Спори «підсилити – не змусити, а якщо змусити, то скільки» в цілому з тієї ж серії, як «про заборону – не заборонити», «виграти – не завдати шкоди», «покарати – не покарати», «покарати – не покарати».Вони об'єднуються тим, що дитина дається ролі свого роду мумії з кнопками, які можна натиснути в різні комбінації.
Дитина не має стратегічного мислення, він не має досвіду оцінки, не бачить перспектив, він не готовий взяти відповідальність. Таким чином, батьки повинні проводити деякі навчальні заходи для того, щоб направляти цю живу в правому напрямку, з багатозастосним столом в мозку, скрипкою під рукою і в шапці.
Ми не можемо самі зателефонувати одержувачу. Що «Ви любите свою бабуся» на дворічний, «на столі» до трьох років, або «без англійської ви не можете знайти роботу» до семирічного віку, як «не прогуляйтеся ногами на столі». З кішки ми принаймні вгадаємо, що він живе різними законами, ми навчимося читати небезпечність ритму хвоста і страху на кінець. Як мінімум ми даємо кішки психічне право жити в інших категоріях емоцій і рішень.
Ми не бачимо. Ми не намагаємося зрозуміти, що ми бачимо тільки погану поведінку животи і правила її до найкращого нашого читання. Ми лікуємо тести. Вчора я зробив вечірню тертя про необхідність закінчити музичну школу, сьогодні я пішов. Я погодився. Чому він погоджується? Ви дійсно розумієте? Або ж, можливо, ви приготовили і вирішили закінчити і ніколи не знову? Він не піклується, тести хороші.
- Я не збираюся танцювати більше!
І ось натиснути на стопу вже готово, відірвати від під пальцями комбінації гудзиків «як ви любите їх так багато!», «Так, ми сплачуємо їх!», «Це все від лінь, нічого не буде працювати без труднощів», «Ви готові кинути півway», «Ви хотіли дізнатися? Вам потрібно працювати! "Я не хочу слухати, я пішов швидко!", "і що ви думаєте, буде легко?" – зупинити реактивну навчальну начинку і бути Sherlock Holmes.
Що таке? Спробуйте, ретельно шукайте, щоб виставити версії... Я говорю і дивитися на обличчя, чекаю на знак, що я здогадав.
- Ви не любите вчителя. - Зніміть голову. - Ви важко. - Ваше взуття втирають. - Ви втомилися від вашого останнього класу. - Учитель випробував на вас. - Ви не дали частини.
А потім вона ламається через, з слізами - "всі ролі дали тільки одну дівчину, і забув купальника, і вони стояли і сміхалися, і коли я залишила їх сміятися" - все перемир'я і маленька приниження дитини виходить в ці сльози ...
- Ви знаєте, дитина, є і буде багато людей, які будуть сміятися, зателефонуйте вам імен, щоб збити вас. Я знаю, скільки вам подобається танці. Не дайте їм, що від тебе. Не дайте, щоб вони відчували свою любов, з усіма їх ідіотичним сміхом, це ваш - захистити його від них, від їх сміху і сміху, не дайте їм збити вас. Я з вами. Ви хочете, щоб зробити задоволення від них, так що вони всі червоні?
- Ні, мама. Приїжджаємо, ми будемо пізнати.
Danila, я не хочу класти, ran, hooliganized, нарешті, здається в ліжку.
- Мама, хочу лимонад.
до Який лимонад, щіткою зубів.
- Я хочу лимонад! Я не спати, якщо не даю мені лимонад!
- Пити воду.
- Я не хочу води, я хочу лимонад!
Ось теж, дуже спокусливо потерти на серйозну «легаду псує зуби, і у вас є достатня дірка», «Ви вже кинули зуби, які нещільно, ви знаєте правила», «Ви добре знаєте, ми не п'ємо лимонад на ніч», «що трохи літати, ви», «збудете мене!».
Стоп. Що це таке? Що він потрапив до цього лимонаду сьогодні? Чому він сердитися?
Я сидю поруч з вами, я серйозний. Ви дійсно хочете лимонад? - Це важливо для вас, що я даю вам. Ви хочете слухати вас?
Він сказав, що ви ніколи не слухайте мене. Це ваш шлях! Дуже дякую!!!!!!!!!
до І ви хочете, щоб він був схожим на один раз.
- Так!
до Давайте мені дати вам воду зараз, і завтра ви і я збираюся грати в будинок вранці, так що все буде як ви скажете.
- Чи можу я мати как завтра?
- Ви можете.
- Чи можу я відтворити мій IPad вранці?
Я.
до Що, я розповім, що ти? Навіть купити я надувний крокодил на Amazon?
- Я буду. Завтра буде особливий ранок. Я знаю, що це важко для вас, ви ростете, і ми, батьки, вирішили все. Як працює світ. І ви хочете бути відповідальними. Але завтра буде ще один день, перед обідом. Всі права?
- Так! Так! Так!
Сплячий. Ні лимонад. І не було необхідності крокодила, а не печиво вже завтра.
Мені потрібно розуміти.Я покаже десятки таких відкриттів. Не хочу піти в школу, оскільки вчитель вже вчора. Ми повинні слухати, обговорити і підтримувати. Вона не хоче йти до музики, оскільки вона вважає, що вона забули останню гру. Необхідно знайти час, щоб переробити до класу.
Він не хоче йти до класу, тому що він розчарував, що на його носці отвір. Він не хоче робити свою роботу, бо він втратив свою роботу. Він не хоче їсти, тому що він не хоче залишити свій комп'ютер відкритим. Він не хоче йти в парк, бо собака залякала минулого разу.
Вона не хоче йти в парк, оскільки вона прийшла з новим велосипедом минулого разу. Він не хоче яблуню, оскільки він має лезо в руці і не хоче його поставити. Він не хоче йти до ванної кімнати, тому що є веб-сайтом в туалеті. Він не хоче змінити одяг, оскільки він боїться темних сходів. Він не хоче чистити зуби, тому що вода була холодною і ламкою минулого разу.
Він не хоче чистити зуби, тому що він хоче залишитися кудись. Він не хоче чистити зуби, тому що ви не попросите печиво після цього. Він не хоче чистити зуби, тому що він кладе його в ліжко і сон, і він хоче залишитися на плечі матері, прогріваючи і слухайте книгу. Він не хоче чистити зуби, тому що він хоче відновити його сьогодні.
Робота батька не передбачає болючого тягару заповіту.Про розуміння.Зрозуміти, почути, побачити світ дитини, в логіці, сенсі, емоції. І коли ви усвідомлюєте, що це веб, в самотності, у відставці на подругі, в гострому шуті, в темній сходи, в занадто гучній музиці - коли ви усвідомлюєте, що немає лазнесу, змах, утрудненості - але ще одна людина з різною картиною світу і різною логікою - тоді вам не доведеться освічени.
2 Основні параметри для вашої дитиниЯк навчити дитину слухати: 7 кроківВи можете просто видалити павутинку, ввімкнути на вогні, покласти пластиковий меч під ліжком, щоб захистити від монстрів і разом придумати з обережним реагуванням на шкідливі дівчата.
А ви бачите, він буде разом із скрипкою. Це простіше, коли ви зрозуміли. Видання
Джерело: www.womenfrommars.com/thoughts-aloud/being-understood/