Народні засоби для лікування діабету

Цукровий діабет – хронічна ендокринна хвороба, що характеризується недостатністю виробництва інсуліну. У зв'язку з дефіцитом цього гормону в крові рівень глюкози підвищується, і виникає порушення всіх видів обміну речовин.

Для лікування діабету використовується комплекс препаратів, в тому числі традиційна медицина.

Народне лікування діабету

У 1980 році у мене була діабетична кома. Я втратив свідомість при харчуванні. Я пішов до лікаря, отримав тест. лікар сказав, що я повинен дати кров через тиждень. Я був дуже боятися, що я кладу на інсулін, і вирішив розібратися в власних захворюваннях. Я прочитав багато книг і дізнався причини діабету. Виявилося, що харчуванняй

З Вашого раціону повністю. Виключені м'ясні продуктий Яйця ate без жовткаПротягом декількох років я був «сидіти» на каші.рис, пшениця, гречкаі Горіхи (7-10 штук горіхів замінюють білок добової норми).

З Я був зайвою вагою, Я пішов голодним. Кожна субота тижня. У п'ятницю я люблю вечерю (до 19 годин). Вона вийшла з голоду в неділю після 12 п.м.: ручна з родзинок заливається окропом і, проціджуючи через марлю в декількох шарах, відвертавшись. Потім знову залити окропом і, процідити, відвертати. Ще раз знову заливають гарячою водою, кип'ятять протягом 2 хвилин, відвертають воду і ate raisins. За рік я втратив шістнадцяти кілограмів.

З тих пір я очистила своє тіло щороку і все одно відчуваю себе чудовою, незважаючи на мій вік.

Покажіть вам рецепт, який допоміг мені багато.

Половина кілограм кореня селери і шість лимонів. Очистити коріння. Обертайте його лимонами. Поставте в каструлю, варіть в водяній бані протягом двох годин. Поставте отриману композицію в холодильник. Згода півгодини до сніданку одна столова ложка. При лікуванні протягом двох років.

Лікування цукрового діабету Кріфея

Витяг з рослини Кріфея Амур, який є рідкісними видами вирощування мохів на певних видах дерев, використовується як імуномодулятор, протизапальний і регенеруючий агент.

Цей препарат ефективно бере участь у вуглеводному обміні, оскільки стимулює вироблення гормонів підшлункової залози та його ферментів:

• губи,

• атласи,

• протеази.

У складі екстракту Кріфеї Амур мають ферменти, які доповнюють роботу власних подібних речовин організму. Вони полегшують травлення харчових елементів, сприяють його повного поглинання в тонкому кишечнику.

Крім цих важливих для лікування цукрових властивостей препарату, Krifeya Amur має такі якості:

• Антигістаміни, включаючи харчові алергії;

• Нормалізація кислотності шлунка;

• Активація роботи фагоцитів - клітини імунної системи, які нейтралізують віруси і бактерії;

• Регенеративна дія проти пошкодження слизової оболонки шлунково-кишкового тракту, зменшення болю в пошкоджених тканинах.

Показання до застосування Кривого Амура - порушення секретності підшлункової залози, пошкодження ізолотів марганів, які виникають при цукровому діабеті. Регулярне вживання препарату мінімізує взаємодію цих патологій. Препарат застосовують для 1 ч.л. перед вживанням.

Доза для дорослих - 3 рази на добу, для дітей - 1-2 рази.

Курс лікування триває 3 місяці, після перерви 30 днів, його можна повторити.

Лікування цукрового діабету за рецептурним лікером Л. Кім

Цей рецепт дав нам відомий цілитель Людмила Кім, кандидат хімічних наук. Цей настій значно знижує рівень цукру в крові.

Для його приготування потрібно:

• 100 грам пілінгу лимона (до отримання такої кількості шкірки потрібно 1 кілограм лимонів; лущення шкірки, необхідно)

• 300 грам кореня петрушки (якщо немає коренів, то листя буде працювати, але коріння будуть ефективніше)

• 300 грам очищеного часнику

Часник містить селен, який дуже корисний для печінки. Бруслі - дуже хороший засіб для печінки, для підшлункової залози, для нирок. Лимон - джерело вітаміну С.

