Тимчасове тиснення: непорушно простий спосіб налаштовувати тіло, розум і душу

Тимчасове тиснення - це старовинна техніка, яка нещодавно була почервона. Спочатку використовувався на Сході, щоб зняти біль, але це також дуже ефективний при розірванні старих звичок при створенні нових. На відміну від часової кістки – на початку храмів, а потім по спині навколо вуха – робить мозок більш сприйнятливим для навчання, підштовхуючи інші сенсорні витрати на деякий час.

Він також заспокоює меридіан потрійного обігрівача, тому що ви торкнетеся в зворотному напрямку до природного потоку, і це потрійний обігрівач, який грає вирішальну роль в регулюванні звички вашого тіла. Заспокійливу частину нервової системи, яка бореться з метою підтримки ваших старих звичок, ви, швидше за все, отримаєте нову звичку.

У 1970 році засновниця прикладної кінезіології Джорджа Добрарта, виявила, що натискання по лінії скулового шва може тимчасово змінювати механізми, які дозволяють сенсорну інформацію проходити через. Якщо ви берете участь у самовиправленні або підтвердженні та одночасно натискайте на відповідні точки, ваш розум буде особливо сприйнятливим до цього. Тимчасове тиснення також налаштовується на існуючі відмінності між лівими і правими півкулями кори головного мозку.й

З лівої півкулі головного мозку у більшості людей несе відповідальність за критичні та скептичні настрої, висловлювання, виражені у негативних словах, більш переконливі з його способом функціонування та легше перетравлювати. Такі виписки є «покарані» на лівій стороні голови.

Таким чином, з правої півкулі надзвичайно сприйнятливий до будь-якого беневоента, позитивні висловлювання є «приглушеними» з правої сторони. У людей з провідною лівою рукою, протилежна правда, і ви можете перевірити це, зробивши тестування енергії. Якщо ви покажете сильну реакцію, натискаючи негативні виписки з лівого боку, слідуйте за вищенаведеними інструкціями, якщо ваша реакція слабка, змініть слова «право» і «ліво» в інструкції.

Почати, виявляти звички, ставлення, автоматичне емоційне реагування, або стан здоров’я, яке ви хотіли б змінити. Опишіть в одному вироку, який потрібно побачити. приклеївши його в нинішній десятці, Якщо вже існує бажаний стан. Не потрібно бути вірним – досить, це повідомлення, яку ви хочете бачити в майбутньому. Наприклад, можна сказати: «Коли я під тиском, я спокійною і спокійною». Це зазвичай допомагає, якщо ви пишете свою заяву.

Далі це знову, зберігаючи той же зміст, але використовуючи негативні слова (наприклад, "не", "не", "не," "небо," і т.д.) Таким чином, слово «розрахункованість і задоволення» можна виражати за допомогою негативних виписок: «Я ніколи не буде наголошуватися на тиску». Зверніть увагу, що значення залишається позитивним навіть при використанні негативних слів. Ще один приклад казки: «Я їсть, щоб зберегти здоров’я і гарну форму і насолоджуватися моє харчуванням», він може бути виражений негативними словами «Я не їсть через тривогу або обсесивну потребу їсти». Час виконання приблизно в одну хвилину.

Р

1,1 км Починаючи з храмів, торкніться на ліву сторону голови з переднього спини з трьома пальцями лівої руки (див. Рис. 48). Скажіть негативно зауважену заяву в ритмі натискання. Важко вистачить, що дотик міцний, і пальці, здавалося б, відмовляються від голови. Повернутися близько п'яти разів кожен раз, коли ви робите заяву.

2,2 км Повторіть те ж саме на правій стороні, торкаючись правою рукою, але цей раз зробив заяву в позитивних умовах.

3. У Повторити процедуру кілька разів на добу. Чим більше ви збиваєте заяву, тим швидше і сильніше вона буде впливати на нервову систему і поле звичок.

Тимчасове натискання поєднує в собі всі види потужних елементів, в тому числі повторення, аутосугггетація та неврологічне перепрограмування. Це впливає не тільки на мозок, але кожен меридіан, тому повідомлення про намір переноситься на кожну систему в організмі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Паралелі між нашими фізичними та емоційними труднощами часто переважають. Часом «ведуча» органу починає буквально відображати свою поведінку.

Я збираюся показати вам це через особистий приклад. Іноді я знаходжу, щоб зробити чітку лінію у відносинах з людьми. З огляду на характер моєї роботи, це може стати серйозною проблемою. Один день, кілька років тому, я став дуже чутливим до інфекцій. Він був схожий на мій тимусовий залозу, який був відповідальний за захист свого тіла від інфекції, був моделював свою поведінку, імітуючи мене.

Я почав «кнок» у лівому храмі заяву: «Моя тимусова залоза більше не дозволяє зовнішнім елементам хостійкої системи» і в правому порядку: «Моя тимусова залоза пильно підтримує сильні межі, що зовнішні хостильні елементи не дозволяють. й

Не тільки дала мені схильність до зниження інфекції, але моя здатність встановити чіткі межі. Перевага часового торкання полягає в тому, що шляхом зменшення вашого наміру до двох коротких вироків, іноді можна досягти серця комплексу та споглядання відносин між тілом, розумом та душею.

Магічна точка, яка допоможе зменшити зайву вагу

Супер вправи від Madonna's Coach

Ще один випадок використання для часових крапок передбачає стирання їх без слів або натискання. Заспокоїти і живити. Помістіть пальці на підвіконні з двох сторін і зробіть форти при прийомі глибоких дихання. Коли ви хочете їсти щось—повідачі, щоб задовільнити вашу непристойну бажання—погладити часові крапки з обох сторін одночасно при прийомі глибоких дихання.

Якщо, наприклад, ви відчуваєте неспроможний хірург, щоб їсти або скасувати іншу залежність, робіть часові точки. Багато людей почувають себе повною завдяки цьому простому процедурі, а бажання йде.

Енергетика Енн Еден і Девід Фейнштейн

Джерело: vk.com/wall-23903469?w=wall-23903469_8755