Пробудження може бути дуже болючим.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І я не хочу робити це. Якщо ви свідомо занурте себе і виберіть, щоб дійсно познайомитися з тим, що всередині, то маски вилітають досить швидко, але якщо ви вирішили грати (не тому, що це радісно і грайлива для вас, а не через любов життя, але тому що цей внутрішній світ виходить занадто незнайомим, і це просто страшно, щоб дати йому на поверхню), то правда буде рано або пізніше почне розбити. Це краще рано, тому що це може бути дуже болючим.

Ви не знаєте, що ви не знаєте себе, ви не знаєте людей, які живуть в одній квартирі з вами, ви не хочете жити з людиною, що у вас є діти.й Коли ви усвідомлюєте у дорослому віці, що хтось незнайомець жив своє життя для вас і не завадить намагатися стати людиною, яка мріяла бачити себе, і це все, що вам не подобається.

Коли повна програма відіграла роль хорошого хлопчика / хорошої дівчини - створив сім'ю на захоплення мами і таду, вступила в спеціальність, яку вибрали для вас, навчалися з блискучими медалями і яскравими дипломами і усвідомлювали, що ніхто з цих бажань не був вашим.

Коли багато років Я боївся залишити місце, де ви пригнічений, знецінений, критики, затискавши крильця, просто тому що «що скаже?» Непросто тут, але все це біль і враження варто, якщо є пробудження після них.

Це набагато гірше носити маску все життя. Щоб бути актором генія, а потім зробити самогубство, оскільки цей найвищий рівень претенсу нестерпний. Для того, щоб бути найбільш важливим, але не мати окремого серця і дружнє плече у Вашому середовищі. Чи багата але необхідна. Подарунок, але не спілкуючись з вами. Щоб бути найбільшою, але не найулюбленішою. За останні роки в деяких «імпортних речах» але ніколи не навчаються бути друзями, любов, вірити і бути вразливими. Для того, щоб померти, коли-небудь починає жити.

Що таке точка побудови величезного бізнесу, якщо ви не маєте мети допомогти великій кількості людей з ним? Якщо ви не встигли запрошувати людей? Що таке точка багато грошей, коли ви кладете більше і більше масок, і ви можете бути реальними протягом декількох хвилин, коли ніхто не шукає вас?

Що таке точка сходження в топ-менеджмент країни, регіону або підприємства, якщо у вас немає ідей (і бажання) взяти відповідальність за щастя людей і розвиток об'єкта, довіреного вам? Хто ти? Чому ви тут? Де ви йдете?

Коли є прорив всередині, коли руки падають від невідповідності, коли ви втратите і не знаєте, що робити далі, коли ви хочете кинути і відпустити, коли ви розірєте всі ці зобов'язання, коли ви пустили людей вниз, коли ви розбиваєте всі зв'язки, коли ви зламаєте іншу людину, то ви розумієте, що насправді це все почалося набагато раніше - не зараз.

Ви розумієте, що ви не маєте сил, щоб зберегти ваші зобов'язання, і ви не мали їх до, тому що ви ще не дозрівають. Але я зробив. Тексти пісень, а це означає: Це не ви, це людина, що ви зносите. Я не можу зупинитися, тому що я вірив це все вірно. Ви розумієте, що не існує сил для прощення і любові тих людей, які викликали багато болю, але ви граєте, що ви пробачте і любові. Тексти пісень, а це означає: Це не ви, хто пробачає і любить, але той, хто носить маску.

Я не можу допустити до неживого болю, тому що я вірю, що ви можете зробити все швидко і легко. Ви знаєте, що я ніколи не висловив мій вірний погляд перед кимось близьким до мене, оскільки вони очікують, що ви повинні бути різними. Не від вас, але з тієї чи іншої маски ви зносите.

Ой! Якщо фундамент неправильний, як можна побудувати хороший будинок? Якщо людина не знає себе, нічого не знає про своїх істинних бажаннях і запитах, не відчуває його кордонів, не досягається внутрішнього ліміту, не розуміє, що він може поділитися з іншим, то як можна з'єднатися? Що робити, якщо інша людина однакова?

Єдине важливе бажання. .

Енергетика

Як будуються сім'ї, бізнеси та держави, тому намагатися з'ясувати, хто правий, хто винний, і де поширене почуття пішли.Подбайте про себе, боротися з нею. Не варто забувати про те, що у вас є ідея себе надзвичайно корисною, це точне і перевірене досвідом багатьох людей!

Краще знімати маску і бути не настільки привабливими, щоб вивчити себе ретельно і думати про те, що ви можете зробити з усіма цими, ніж будувати своє життя без відключення, і страх, що хтось знайде невідповідність і відхиляти вас. Будьте реальними в подарунок.!Видання

Кредит: Деена Річардс

Джерело: www.facebook.com/dina.v.richards?fref=nf