Підготовка:

З усіх лимонів ріжемо шкірку, щоб отримати близько 100 грам. Очистити часник, вимити коріння петрушки і пропустити все через м'ясорубку. Отримана суміш перемішується, передається в банку і допускається запобіжник протягом 2 тижнів, в темному місці.

Як взяти:

Приймати 1 чайну ложку, півгодини до їжі, 3 рази на день.

Що пити?

Людмила Кім консультує всіх трав'яний рецепт:

• кукурудзяні стигми,
  • хвіст,
  • листя лінгону,
  • боби.

Приймайте 1 ст.л. для склянки окропу. Якщо трава свіжа, то наполягати за 1 годину. Потім процідіть і візьміть 1/3 склянки 3 рази на день.

Потрійна настоянка для стимулювання виробництва інсуліну

Стимуляція виробництва інсуліну підшлункової залози є важливою умовою благополуччя пацієнтів з цукровим діабетом.

Ця проблема чудово керується. настоянка, складається з 3 компонентів:

• 300 мл горілки заливають 50 г подрібненого до м'язової маси. Ця суміш зберігається в темряві протягом 5 днів, проціджують.

• 300 мл горілки заливають 50 г подрібнених листя волоського горіха, витриманих в темряві на тиждень, проціджують.

• 300 мл горілки заливають подрібнені травні манжети, настоюють на тиждень, проціджують.

Для отримання кінцевого продукту змішайте 150 мл першої настоянки, 60 мл другого і 40 мл третини. Отриману суміш приймають 1 ст.л. л. двічі на день, 20 хвилин до сніданку і перед сном.

Лікування цукрового діабету з дубовими жолудами

Найціннішим компонентом дуба є дуб. Ця речовина активно бореться з запальними явищами в організмі людини, допомагає зміцнити серцево-судинну систему. Корисне якості дубових жолудів дуже цінні для пацієнтів з цукровим діабетом, так як боротися з хворобою, терміново зміцнювати захисні сили організму і збалансовану дієту в строгому раціоні.

Властивості дубових акордів, значних для діабетиків:

• Бактерицид (бороть віруси та мікроорганізми);

• Антипухлинний;

• Стимулювання роботи нирок і органів шлунково-кишкового тракту.

Для використання в якості лікарського засобу в екологічно чистому приміщенні збираються болги. У вересні-жовтень найкраще проводити в сухому вигляді.

Коржі очищають від шкіри, ядро висушують в гарячій духовці при низькій температурі. Після висихання вони заземлюють в порошок з кавовим подрібнювачем. Ви можете придбати жолудів в аптечній мережі.

Перед застосуванням цього рецепта рекомендується звернутися до лікаря.

Методи застосування:

• Порошок жолуду приймають на порожньому шлунку за 1 ч. до сніданку, обіду і перед вечерею.

• Ті, хто не може використовувати порошок для лікування, натирають вміст акорду на дрібній тертці, приймають аналогічно до попереднього рецепту.

Обидва порошкові і натерті жолуді змивають окропом. Кінець курсу лікування визначається аналізами крові, його ефективність було перевірено багаторазово на хворих з діабетом.

Сік брюссель за рецептом Н.В. Уокер

Нормалізація підшлункової залози, стимулювання її зовнішньої та внутрішньосерцевої активності відбувається з регулярним використанням сік з овочів:

• Брюссельський маршрут,

• Морква,

• зелена квасоля,

• листя салату.

Найоптимальніший поєднання цих продуктів був створений відомим американським натуропатом Н.В. Уокером, автором найкращої книги «Третмент з сирими рослинними соками». Протягом багатьох років він вивчає корисні властивості свіжовичавлених соків з овочів. Поєднання, запропоноване ним, успішно використовується для лікування підшлункової залози, знижує інтенсивність прояву цукрового діабету і хронічної форми панкреатиту.

Сік готують дуже просто - інгредієнти приймають в рівних частках і пропускають через м'ясорубку. Лікувальна доза - половина склянки вранці на порожньому шлунку.

