Як проявляються руйнівні емоції на шкірі

Неінфекційні дерматози, зокрема нейродерматит, exeme і psoriasis

Лікарі погоджуються, що причини цих захворювань ніхто не знає. Тут і порушення роботи шлунково-кишкового тракту, порушень в імунних і нервових системах. І як ми вже знаємо, Згублені емоції знищують всі три фундаментальні системи нашого тіла.й

Як це зробити? Чи мають ці захворювання символічне значення? Звичайно, є, але не одне. Скоріше їх можна розділити. мультигрупай

1,1 км Дуже часто ці недуги відчайдушні крі - не доторкайтеся мене: Я знезаду.

Так, як про те, що бонд йде? Якщо батьки дитини доглядають мало в дитинстві, виникає депривація зубів. Молода дитина потребує ніжного дотику. В іншому випадку це не може розвиватися, що ми бачимо як розвиток блювоти дітей у дитячих будинках. Дитина дуже емоційно чутлива, і якщо відчуває себе небажаним, якщо він не відчуває постійного потоку любові в першу чергу від матері, то робота всіх систем його тіла порушується і у нас є проблема. діатез Екскурсій майбутнього дерматозів.

Але діти надзвичайно люблячі істоти, і в поганому настрої їх матері, вони, як правило, відлякують себе, і якщо мама говорить про те, що «що вам загиблий брудний», «не турбуючись на тебе, нічого доторкатися», то це звучить, як лікза і дитина розвивається шкірних захворювань, які виглядають несимпатичними.

Зміна образу вашої привабливості, прийняття себе, є запорукою загоєння.

2,2 км Другий клас причин - систематизована сімейна динаміка. Збірний досвід розміщення вказує на те, що застарілий або сердитися попередній партнер батька, який в сім'ї і не пам'ятаєте – це загальна причина дерматозу в дочці цього чоловіка.

Як відбувається? Можливо, вона замінює її батько з цією жінкою, а потім її стосунки з матір'ю буде очевидно конкурентною. Або вона зловила його безпосередньо з сімейного поля (загадують казку про сплячі принцеси: так званий сурцес, який не запрошував до дня народження князів, є архетипом попереднього офендованого партнера, надсилання кізки, що переважає принцесу).

Це лікується тільки при розміщенні, випускають з системного переплетення.

3. У Третій клас причин також систематизований, але він пов'язаний з деякими травматичними досвідом.

Приклад. Чудово-поганий в п'ятому вафельному будинку встановлюється будинок на вогонь, а його бабуся (в дочці) постраждала важкі опіки. Вона була порятунку, але зліва з жахливими відмітками. Великденька має сильний нейродерматит, шкіра на 30 відсотків тіла червона, запалена як при опікі.

Він також обробляється тільки за допомогою налаштувань. дідусь виключено, що дідусь зі своїм симптомом нагадує обставини його відчуження.

Хочу розповісти вам окремо. Взаємозв’язок нашої психосоматичної теорії та китайської медициниі в той же час про сечовипускання і інші висипання шкіри.

Прищі (акне, акне) Це захворювання сальних залоз. Як правило, прищі є запальними вузликами червоного кольору, часто болючими, а також незапальними комедони, які безболісно чорні крапки - прищі. Прищі розташовуються на шкірі обличчя, шиї, грудей і спини.

Основна причина їх виникнення – дестабілізація заміщення «Байл», стан якої безпосередньо пов’язана з функціонуванням печінки. Саме тому негативні симптоми акне підвищуються при прийомі занадто солоної, гострої і солодкої їжі. При цьому надлишки виробляють жовчі, проникаючи в шкіру через капілярні судини, викликають поява висипань, прищів, пустовок, а також сприяють розвитку таких важких шкірних захворювань як атопічний дерматит, псоріаз, дерматоз, нейродерматит, веальне запалення, екзема.

Всі ці захворювання традиційної китайської медицини відноситься до захворювань «пшени». Отже, неналежна надмірна робота жовчного міхура призводить до зайвої «пшени», і він в свою чергу до вищенаведених захворювань шкіри. жовчного міхура є дуже добре розвиненим органом, який є в позитивному зворотному зв'язку з нашими емоціями небезпечних і небезпечних.

Будь-яка родинна динаміка, яка призводить до порушення потоку любові між матір’ю і дитиною (наприклад, якщо дівчина замінює попередній партнер батька, а мама бачить її як конкурент), веде до того, що дитина сердитися з матір’ю для чого «не зроблено». Нерідко такі діти можуть спостерігати перекриття жовчі, і навіть дискінезію жовчних шляхів - практично завжди.

Я покажу вам про одну справу з практики, коли тяжка алергія клієнта почалася на тлі скандалу з матір’ю. Подзвонити клієнту умовно Ліза, вона 37 років, вона розлучення, одна дитина, син. Її стосунки з матір'ю завжди був холодним. Моя мама захочила дати гроші, але не тепло.

У зв'язку Ліза дав враження про контрольну особу, часто переривається, не слухаючись, сказав, що саме вона бажала мені «наслідок» її.

При зборі історії сім'ї виявилося, що Лізіна бабуся зберегла блокади, подарувала народі Лізіна матері в обурених Ленінграді без чоловіка. Але в 44, як старший медичний працівник, вона була взята з дитиною з м'якого міста.

Це було досить важко переконувати Ліза, щоб просто побачити, як пішли композиції. Я відчув, що вона просто не могла чути мене. Ліза постійно спрощена матір'ю, і вона здавалося мені, що вона була дуже сильною передачею до мене. На жаль, доросла частина її була досить міцною, і вона прийшла.

У своїй власній зустрічі було зрозуміло, що її бабуся перед матір’ю була ще одна дитина, яка загинула під час блокади. Насамперед, на нього сфокусовано все життєрадісна увага бабуся, мама клієнта практично не помітила. Ліза «запам'ятий» Батько дітей (Дата клієнта) дивився на онуках з захопленням (за Лізою вона була видатним лікарем і дуже добре в її юності) і практично не помітила дітей. Я не згадувався в сім'ї.

Заступник Лізи постійно скопіював свої великогабаритні пози, і було видно, що з неї була сильною ідентифікацією клієнта. Заступниця Лізи звернулася на маму. Після процедури ідентифікації, депутат Лізи, а сам Ліса відчував фізичний рельєф. Заступниця прийшла до матері після того, як і заклав її голову на її ляпасі.

Займав ще 10 хвилин, і я попросив Ліза йти до заступника місця. Важко погодився. На її голові і Ліза відчував тепловий потік. Але після того, як вона сказала, що її матір провів свою руку формально, і вона бажала більше. Добре, дитячі гравіти жалять, і забирає час на рани.

У день після облаштування свербіж полегшений, а через 3 дні зникнуть висипання. Ліза також зауважила, що вона стала легше спілкуватись з матір'ю, а постійно зникне подразнення.

Автор: Олена Барабаш

Цікаво: Психосоматика псоріазу

Не існує шкірних захворювань – які хвороби проявляються на шкірі

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: psyhosomatika.com/zabolevaniya_koji.htm