382
Як відчути себе
Любов займає дуже важливе місце в нашому житті. Особлива любов для інших. Поважна і коренева причина людського щастя, трагедії і самосущі.
Самолюб, з іншого боку, належить до категорії тих почуттів, з якими пристойна людина намагається не займатися. Як правило, він навіть не хоче припустити, що він любить себе або, наприклад, іноді відчуває себе повагою для себе. Для того, щоб ви знали, самозайміть запахи погано. Вирішуйте себе першим кроком, щоб відпочити на лавках. У цьому сенсі соціальні упередження дуже наполегливі.
Але ми повинні любити інших людей і зробити різні жертви від любові до них.
Р
Де це преюдії приходять з того, що людина не повинна любити себе? Безсумнівно.Ми любимо наших сусідів, а не менше.
Як правило, люди, як правило, повіряють свою самооцінку, відступають за свої здібності, і знайдуть несправність з їх сприйнятими або фактичними слабкостями, таким чином, позбавляючи себе сил, щоб спробувати знову. Але абсолютно зрозуміло, що не існує життя без тріумфів і перемог – вони незрівняні, як день і ніч. Я, життя смугастий, як zebra. Але це залежить від людини, щоб піти уздовж цих мереж або по всьому.
Ось кілька правил психогігієни, які призводять до самовдосконалення.
Що це означає, щоб любити себе?
Що означає не любити себе?
І, нарешті, чарівна любов Бога для людини.
Він помер, з'явився перед Богом і попросив показати його життя. Бог надав своє прохання. Людина каже:
Я бачу, Господи, дорогу, і на ньому є стежки.
до Це ваш спосіб життя.
до І паралельно з моїми доріжками - хтось інший.
до Це мої відбитки.
- Але, Господи, в найскладніших місцях є тільки відбитки.
до І я здійсню тебе в руках.
Ми завжди повинні пам'ятати, що ми не тільки в цьому житті, і всі будуть винагороджені за віру.
Автор: Людмила Андріївська
Цікаво: Чому це корисно
13 Шляхи любов себе як французька жінки зробити
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: inmedio.ru/articles/111917-lyubov-v-sebe
Самолюб, з іншого боку, належить до категорії тих почуттів, з якими пристойна людина намагається не займатися. Як правило, він навіть не хоче припустити, що він любить себе або, наприклад, іноді відчуває себе повагою для себе. Для того, щоб ви знали, самозайміть запахи погано. Вирішуйте себе першим кроком, щоб відпочити на лавках. У цьому сенсі соціальні упередження дуже наполегливі.
Але ми повинні любити інших людей і зробити різні жертви від любові до них.
Р
Де це преюдії приходять з того, що людина не повинна любити себе? Безсумнівно.Ми любимо наших сусідів, а не менше.
Як правило, люди, як правило, повіряють свою самооцінку, відступають за свої здібності, і знайдуть несправність з їх сприйнятими або фактичними слабкостями, таким чином, позбавляючи себе сил, щоб спробувати знову. Але абсолютно зрозуміло, що не існує життя без тріумфів і перемог – вони незрівняні, як день і ніч. Я, життя смугастий, як zebra. Але це залежить від людини, щоб піти уздовж цих мереж або по всьому.
Ось кілька правил психогігієни, які призводять до самовдосконалення.
Що це означає, щоб любити себе?
- любити процес життя;
- Щоб відчути радість живого;
- Насолоджуйтеся красою, які я бачив;
- любити іншу людину;
- насолоджуватись знаннями;
- Люблю сам процес мислення;
- любити своє тіло і його структуру;
- Любовні птахи, тварини та всі живі речі.
- Цікавиться в Всесвіті і як працює.
Що означає не любити себе?
- критикують і критикують себе;
- отруює себе з їжею, спиртом, нікотином, препаратами;
- Вибираючи вірити, що ніхто не любить мене.
- створити біль і хворобу в нашому організмі;
- жити в загальному хаосі і розладі;
- створення боргів та нестерпних тягарів;
- Щоб залучити любителів і чоловік, які оцінюють нашу гідність.
І, нарешті, чарівна любов Бога для людини.
Він помер, з'явився перед Богом і попросив показати його життя. Бог надав своє прохання. Людина каже:
Я бачу, Господи, дорогу, і на ньому є стежки.
до Це ваш спосіб життя.
до І паралельно з моїми доріжками - хтось інший.
до Це мої відбитки.
- Але, Господи, в найскладніших місцях є тільки відбитки.
до І я здійсню тебе в руках.
Ми завжди повинні пам'ятати, що ми не тільки в цьому житті, і всі будуть винагороджені за віру.
Автор: Людмила Андріївська
Цікаво: Чому це корисно
13 Шляхи любов себе як французька жінки зробити
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: inmedio.ru/articles/111917-lyubov-v-sebe