331
Сергій Капіца: Як навчити, знання або розуміння?
Хороше питання, як ви навчите, знання або розуміння? У нас є можливість навчити розуміння. Лікарі почали це в нашому інституті, а потім його поширення на інші факультети. Ми не мали квитків, ви можете приїхати до іспиту з будь-якими інструкціями і нотами, нотами, єдиним, не змогли проконсультуватися з другом.
Чоловік, як правило, придумав, що він приготував і розповість про те, що він зрозумів про предмет. Не було легко навчати студентів і вчителів, але це наша мета. Оскільки знання дуже легко отримувати - з Інтернету, з різних джерел, є занадто багато з них, і це занадто рідина, і розуміння є те, що залишилося.
Нейроука і розумність: Як зробити мозок щасливою
12 таємничих циклів в житті людини
Вацлав Уел, Президент Чехії, дезідент, поставив його добре:Чим більше я знаю, тим менше я розумію.? Він висловив цей проміжок між рівнем знань і рівнем розуміння.
Головне завдання реальної освіти – навчити розуміння. опублікований
Автор: Сергій Капіца
Джерело: vk.com/readwithkid?w=wall-46053087_18660
Чоловік, як правило, придумав, що він приготував і розповість про те, що він зрозумів про предмет. Не було легко навчати студентів і вчителів, але це наша мета. Оскільки знання дуже легко отримувати - з Інтернету, з різних джерел, є занадто багато з них, і це занадто рідина, і розуміння є те, що залишилося.
Нейроука і розумність: Як зробити мозок щасливою
12 таємничих циклів в житті людини
Вацлав Уел, Президент Чехії, дезідент, поставив його добре:Чим більше я знаю, тим менше я розумію.? Він висловив цей проміжок між рівнем знань і рівнем розуміння.
Головне завдання реальної освіти – навчити розуміння. опублікований
Автор: Сергій Капіца
Джерело: vk.com/readwithkid?w=wall-46053087_18660
7 секретів облаштування маленької квартири
Ярослав Флегр: Як катати паразити впливають на вашу поведінку та психічне здоров’я