За кожним великим чоловіком. .

О, це уявлення про великі жінки за кожним великим чоловіком руйнував багато відносин.

І не тому, що вона не відповідає дійсності, але тому що жінки часто вирішують, що чоловік повинен бути великим, і почати спробувати реалізувати це не через роботу на власній величі і подальше натхнення людини, але через всілякі реставрації і відновлення.

Тим не менш, це стосується чоловіків, багато з них є богиня і королеви служать, і самі «що таке», «прийняти мене з усіма плюсами і мінусами».

р.

Я не знаю, мої друзі, я не знаю.Чи не простіше брати участь у собі, ніж до «путного» життя, намагаючись змінити кохану людину?Крім того, якщо він не має сил, ні бажання змінити?

Я все ще думаю, що у всіх не знайдено величі. Якщо життя, ймовірно, закінчиться до тих пір, перш ніж ви навчитеся бути щасливими у всіх цих божевільних і нераціональних діях?

У сучасному світі концепція величності занадто багато пов'язана з зовнішніми досягненнями і фінансовою стороною життя. Саме тоді, коли жінки думають про те, як «зробити» свого чоловіка якомога швидше, ідеї, як правило, приходять на думку, не про створення умов для максимальної реалізації його потенціалу, але про необхідність встати з деякими алгоритмами регулярних дій, після чого це «залізня вілла» буде підніматися з дивана і йти, щоб заробити великі гроші. Оскільки великі чоловіки повинні мати хороший автомобіль, країна особняк, гольф ігри та інші атрибути вдалого та доброго життя. Я.

Я думаю, щоПравда починається з пошуку великого значення, з реалізацією того, що світ прийшов, з пошуком кращих способів проявляти себе.без глибокого інтроспектування і роботи над собою досягти цього практично неможливо (крім випадків, коли людина з дитинства сильно проявляється нахили до будь-якого виду діяльності). Скажіть,Чи можна зробити внутрішню роботу для когось?Я не думаю.

Я не думаю, що наші партнери дуже відрізняються від нас. Наше життя не допомогло, якщо вони мешкали в паралельних реаліях, і так як вони перетиналися і об'єдналися в пару / сім'ї, це не було марно, але ви не завжди хочете бачити дзеркало в своєму партнері.Якщо ви уважно дивилися, ви помітите, що збіги неймовірні!Психотравма до психотравми, характер до персонажа, потенціал для залучення потенціалу.

Великість союзу не можна побачити просто, тому що мало зроблено для себе. Хто на різних рівнях розвитку ніколи не зможе залишатися в одному, крім того, якщо вони свідомо і з власної безкоштовної волі. І в конфліктах і спільному шляху бойовиків один з одним, але надихаючи на різні висоти, не існує особливого сенсу, життя такого практично відразу і розлучення, але якщо це не так, значить, така пара все ще повинна йти в одному напрямку, оскільки відмінно доповнювати один одного. Важливо не одягатися на вашому партнері, але зрозуміти, що ви хочете від нього, і чому ви хочете це і з нього? Чому ви зачепити на нього?

Ви вирішили зробити мільйонера з вашого чоловіка? Що він хоче?Чи сниться, що всі ці бізнеси, автомобілі, великі та дорогі будинки, або у вашому розпорядженні? І якщо ви в твоєму, то ви жінка, для якої ви хочете досягти цього? А якщо ви не один для кого ви хочете поплавати океани, підкорити гори, знайти скарби і будувати палаци, то чому слід чоловіку приділити своє життя, щоб виконати мрії?

Ви спробуєте цю ситуацію на себе і думаєте, це нормальна ситуація, якщо хтось приходить до вас і каже: «Ви знаєте, і приділіть моїм цілям 20-30 років життя, ви відчуєте себе мені?» Я люблю рослини, все моє життя мріяв про збір гербарію великого з усього світу, можна, при цьому молодий, робити це? Діти, будинки, соціальні зв'язки не так важливі для жінки, уявіть, як гордість ви будете будувати такий великий гербарій в 20 років. Ви маєте будь-який резонанс для такої пропозиції? У деяких людей є це, тому що вони пристрасні, але більшість з нас не відроджуються, тому що ми зацікавлені в інших сферах життя, не рослин. І я думаю, щоЧоловіки мають право на вирішення чогось життя.Ще одна річ, що більшість людей, якось починають шукати всі ці питання тільки після того, як вони пішли глибоко в відносини, мали діти, забиті спільні кредити і т.д.

