9 аргументів на користь миття з маслом

Сьогодні Про таку велику процедуру очищення обличчя як миття з маслом. Не тільки очищає шкіру бруду і жиру, але і піклується про неї, дозволяє позбутися від чорних крапок. Це миття живить, зволожує і захищає шкіру.

На перший погляд, здається, як можна мити маслом очистити шкіру? Ми почуємо всюди, що оливи закупорюють пори, призводять до утворення акне та інших розповіді жахів.

9 аргументів на користь миття з маслом

Тому важливо правильно зробити процедуру.

Що таке реальність?

Спочатку масло розчиняє бруд, після чого відштовхує цей бруд з пори. За допомогою води ми очищаємо забруднення і знімаємо з повітря.

Що неправильно з регулярним миттям обличчя? Ну, спочатку читайте їх склад і визначте те, що «хімія» і що натуральне. Ви рідко знайдете натуральні інгредієнти, які добре сприймаються і поглинаються шкірою.

9 Причини Чому добре мити з маслом

Натуральні інгредієнти, без шкідливих добавок.

Вам потрібні серфактанти, консерванти, ароматизатори і так далі? Ваша шкіра не потребує.

До речі, хімія від продуктів догляду за шкірою, від шампунів накопичується в печінці і не виводиться звідти протягом багатьох років.

Удосконалюється комплекс.

Що? Пори ефективно очищають, токсини витягуються з шкіри. Кастрове масло особливо успішним у видобутку токсинів. До речі, це масло відноситься до масел, які не закупорюють пори!

Макіяж ефективно знімається.

Майже будь-які стійкі косметичні засоби добре розчиняють в жирі. Навіть якщо щось з косметики залишається, залишки легко знімати з простим бавовняним тампоном.

Шкіра очищається.

Чорні крапки і прищі зникнуть через глибоке відкриття пори і вилучення токсинів.

Шкіра не усаджує або очистить.

Більшість пральних продуктів відмивають природний жирний шар від шкіри. З цієї жирної шкіри стає ще більш жирним, а сухим - навіть дриль. З жирним доглядом, як жирна шкіра покращує (не потрібно постійно виробляти жир після того, як ви змивають) і висихає (це просто тонка).

Шкіра затягує.

При нанесенні масла ви неминуче масаж по лініях масажу. Покращує кровообіг в шкірі і стан м'язів обличчя.

Шкіра стає молодшою.

Є багато антиоксидантів в олії, які справляється з вільними радикалами, які мають агресивний вплив на шкіру. Наприклад, вітаміни А і Е.

До речі, додавання масла до крему для догляду за шкірою рук значно поліпшить будь-який крем.

Шкіра живиться і зволожена.

Після того, як ми очищаємо пори, їжа стала доступною для шкіри. Ті ж вітаміни, ефірні жирні кислоти, що містяться в олії, зараз спокійно проникають всередину.

Ароматерапія.

Якщо ви додали ефірні масла, то вам також сподобається сеанс аромотерапії.

Забули додати 10 точок. Ви можете безпечно припинити витрати грошей. на піни і гелі для миття, тоніки і креми після миття. Всі вони будуть замінені вершковим маслом!

Процедура "Олія миття" - покрокова інструкція9 аргументів на користь миття з маслом

Крок 1. Підготуйте все, що вам потрібно.

Що потрібно?

Кастрове масло

Будь-яка інша основа (натуральні) масло

Кілька крапель ефірної олії хорошої якості (за бажанням)

Невелика баночка або пляшка для готової композиції

Гаряча вода - в чаші

Маленька махрова серветка або рушник

Крок 2. Готуємо пральну сумішЗалийте касторову олію в чисту пляшку або баню (тарі краще темного кольору - масла не люблять бути в світлі).

Кастрова олія дуже товста, тому розбавляємо її другим маслом. Наприклад, взяти авокадо масло або виноградне насіння, або мигдаль - хто любить що. Важливо, що це натуральна холодна пресована олія. Співвідношення масел підбирається індивідуально під шкірою.

Рекомендую приймати відкатне масло 10-30% від загальної кількості.

Потім при бажанні можна додати кілька крапель ефірного масла, знову підійде для вашого типу шкіри і до смаку.

Крок 3. Поставте суміш на обличчя.Залийте масло над пальмою, розіграйте її трохи і нанесіть її до обличчя, роблячи легкий масаж по лініях масажу. Дозвольте замочити масло на кілька хвилин.

Крок 4. Вологий і чистий обличчя.Візьміть махрову серветку і змочити її в гарячій воді. Потягніть його вниз і поставте його на обличчя.

Утримайте трохи, щоб шкіра прогрівалася і відкрилося пори. Потім протерти обличчя цим серветкою.

Замочити серветку в гарячій воді знову, вичавити і накрити обличчя, потім протерти.

Скажіть його знову.

Добре, процедура миття закінчена.

Крок 5. Насолоджуйтеся результатом!Завжди приступаємо до догляду за собою чіткими, яскравими думками. Визначте чіткий намір, який ви хочете отримати в результаті процедури. Наприклад, у мене є чистота, ніжна, оксамитова шкіра.

Сподіваю, що після виконання цього простий спосіб миття, багато хімічних пінопластів і гелів будуть слідувати за сміттям, а в їх місці банки олії поселяться.

Цікаво: Це масло є супер-реювенатором

Це масло є ідеальним засобом для здоров'я судин, молодої шкіри і волосся

Зберігати масло в прохолодному, темному місці, але не в холодильнику. Скільки я буду тримати, я не буду писати. Ви не будете готувати 2 літри олії! І маленька баночка або пляшка не прослужить довго, повірте мене.

Або краще, але не вірте, перевірте його!

Автор: Галина Аполонская

Джерело: mastermolodosti.ru/umyvanie-maslom/