Як вибрати власні речі

У цій статті ми будемо говорити про те, як відрізнити істинні прагнення душі від помилкових цілей, які ручники часто намагаються накласти на нас. Проблема полягає в тому, що помилкова мета, незважаючи на її привабливість, принесе вам нічого, крім розчарування.

У виконанні хибної мети ви не досягнете нічого, і зусилля, які ви витрачаєте, будуть годувати люки, або, досягнувши мети, переконайтеся, що вам не потрібно. Чи варто відхилити на унікальну можливість, надану життям і витрачаючи дорогоцінні часи, виправивши помилки? Хоча життя здається довге, він проходить дуже швидко і непомітно. Тому, вам потрібно дізнатися, щоб знайти ваші цілі, які принесуть щастя особисто.

Найяскравіший і простий приклад, і в той же час навчання вміння визначати ваші цілі, полягає в тому, щоб знайти потрібний одяг. Згадайте, що ви раніше не хотіли, або не йдете, або з дефектом. І сталося, що ви побачили те, що відразу без зцілення купили його і задоволені цим днем. Різниця між цими речами полягає в тому, що перший - хтось інший і другий - ваш.

У першу чергу ви знайшли привабливість для когось іншого, а не вас. Ви можете побачити її в другі або на манекен. Так як щось добре виглядає на інших не означає, що це буде йти на тебе. Це не ваша відмова, але ваша гідність. Це дійсно погано бути манеквін, який добре виглядає на. Сильне враження виготовлене не загальноприйнятою красою, але вдало підкреслити індивідуальність.

Я знаю, що це без мене. Але ви йдете на покупки протягом тривалого часу і постраждаєте, не знаючи, що купити. Знання стилів, модного почуття, навіть хороший смак, не допоможуть вам. Після довгого пошуку ви все ще не повністю задоволені придбаною дорогою. Для того, щоб завжди знайти саме те, що вам потрібно, потрібно дізнатися, щоб відрізняти свої речі від інших. Як зробити це? Ви не вірите, що це просто!

Перш за все, не турбуючись проблемою вибору. Ви зрозуміли з балансу тут. Чим більше ви наголошуєте про це, тим гірше буде результат. Не потрібно шукати речі довго і аналізувати свої переваги і недоліки. Не варто брати участь у виборі, бо розум і його думки не ви, а дотик люків. Просто прогулянку і дивитися, як виставка без думки про що-небудь.

По-перше, зрозуміти, що ви хотіли б купити. Деталі не потрібні. Єдиний опис повинен бути типом одягу. Наприклад, якщо вам потрібно пальто, просто встановіть голку для вибору пальто, а не зайвих умов. Давайте обирати душу - це набагато ближче до того, що ви дійсно є. Не пропустіть найменшу деталь і обов'язково вказуйте вам свою річ вчасно. Ви дізнаєтесь про це, як тільки ви бачите серед багатьох речей, а також відчути себе тим, що надихає вас особливим симпатією.

Я підкреслюю ще раз, що вам не потрібно аналізувати, чому вам подобається щось. Вам подобається її.Ви можете сказати: «Що потрібно.» Ви будете купувати його без зцілення.

Навіть якщо ви шукаєте довгий час і не можете знайти, не сумнівайтеся, що деякі магазин має вашу річ. Не в третій, тому в десятому місці ви знайдете його. Він хворий чекав вас, щоб ви також покаже терпіння, не поспішайте, не заспокоїти себе сумнівами і не проповідувати себе. А щоб бути абсолютно впевненим, що я розповість вам секрет відрізання чужої речі. Це так просто, як він надійний.

Як я сказав, в процесі вибору не варто думати про переваги і недоліки речей. Але зараз є час, коли ви повинні сказати так або ні до продавця. У цій точці ви дуже солодко спить, навіть якщо ви думаєте, що ви не є. Ваш сон особливо сильний, якщо продавець або ваш друг говорить вам щось про те, що.

Коли ви приймаєте рішення, тільки ваші розумові роботи. Він аналізує переваги та недоліки, будує свою концепцію так, щоб вона була раціональною і переконливою, і одночасно слухає думки інших. Розум настільки всмоктується в цьому процесі, що не звертається увагу на почуття душі. У цьому сенсі розум швидко засвоюється.

