47
Сергій Ковальов: криза не десь там, але цілком в свідомості і душі людей
“Чи не можна жити, можна жити добре. й
Авельій М.
«... якщо ви можете зробити це ... ?
С. Ковальов
«Робота чогось до людини визначається співвідношенням його (утрьох) вартості до ціни, яка повинна бути оплачена... й
Я не хочу пропагувати, але здається, що всю сіль і сутність поточної ситуації, яка прийшла відразу ж на всі запобіжники бідного людства, може бути досить виражений старою, досить відомим анекдотом.
«Коли це краще?» люди раз попросили вірменське радіо, міфічне, але репутативне агентство новин. "Це було краще!" він сказав у відповідь.
Так, тепер не можна приховати: переважність нашої країни (і чому є країна: весь світ!) Практично все, що раніше здавалося нерозумним. Духовність, моральність, культура... Але більшість всіх (і найгірших з усіх) проявляється у політичній та економічній сфері. Про перший пізній, але як на другий, здається, що неординарний «жир» роки замінили «худий» рік (і, можливо, тривалий час). І про доброго (і, до речі, досить безглуздого) благополуччя, нам все доведеться забути. Як кажуть, «не жир, я б живу. й
Я хочу жити щасливо. Чи можна, як кажуть тут і зараз? З повагою, так. Абсолютно і безумовно. Але не через фінансові маніпуляції, а виключно через психотерапія кризових ситуацій.
Чи знаєте ви, чому китайський характер «криза» має два значення: «краш» і «нові можливості»? Оскільки все визначається тим, що держава (так само, як і раніше, і часто психологічний) людина перебуває в критичній ситуації: віктим або Креатор. Це секрет. Не складний, але незворотний. У часи кризи, коли віки переживають життєву хвилю, творці створюють і використовують нові можливості.
Чи хочете ви бути Creator? Це не божевільна робота! Ну, це не буде працювати, тому що навіть сам Паганіні не зможе гармонійно і гармонійно грати в скрипку, в яку тепер перетворилася наша психіка.
Після того, як криза не десь там, але цілком всередині: розуми і душі людей. Хто (народи), будучи в повному розладі, приписаний катастрофічні значення і сенси до всього, що відбувається.
Як ми працюємо з іншими проблемами
Комунікація повинна бути рівною.
Хоча це можна сказати іншим чином: вони знаходяться в психічному розладі, оскільки вони приписують катастрофічні значення і значення для чого відбувається. Не можна позбутися від такої катастрофи свідомо, незалежно від того, скільки ви намагаєтеся заспокоїти себе благополуччя всіх, все і все. Тому що єдиний справжній криз (тобто нехай мені нагадувати, це чисто психологічний) проникла так глибоко в наш несвідомий (термовірний, довірливий і сором'язливий), що абсолютно неможливо витягти і вигнати його звідти без особливої психотерапії. Це, мабуть, все. опубліковано.
Автор: Сергій Ковальов
Джерело: psy-in.ru/articles/o-psihoterapii-krizisnyh-situatsij-ili-kak-zhit-blagopoluchno-kogda-vokrug-neblagopoluchno