Іван Форманюк: Відновлення та відновлення. Мій шлях до здоров'я

Історія:

Здорова людина має 150,000 до 300,000 тромбоцитів на мікролітер крові. І я вже з дитинства і багато років вони були про нуль – лікарі писали «півень в очах». Проблеми зі здоров’ям розпочати у віці 4. Я хворий з грипом і це дав ускладнення - Я почав згортатися погано. Це захворювання імунної системи, в якій організм не визнає своїх клітин і вбиває їх. Іншими словами, мій імунітет працював над тілом.

З Я був дитиною, жив з ризиком головного крововиливу. І плюс багато інших проблем. Кожен ріжучий відбілений довгий час. Невеликий удар, великий синець. Постійне висипання від капілярів. У школі я був заборонений йти до фізичного виховання і занять. Я тримав приховування синів від батьків, бо вони були дуже зміщені. Я не віддаю і спробував жити, як кожен інший.

546782

11 Я зламав. Я зрозумів, що я не можу просто грати в футбол без наслідків здоров'я. Вранці я прокинувся на подушку потопнула в крові, бо вночі з'явилися носові або кровоточиві ясна. Друзі, побачивши синці, завжди просять - що не так? Я часто ходив до лікарні.

Я колись молився Богу, «Що я роблю, дайте мені шанс? й Я відмовилася терапія - це не допомагає мені. Що було при оздобленні школи. Я підписала на йога і вішати фу. Сильний Тіло. Але результати тесту не змінилися. Але в будь-якому випадку я спробував жити нормальним життям. Закінчив Луцький національний технічний університет. Я отримав роботу економіста.

Я жив у стані постійної відчуттості, бо не розв’язую мої проблеми. Це життя без сенсу. Роботи не задовольняли. Я забув, як бути щасливим. У 2012 році діагностував загальний пошкодження кишечника - все це було в невеликих виразках. Я прописав курс лікування, почав приймати таблетки.

Вперше я відчув, що я можу бути здоровим, я смакував це почуття, на лекції Діма Шаменкова в Києві. Я дізнався про школу СУЗ і Діма з мого друга, а потім я пам'ятав його знову під час моєї хвороби. У жовтні 2012 року вступив до Києва на захід – він дав лекцію «10 ключів до здоров’я». Я пам'ятаю про регенерацію. І це мета, яка визначає, чи ми будемо здоровими або не здоровими. Тому потрібно побачити і відчути мету. Я зрозумів, що практика регенерації тишу. І я можу повністю відремонтувати шпони. Ви просто повинні налаштувати для здорової мети. З цим почуттям я пішов додому до Луцька.

Я займав тишу протягом трьох годин на добу. Я знаю, чому я це робив – під час практики, тіло регенерує і розум регулюється. Вранці на обід (Оренда офісу поруч з практикою) і ввечері. Я все відновлюю. Через три місяці я вирішила проблеми кишечника. Захворювання йде.

Через три роки кількість тромбоцитів перейшла до 60,000 на мікролітер крові. Про нуль. Тепер вони більше, то менше, але ще на рівні декількох тисяч.

Але питання сенсу - що я живу для - ще не був вирішений. І так в 2014 році перейшов на Діма Шаменков на острові Пханан, на програмі «Деп-дайвінг». Я був оточений людьми, які вдалося виконати себе в житті. І що дійсно заохочує мене. Приємно і корисно бути в компанії людей, які живуть в повній мірі, роблять те, що вони люблять.

Коли я отримав додому, мій День землі був над. Але не було сенсу виконання, значення в житті. Випадковий допомогло. Мої батьки і я їду в машині, і мій батько, і мати борлися. Спочатку, як звичайно, я займався. Тоді він заспокоївся і став німим. Наша мета полягає в тому, щоб визначити сприйняття і стан в даний час: Я бачив його. Я не хвилююсь, я не носила, але приймала і тримала мовчу.

Коли я прийняв життя, я припинив очікування іншої реальності. Що бореться з розумом мене. Якщо у вас є мета, здоров'я, ви не повинні мати іншого життя. Я був в теперішній і мій життя був наповнений змістом. Я кажу це знову, тому що це дуже важливо, щоб ціль дійсно живе в даний час.

Неврози, розчарування, розчарування - все це від очікувань іншого, краще життя. Люди ходять на землю, не бачать сенсу в житті, бо вони не приймають, проти чого відбувається до них, замість прослуховування, де веде життя. І всі неприємності від цього.

Моя девіз - це "Чи я, є мета. й Це стосується всіх сфер життя. Або ви працюєте в повному обсязі, наприклад, напишіть звіт в офісі, який також може бути зроблено з значенням і задоволенням, або отримати і залишити. Все. Якщо ви не користуєтеся тим, що ви робите, ви будете любити себе. Ми обов’язково усунемо загальний прийом від нашого життя.

Після цього все змінилося. Я кинути свою роботу. І я почав робити те, що потрібно робити. Це допомогло мені багато за підтримки людей, з якими я створив глибокий довірчий контакт.

Коли життя сповнене значення, ви починаєте розуміти, які інтереси ви. У мене є інший шлях. А що робити? Виявляється в спілкуванні, в діалогі. Я назвав людей, мої друзі з порталу SUZ, різні підприємці, контактували з Dima. І я зрозумів, що я зацікавлений у розвитку СУЗ в Україні. Починав лекції, в Волинському державному університеті. Далі я почав навчання з Dima. Поступово він переїхав з учасників до інструкторів. Тепер я живу здорову людину - іноді я вправу, не приймати таблетки, дати собі все, що люди роблять без моєї хвороби.

Чому потрібна практика тиші? Ми як в стані оборони, так і в нападі. Ми постійно відчуваємо стрес, це норма для нас. І тіло відновлюється тільки тоді, коли він відчуває себе безпечною і не налаштованою до дії. Може статися в сонці. А також у свідомому стані. Необхідно виділити час (не менше 5 хвилин на день, щоб почати процеси саморегуляції і заспокоїння свідомості).

Подумайте про своє завдання: здоров'я. У стані тиші я не літаю в простір, я не робимо візуалізації. Нема спогадів про те, що майбутнє повинно бути. Я знаю, що все, що відбувається зараз доречно. Це знімає натяг і звільняє голову від думок. Не потрібно нічого вирішити. Все відбувається тут і зараз. І я приймаю це.

Я даю подарунок. Всі думки, концепції, ідеї пішли. Ви даєте згоду на те, що ваші думки можуть бути меншими і менш відповідальними до них. Я прийшов до мого місця. Я знаю, що я хочу. А потім я кинути практику - і зробити те, що я люблю.

Автор: Іван Форманюк

13 вересня 2016 р. о 19:00 ВАРТІСТЬ

Джерело: suz.academy/reuva

Категории

Смотрите также

Новое и интересное