Ви йдете. Не заважати йому, поки він не приймає рішення. Але ось рішення. У цій точці слухайте нікому, прокинувшись і усвідоміть, що почуття ви відчували, коли було прийнято рішення? Стан психічного комфорту покаже ставлення душі до рішення розуму.

Чоловічий затишок, як ви знаєте, не може дати однозначну відповідь. Не завжди знаю, що він хоче, і може також соромитися. Якщо вам сподобалося щось на першому погляді, і ви відразу відчуєте його, то душа сказала так.

Але потім розум виходить і починає аналізувати і виправдати вибір. Якщо, як результат аналізу, розум також сказав так, то те, що це ваш. Але якщо вам сподобалося річ не при першому погляді, але в результаті раціональної обґрунтованості, то варто звернути особливу увагу на найменший дискомфорт. Душа завжди знає, що не хоче.

Якщо ви вагаєтеся, якщо що-небудь в цьому випадку викликає вам незначну тривогу або незручність.Якщо виникає незначна тінь сумнівів або пригнічення,Не твої речі. Впевненість виведе вас і різнокольорово пофарбувати всі віртуї. Якщо ви зловите себе, намагаючись переконувати себе, що він підходить вам як в стилі, так і в розмірах - відразу ви можете без шкоди відкинути це те, що це незнайомець.

Неоднозначний критерій вибору складається з однієї простої фрази: Якщо ви повинні переконувати себе, то це іноземець. Знайте, що якщо це твоя, то вам не доведеться випередити себе.

Чи варто слухати думки інших в процесі? Я думаю, що ви не повинні. Ви можете вибрати самостійно. Якщо вам сподобалося це безумовно, ви можете бути абсолютно впевнені, що інші, бачити його з вами, будуть приємно.

Я можу сказати тільки про ціни: Не обов’язково бути в дорогих магазинах. Але для того, що справа, Перевірка допоможе видалити проблему грошей з вашого життя. Якщо ви визначаєте свою мету і переслідуєте його замість грошей, то гроші прийдуть самі, і в достатку.

Як ви можете побачити, процес вибору речі охоплює всі основні принципи трансюрфінгу. Ви прогуляєтеся по магазину, як виставка, просто переглядаєте і не встановлюєте собі завдання обов'язкового пошуку чогось. Тому ви віддаєте бажання досягти мети. Ви спокійно усвідомлюєте, що ваша річ чекає вас десь, і ви точно знаєте, як її відрізняти від когось.

Тому важливість на мінімальному рівні. Прокинувшись відразу після прийняття рішення і усвідомити, як це сталося. Виявляється, що ви свідомо і визначаєте сценарій гри. При прийнятті остаточного рішення, ви покладаєте на стан комфорту.

Ви не можете піти неправильно, тому що у вас є тверда ступеня в цьому гомілкому світі - єдність розуму і душі. І, нарешті, ви зробите завдання набагато простіше, якщо ви не берете участь у жорсткому плануванні, зв'язавшись з зобов'язаннями і неробочим вигином лінії, і довірте потік опцій. Життя - це простий відпочинок, якщо ви можете це зробити. Ви спокійно і без наполягання приймаєте себе самостійно.

Добре, тепер у вас є проста і потужна техніка. Ви можете безпечно перейти до магазину.І навіть якщо ви не придбали нічого, то ви врятували себе від чужих речей. Ви будете спокійно і впевнено, що ви знаєте, що ваша річ десь чекає. Ви знайдете її. Головне не забувати про те, що перед «так» або «не» краплі від губ, слід прокидати і усвідомити про Ваші почуття.

Вас цікавить.

Чому принципи життя більш корисні, ніж правила: 10 нематеріальних питань

Як ми працюємо з іншими проблемами

Якщо вибрати одяг не для себе, але для дитини ця техніка не працює. Або ж, він працює, але не з такою точністю. Ваша душа не зможе вибрати щось для душі. Таким чином, слід орієнтуватися тільки на розгляд практичності. Але в той же час нехай дитині вибрати себе. Діти, на відміну від дорослих, можуть знайти речі.

Звичайно, ця техніка застосовується не тільки до одягу, але і в будь-якому іншому випадку, коли ви повинні вибрати щось для себе. Я сподіваюсь на книгу, яку ви тримаєте в руці.

Автор: Вадим Зеланд

Джерело: www.transurfing-real.ru/2015/05/blog-post_77.html