Сьогодні Про таку велику процедуру очищення обличчя як миття з маслом. Не тільки очищає шкіру бруду і жиру, але і піклується про неї, дозволяє позбутися від чорних крапок. Це миття живить, зволожує і захищає шкіру.
На перший погляд, здається, як можна мити маслом очистити шкіру? Ми почуємо всюди, що оливи закупорюють пори, призводять до утворення акне та інших розповіді жахів.
Тому важливо правильно зробити процедуру.
Що таке реальність?Спочатку масло розчиняє бруд, після чого відштовхує цей бруд з пори. За допомогою води ми очищаємо забруднення і знімаємо з повітря.
Що неправильно з регулярним миттям обличчя? Ну, спочатку читайте їх склад і визначте те, що «хімія» і що натуральне. Ви рідко знайдете натуральні інгредієнти, які добре сприймаються і поглинаються шкірою.
9 Причини Чому добре мити з масломНатуральні інгредієнти, без шкідливих добавок.Вам потрібні серфактанти, консерванти, ароматизатори і так далі? Ваша шкіра не потребує.
До речі, хімія від продуктів догляду за шкірою, від шампунів накопичується в печінці і не виводиться звідти протягом багатьох років.
Удосконалюється комплекс.Що? Пори ефективно очищають, токсини витягуються з шкіри. Кастрове масло особливо успішним у видобутку токсинів. До речі, це масло відноситься до масел, які не закупорюють пори!
Макіяж ефективно знімається.Майже будь-які стійкі косметичні засоби добре розчиняють в жирі. Навіть якщо щось з косметики залишається, залишки легко знімати з простим бавовняним тампоном.
Шкіра очищається.Чорні крапки і прищі зникнуть через глибоке відкриття пори і вилучення токсинів.
Шкіра не усаджує або очистить.Більшість пральних продуктів відмивають природний жирний шар від шкіри. З цієї жирної шкіри стає ще більш жирним, а сухим - навіть дриль. З жирним доглядом, як жирна шкіра покращує (не потрібно постійно виробляти жир після того, як ви змивають) і висихає (це просто тонка).
Шкіра затягує.При нанесенні масла ви неминуче масаж по лініях масажу. Покращує кровообіг в шкірі і стан м'язів обличчя.
Шкіра стає молодшою.Є багато антиоксидантів в олії, які справляється з вільними радикалами, які мають агресивний вплив на шкіру. Наприклад, вітаміни А і Е.
До речі, додавання масла до крему для догляду за шкірою рук значно поліпшить будь-який крем.
Шкіра живиться і зволожена.Після того, як ми очищаємо пори, їжа стала доступною для шкіри. Ті ж вітаміни, ефірні жирні кислоти, що містяться в олії, зараз спокійно проникають всередину.
Ароматерапія.Якщо ви додали ефірні масла, то вам також сподобається сеанс аромотерапії.
Забули додати 10 точок. Ви можете безпечно припинити витрати грошей. на піни і гелі для миття, тоніки і креми після миття. Всі вони будуть замінені вершковим маслом!
Процедура "Олія миття" - покрокова інструкція Крок 1. Підготуйте все, що вам потрібно.Що потрібно?Кастрове масло
Будь-яка інша основа (натуральні) масло
Кілька крапель ефірної олії хорошої якості (за бажанням)
Невелика баночка або пляшка для готової композиції
Гаряча вода - в чаші
Маленька махрова серветка або рушник
Крок 2. Готуємо пральну сумішЗалийте касторову олію в чисту пляшку або баню (тарі краще темного кольору - масла не люблять бути в світлі).
Кастрова олія дуже товста, тому розбавляємо її другим маслом. Наприклад, взяти авокадо масло або виноградне насіння, або мигдаль - хто любить що. Важливо, що це натуральна холодна пресована олія. Співвідношення масел підбирається індивідуально під шкірою.
Рекомендую приймати відкатне масло 10-30% від загальної кількості.
Потім при бажанні можна додати кілька крапель ефірного масла, знову підійде для вашого типу шкіри і до смаку.
Крок 3. Поставте суміш на обличчя.Залийте масло над пальмою, розіграйте її трохи і нанесіть її до обличчя, роблячи легкий масаж по лініях масажу. Дозвольте замочити масло на кілька хвилин.
Крок 4. Вологий і чистий обличчя.Візьміть махрову серветку і змочити її в гарячій воді. Потягніть його вниз і поставте його на обличчя.
Утримайте трохи, щоб шкіра прогрівалася і відкрилося пори. Потім протерти обличчя цим серветкою.
Замочити серветку в гарячій воді знову, вичавити і накрити обличчя, потім протерти.
Скажіть його знову.
Добре, процедура миття закінчена.
Крок 5. Насолоджуйтеся результатом!Завжди приступаємо до догляду за собою чіткими, яскравими думками. Визначте чіткий намір, який ви хочете отримати в результаті процедури. Наприклад, у мене є чистота, ніжна, оксамитова шкіра.
Сподіваю, що після виконання цього простий спосіб миття, багато хімічних пінопластів і гелів будуть слідувати за сміттям, а в їх місці банки олії поселяться.
Цікаво: Це масло є супер-реювенаторомЦе масло є ідеальним засобом для здоров'я судин, молодої шкіри і волоссяЗберігати масло в прохолодному, темному місці, але не в холодильнику. Скільки я буду тримати, я не буду писати. Ви не будете готувати 2 літри олії! І маленька баночка або пляшка не прослужить довго, повірте мене.
Або краще, але не вірте, перевірте його!
Автор: Галина Аполонская
Джерело: mastermolodosti.ru/umyvanie-maslom/