1,1 км Що робити для поліпшення ситуації?Таким чином, ви продемонструєте свою готовність до вирішення проблеми та направляти його на канал конструктивних пропозицій.
2,2 км Я готовий уважно послухати всі ваші скарги, але давайте перше припинення протягом декількох хвилин і дивитися щось смішне.Ця перерва допоможе вам зняти напругу і повернутися до обговорення болючого питання в кращому настрої. Ще більш корисно перенести дискусію в інший день, коли пристрасть підлягає.
3. У Допомогти мені зрозуміти, чому ви думаєте, що і які висновки на основі.Цей простий фраза показує вашу мирність і щире бажання зрозуміти точку вашого партнера. Під час конфлікту люди часто не чують один одного і іноді говорять про протилежність.
4. У Ви привабливі навіть коли ви одягнете.Це може звучати, як хочеш, щоб розповісти про конфлікт, але це зробить вас як посміхатися, так і відчувати симпатію для одного, який в підсумку допоможе вам знайти правильне рішення для конфлікту. Пам'ятайте, що ви шукаєте вирішення проблеми, не шукаючи розірвати відносини.
5. Умань Ви думаєте, що ця ситуація гірше або краще, ніж землетрус, який ми переживали минулого року?Якщо ви побороли разом, ви зможете пам'ятати, що ви є командою і разом можете подолати будь-яку проблему.
6. Жнівень Повернемося зараз.Ця фраза показує ваше розуміння, що відносини важливіше, ніж пошук правди. У випадках, коли не потрібно з'ясувати, хто правий і хто винний. Важливо тримати відносини.
Еллен Хендриксен: Вчимося відмовитися без провиниEckhart Tolle: Чому не варто кріпитися іншій особі7. Про нас Я думаю, що чашка кави або чаю допоможе нам знайти правильне рішення швидше.Ви можете втомлювати або просто голодувати. Улюблений напій допоможе зняти напругу і обговорити проблему в спокійному вигляді.
Пам'ятайте, що є вихід з будь-якої ситуації. І як правило не один. Подумайте, шукайте, і ви знайдете рішення, яке вам підійде. З любов'ю і увагою до протилежної точки зору. Поговоріть про свої почуття, не благуйте, не ображайте один одного, і пропонують конструктивні рішення. Видання
Джерело narnis.com/7-%D1%84%D1%80%D0%B0%B0%D0%BE%D0%B%D0%B%D0%B%D0%BE%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%BE%D0%BE%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%BE%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%