Портфоліо

Проблема з страхом відторгнення полягає в тому, що біль від якого страх захищає - це певний натяг інших почуттів, щоб уникнути переживання їх, спроба тримати їх для того, щоб не відчувати себе, і тому не розуміти, не розширити свою картину світу, в якому я не можу бути настільки чудовим, як я хотів би.

Не можна уникати почуття.Можна змусити їх від свідомості або не вводити в відносини, де вони можуть виникати. І вони неминучі з'являються в будь-яких тісних відносинах.

доб. 2

Найважче почуття людини не відчуває себе, якнайшвидше, щоб бути безпорадними. бути краще, ніж він.

Це одна з існуючих проблем людини, не поступається своїй серйозністі проблемам безглуздості життя або смертності.

Як довго це? шемале Важко перенести на одну руку і необхідно для розвитку і соціалізації людини в суспільстві з іншого боку. Це викликає людей, які приховують за різними психологічними захистами.й

І не існує життя за захистами, є емоційна самотність і нездатність розвиватися. Шам – це людина не тільки від себе, але і від емоційного контакту з іншим, від співчуття і емпатії для себе і інших.

р.

浜у 涓 蹇

За кожним великим чоловіком. .

Вовки вмирають окремо

Можна сказати, що сором'язлива причина самотності.

Зробляючи людину безглуздим, робить його психопатом, який знищує все навколо нього.

Shame - це еволюційна адаптація, і все, що ви можете зробити, щоб закінчити його.Видання

Автор: Анна Пулен

English, Українська, Français...