Курс лікування свіжовичавленими рослинними свіжими триває рівно місяць, при необхідності повторюється через 2 тижні перерви.

Одночасно з прийомом соку необхідно дотримуватися низько вуглеводної дієти, наносити очистку енами.

Лимон і яйце в діабеті

І лимон і яйця необхідні для діабетиків. Лимон знижує рівень глюкози крові, нормалізує артеріальний тиск, а курячі та перепелині яйця забезпечують організм діабетики з необхідними мікроелементами.

Ще ефективніше. суміш цих виробів:

• 50 мл свіжовичавлений лимонний сік,

• 1 куряче яйце або 5 перепелиних яєць.

Лікувальна суміш, отримана в результаті змішування цих компонентів, є єдиною дозою. Приймаємо один раз на півгодини до їжі.

Лікування триває протягом місяця за наступною схемою:

• 3 дні - прийом лікувальної суміші;

• 3 дні - перерви і т.д.

Сік лимона може бути замінений на сік Єрусалиму з підвищеною кислотністю шлункового соку.

Інші народні засоби, які знижують рівень цукру

Для нормалізації рівня цукру в крові існує безліч різних рецептів традиційної медицини:

• Саджанці насіння(15 г) заливають в емальовані страви зі склянкою води, кип'ятять на повільному вогні протягом 5 хвилин. Охолоджений бульйон проціджують і приймають 1 десертну ложку 3 рази на добу.

• Сік Бурдок.Ефективно знижує сік цукру з подрібненого кореня лопуха в травні. Приймаємо тричі на день по 15 мл, розбавляючи цю кількість 250 мл охолодженої води.

• Лимонний пілінг настій.Щоб нормалізувати рівень глюкози, шкіра 2 лимонів заливається в термосі 400 мл окропу і настоюється на одну і півгодини. Лікувальна доза цього засобу становить половину склянки настоянки лимона 2-3 рази на добу.

• Фейк бульйон.Випийте настій вапняного кольору, замінивши їх чаєм. Дві склянки окропу потрібно дві столові ложки вапняного кольору. За чотири дні рівень цукру може знизитися на 40%. Відвар робиться наступним чином: для 3 літрів дві склянки вапняного кольору залити водою і кип'ятити протягом десяти хвилин. Зачекайте, поки він охолоне, а потім процідити. Далі ми можемо пляшку її. Ця суміш повинна зберігатися в холодильнику і пити 1/2 склянки при бажанні пити. Коли ви п'єте весь бульйон, візьміть перерви на три тижні. А потім повторіть курс знову.

• Кіннамон.Візьміть звичну приправу, що у кожного є кухня - порошок кориці. Приготувати настій на основі меду і кориці в співвідношенні 2: 1. Спочатку залити корицею порошок зі склянкою окропу, дати настоятися півгодини. Коли суміш охолоне трохи, можна додати мед. Після цього рекомендується покласти продукт на холодне місце близько 3 годин. Отримана інфузія ділиться на дві частини. Одна частина п'яна перед сніданком протягом 30 хвилин, а інша частина обов'язково перед сном. Курс лікування має бути не більше ніж 7 днів.

• Відвар листя горіха.Для приготування відвару необхідно залити 1 ст. обов'язково сушені і добре мелені молоді листя 500 мл з простою кип'яченою водою. Потім суміш потрібно кип'ятити близько 15 хвилин на повільному вогні, після чого її потрібно настоювати протягом 40 хвилин. Після процідування відвар листя горіха можна приймати по половині склянки не менше трьох разів на добу.

• Відвар волоського перегородки.Візьміть 40 горіхів і видаліть розділи з них. Ці перегородки слід залити склянкою окропу, а потім потути близько години в водяній бані. Після охолодження отримана суміш рекомендується процідити. Настій необхідно пити приблизно півгодини до кожного прийому їжі. Оптимальна доза 1-2 ч.л.

Автор Зуболенко Валентина Іванівна, ендокринолог

Цікаво: Психосоматика цукрового діабету

Як вилікувати цукровий діабет за допомогою препарату Тібетан

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.ayzdorov.ru/lechenie_diabeta_narsredstva.php