незалежно від того, скільки биківіте це здається вам. Незалежно від своїх досягнень в цій галузі. Всі Ваша влада над ним буде абсолютною. Він буде йти від будь-якої родини до вас. Ви будете єдиним для нього, навіть якщо він полігамі, як марш кота. І всі ваші сиськи, макіяж і прибирання будинків вторинні. Додаткові параметри.

Так як цей текст написаний спеціально для жінок, ми пояснимо конкретні приклади. Ось хлопець, що працює навколо очей, що болить, розмовляючи на трьох телефонах одночасно, одягнені дивно і суперечливо. Наприклад, супердорогий взуття і светр, який мій мама дав мені. Він бізнесмен. Він живе своїм бізнесом. Тексти пісень, а це означає: Він кладе його серце в неї. Чи працює він або не є другим питанням. А. Ми дізнаємось про свій бізнес, який ми можемо зрозуміти в принципі. Не займе багато часу.

Давайте скажемо, що заливає воду в пляшки. Купити пляшку конкурентоспроможної води. Зачекайте своїх телефонів, щоб замкнути. Пити воду і злегка лизати наші губи, ми зацікавлені: "О, і я чув, що ви знаєте все про воду ..." Я рекомендую тут... Тоді вистачить від часу, щоб зробити великі очі, повністю дихати і дивно: І як ви знаєте все? . . ?

Для блондин: якщо ви продаєте не воду, але бензин, наприклад, тоді вам було рекомендовано заправити на змаганні станції. Якщо ви будуєте будинок, ви шукаєте квартиру. Якщо ви є фінансистом, ви консультували з деяких, вибачте для експресії, інвестиційних інструментів. Етк.

Далі запитайте дозвіл на консультацію від часу. Ви втратите без нього. Не зловживати в очах занадто часто або викликати його. Коли ви відчуваєте свій інтерес, зникнете на деякий час без пояснення. Від часу, подивіться на нього, якби у нього його літати непристойно або далеко. І знову милуватися. Три або чотири раунди, і це ваш.

Тепер трохи важче. Ось ще один дядько. Все, що лизати в костюмі Brijuni. Це топ-менеджер. Він збирається працювати, бо де він збирається? І тримайте вас від розмови з ним про цю роботу. Якщо ви не хочете, щоб ви не знали, або насправді продаєте вам якийсь шлях.

Ви повинні зробити трохи більш детальну інформацію тут. Ми повинні знати, що це дійсно, пам'ятайте? Хіба він захочився від всіх в гаражі, збираючи ретро-автомобіль від дідівської "Victory". Ваша романтика почнеться в цьому гаражі. Або цікавиться художньою фотографією. І ви знаєте, де дивовижних видів, але ви тільки один, хто страшний, щоб отримати там. Або він щелепа, після всього. Він навчить вас. Далі все слідують таким же малюнком: ми з'являються, потім зникаємо, потім захоплюємо, після чого скутник (але ні в якому разі не виражають контемпт алод - він завжди повинен сумніватися, чи не здавалося йому).

Тепер ми будемо говорити про те, чому це не допоможе вам. Ми знаємо, що ми не знаємо. Нормальний, принаймні. Знайди єдинорога, або гріфін, ніж нормальна людина, так як середня жінка уявляє його. Цей нормальний чоловік є одним з найбільш фантастичних істот. Суміш дельусій мами, знеболення жіночих курсів і романів плюс ваші індивідуальні галюцинації.

По-перше, він повинен любити вас. На мові більшості жінок, що дає вам якомога більше уваги. Дуже цікаво і розкриває, що як тільки ідиот, вирішив стати хорошим, починає це зробити, жінка миттєво втрачає інтерес до нього. Бо чоловік відрізняється від хлопчика – є речі для нього, які важливіше жінки. Його справа. Його розваги. Його війна. Якщо чоловіки послухали жіночу нечутість з поглядами в любові, всі жінки загинуть від голодації або були з'єднані сусідні племена.

По-друге, він повинен подбати про вас. Щоб бачити вас як людина. У зв'язку з тим, що у зв'язку з цим, у зв'язку з цим, у зв'язку з цим, у зв'язку з цим, у зв'язку з технологічними роботами. Так як цей текст написаний спеціально для жінок, тепер я намагаюся перевести з мату на російську мову. Як пояснити це? Ідея рівності всупереч природі. Технології сексу, якщо ви будете. У сучасному суспільстві жінки можуть бути, фігурно кажучи, зверху. Що відбувається найбільше часу.