Де з'являється ця мегаманія? Я маю на увазі, чому це ідея величі?Можливо, жінки думають, що життя з великим чоловіком легко і просто, і вам не потрібно прагнути до нього конформувати, але це в марно. А особливо не думайте, що коли дві міцні, цікаві і талановиті люди зустрічають, то тепер все буде радісним і яскравим.

Коли дуже сильний чоловік потрапляє в життя будь-якої жінки,потімперший,Тексти пісень, а це означає: Він зазвичай пристрасний про те, що він робить, і він повинен одягатися з ним. І не тільки, щоб покласти, але і щиро зацікавлений, щоб підтримати його у всіх подіумах і принаймні трохи в предметі зацікавленості зрозуміти, інакше виходить, що чим вище досягнення в своїх справах, тим менш поширені теми, які ви повинні для розмови, тому що його голова постійно обертає всі ці блискучі ідеї, і ви варите борщ на кухні. І це може бути чудовим, підтримка такої людини в задньому, будинку і життя, але ще в сім'ї люди багато часу витрачають, і якщо не можна говорити з коханою людиною про те, що найцікавіше, то поступово пробуджує інтерес до тих людей, які поділяють ваші погляди.

По-друге,Ви повинні розуміти, що життя з яскравими, талановитими і обсесованими з великою ідеєю людина має свої особливості. Нерідко це незвичайні режими дня, навчання, плани, поїздки, зустрічі та постійне поліпшення якості та стандарту життя, що означає, що ви самі повинні регулюватися до всіх цього. А потім знову, ви можете сказати, що людина пристрасно про свою роботу, велику роботу, я захоплюю його, але я не можу, а потім після того, як зрозуміти, що ви далеко за темпом, що ваш великий чоловік отримав.

І так, ви можете звинувачувати мільйони разів, хто працює перед вами, щоб прискорити занадто багато, може бути повільніше, так що близькими не відчувають себе некомфортно, але я запитаю вам, щоб думати про це.Якщо людина має великі прагнення, він не може і не хоче зупинитися, ми маємо право повісити гальку навколо шиї?

Перед тим як натиснути партнера, щоб досягти свого повного потенціалу, запитайте себе першим - я готовий бути тим, що підходить? Якщо людина «прискорює» насправді, то це дуже високий темп. І ви можете перезапустити його у розвитку до 20-30 років, але тоді вам доведеться пауза (і дуже значним) для народження і виховання дітей, і він може добре продовжити на шляху. І якщо ролі у відносинах не будуються, якщо ви не дуже цінуєте, то це може виявитися, що вам важко зараз з такою неймовірно розвиненою і обсесійованою ідеєю збереження світу (або щось інше) людини.

І третій,Коли два в парі і розумі, і таланти, і сила досить, то вам знадобиться деякий час, щоб зробити картину світу, будувати стратегії розвитку суглобів і життя і багато іншого, адже його робота додається в життя, потім діти, спілкування з близькими, робота, відпочинок і т.д. В короткий час не існує часу для великої жінки, щоб стояти позаду великого чоловіка, вона також не дуже добре сидіти, темп необхідний вище.

Жінка, яка стежить за О, Великий! має взяти на себе досить велику частину процесів, адже високоефективна команда передбачає узгоджену роботу всіх її учасників, і це вимагає високої концентрації уваги і багато зусиль. Подумайте про це, жінки, ретельно продумайте про всі ці питання.

Ви знаєте, кожен князі повинен відповідати князі, але вони не відразу визнаються, бо вони чарівні! «Я це справді князь?» Подивитись більше, як жир, мереживний біль? І ведмедя, що маленька клюмія, також князь? Ні! І це дуже втомлений і перетягається від життя кота, лежачи на паркані, також чарівно, виходить. . . ?

Цікаво: Яка жінка ковтає жінку

Дружина

Я, всі під писанням, мої дорогі принцеси! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Ну, це сила кожного князя. Хто є принцом, який є чарівним і добрим, який є котом, який є кроликом, який є конем, і хто є драконом. Дракон - дракон. Будь ласка, зв'яжіться з нами Видання

Кредит: Деена Річардс

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/dina.v.richards/posts/ 101530430469452:0

Категории

Смотрите также

Новое и интересное