Дівчина зажадала, що хлопчик позбавить від собаки. А потім він поставив цю рекламу.

Не всі люди люблять тварин. Хтось не може жити без домашніх тварин, і хтось не може стояти тварин в домашніх умовах. Він був з чоловіком другого типу, що доля хлопця названого Оценом.

Після 4 років він вирішив, що він був час, щоб переїхати з подругою. Але він не мав ідеї, скільки друга буде хати його собаку Моллі. Дівчинка подарувала ультиматум і вимагала позбутися від собаки, що він коштує його. Подумавши про цю проблему, хлопець дав оголошення газеті.

Дайте її безкоштовно в руках.

"Моя подруга не схожа на мій собака Моллі. Я хочу знайти свій новий будинок. Чистий, з гарного регіону і провів 4 роки з мене. вона любить грати ігри, але вона не дуже навчається. вона має довге волосся, тому вона потребує трохи більше догляду, особливо для нігтя.

Але вона любить доглядати. Він не спить і шумує всю ніч, він спить, коли я працюю. Займіть тільки кращі і найдорожчі. Ви ніколи не познайомитеся з вами у двері після довгого дня на роботі і ніколи не дадуть вам несамовиту любов, навіть якщо ви відчуваєте себе погано. Він не вкусає, але він може легко налаштувати пекло налаштування!

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Моя собака і я хочу її переїхати в інший будинок. Про нас

Життя буде легше, якщо ви розумієте ці речі до 40 років.

Школа, ностальгія

Кілька днів після публікації оголошення Getzen оновили його і додали, що дівчина повернулася до селекціонерів, тобто її батьків, і він і Molly шукають нову подругу. опублікований

Джерело: www.adme.ru/zhizn-zhivotnye/devushka-potrebovala-chtoby-paren-izbavilsya-ot-sobaki-i-togda-on-razmestil-eto-obyavlenie-965810/