Переважна більшість сучасних чоловіків делегують свою владу в сім'ї повністю добровільно, бо їх матір навчають їх так. Потім жінки і джельмені використовують цю силу. Ведмежа і жіночна, як і ведуча Катерини II (читати, до речі, її листи до улюбленців замість неї приступних жіночих журналів). Але вважайтеся: від такого чоловіка, навіть якщо він є мільйонером або загальним FSB, ви не будете струшувати. Ви не поважаєте його. Але з іншого боку, свобода і рівноправність набагато більш рівні.

Інший варіант є надзвичайно рідкісним. Він є людиною в класичному розумінні слова. Він не ніжний, ні лицар без страху і кропу. Скоріше, в сучасному розумінні, скраб. Бо ви не людина, яка йому належить. Це кішка. Кіт може бути коханим, прогрітий, зігрітий тапочкою або навіть дайте на місце. Але брати її думку в рахунок ідіоці. Людина приймає свої рішення. У світі є багато речей, які важливі для вас. Так, це людина, реальний, незбагачений. Але ви збільшилися на гамбургерів. Ви не любите смак справжнього м’яса. І найголовніше, чому у вас є такий чоловік з тарганами?

У сім'ї жінка може грати домінантом або підлеглою роллю. Але не існує рівності. Це суперечить фундаментальним законам Всесвіту. Відповідно, Є тільки два типи чоловіків: деякі з вас обійдуть, інші будуть обійняти вас. Вирішіть, що потрібно і зупинити змащування торта гірчицею.

І по-третє, він повинен тільки любити тебе, і ви повинні любити його. А деякі рожеві snot. У світі є одногамні пари. Хто не потребує нікого. Дуже мало з них. Чому ти думаєш про тебе? Спочатку переконайтеся, що ви незаймана. Якщо ні, що таке моногамі?

О, чи є ці молоді помилки? Я завжди дивлюся, як багато помилок пристойної дівчини більше не гідної дівчини. Я чув від деяких дам, що головне не мати двох одночасно. Так, що про перехід? Коли виникають стосунки, як ви скажете, кінець і інші просто починаються?

Ні, ми не любимо всіх тут. Не підходить для нас. Ми говоримо про щось інше: можливо, це не помилка, але шаблон? І ви повинні багато хлопців, добре і різні? Не тільки для сексу, але в цілому. Для спілкування. Так що вони навколо, вони забезпечені увагою (читають – енергія). Реальний чоловік всіх ваших "тільки друзів" розбити ебать. Ви хочете?

Може бути хороша дівчина не ви. Скільки я можу зробити? Є такі боби - hippos. Вони моногамні. Зробивши вибір один раз, hippopotamus любить один hippopotamus всі його життя. Є ведмедики. Вони мають жіночу полігамі. Що таке, що жінка прагне mate з максимальною кількістю чоловіків. Чи є hippo гарна дівчина і ведмедя погана дівчина?

Людина трохи складний, ніж ведмедя або hippo. Ми маємо різні сценарії сексуальної поведінки в одному виді. А ваш власний сценарій пришивається до вас, і ви знаєте його дуже добре. Може бути з точки зору мами або прогресивним жіночим психологом, він неправильний. Але він твій. Головне не намагатися робити право, інакше це буде виглядати як завжди. Ви не можете уявити, як смішна тітка в її грудях, розлучена тричі, виглядає з дитиною, коли вона хоче бути гарною дівчиною.

5 фактів про кохану чоловіка

Що ви знаєте про відносини?

І нарешті. Якщо вони зробили. Так ви не завадите. Спеціально для вас - Секрет проведення чоловіка, який ви захопили за допомогою попереднього секрету. Бабу Яга? Вам достатньо годувати його, пити його, а потім попросити його.

Це означає, що людина приїжджає додому - і не поспішає з порогу з турботами або проблемами. Нехай його їсти. Нехай він лежить в лірі (якщо немає ден – обладнати відразу!). Не пропустіть себе і не дайте дітям. Не хвилюйтеся, він вийде. Бояр прийде на сап. Тоді ви можете поговорити і попросити, і це буде надана вам. Бо нічого не робить чоловіка так сердитися як фраза: «Ви не звертаєте увагу на мене взагалі».

Джерело: www.darksidebusiness.com/#!blank-115/nzvxn