Комфортна зона. Вхід

«Управління навчаннями відварюють до того, що людина з Каліфорнії рекомендує, що людина від Магадан залишить свою комфортну зону. й

Для дослідження цього питання «не бути чи ні бути», «відповідав і з-під», хочу поділити людей, звичайно, в Добаюкану і Недобюкану.

Якщо у вас була дитина, або ви самі ще не «погані», то передчасно залиште «небес». Що робити, якщо ви ще не збудували своє гніздо?

Не лікуючи, можливо залишити зону комфорту, природно небезпечний і деструктивний для більшості основних «каркасів» особи. Я маю на увазі свої ядра ...

Ми не говоримо про те, як це вплине на свої справи (бізнес є те, що він сам придумав і призначено важливо). Але передчасний виїзд гнізда обов'язково поганий ефект на здоров'я.

У багатьох питаннях становлення нам потрібні об'єкти прикладу, умов і часу. Час є ключовим фактором тут.

Якщо метелик, який з'являється з пупи, турбується, коли він поширює свої крила повільно в своїй «комфортній зоні», то вони залишаться збитими і погано підходять для польоту.

У цей момент будівництво знаходиться в передпокою, а питання «на бути або не бути» не виникне на всіх – процес підлягає.

А ті, хто застрягає, коли це час, щоб «забути». Це легко визначає той факт, що ваш «найкращий» починає активно дратувати, натиснути і знехтувати вами.

Агресія є необхідною і відповідною знеструктивною силою, яка колись відштовхнула вас з вашого материнського вугу.

Агресія є ознакою, що ви застрягнете.

Нагадуємо, що не знаю, що агресія така ж «креативна гнівка», яка є мотивом дії, навіть якщо дія дуже ніжна.

Деструктивна сила агресії залежить від того, наскільки своєчасно вона (що виникає на глибині) визнається особою.

Чим більше він ігнорує його, тим агресивніше і, відповідно, менш ніж ніж його творча дія.

А ще й різка агресії, чим більше віддаляє наслідки. Світ реагує на дзеркало. Так що може проявлятися в тонкості і чутливості, в танці, буває як війна.

Коли ви починаєте бачити, що ви знищуєте те, що ви створили, то час залишити зону комфорту. Ви не комфортні. Інертія робить вас комфортним з тим, що ви зробили вчора.

Скоріше ви почуєте внутрішню творчу хірургію, щоб мігрувати від рідної, меншої агресії і рідкісних І світ оцінить.

р.

Штани

Який чоловік заслуговує вас або що це подобається бути жінці?

Еллен Хендриксен: Вчимося відмовитися без провини

Почнемо з собою, але не в сенсі «підготовки себе», але в сенсі послухайте сигнали з глибин, щоб не пропустити хірурга діяти.

Але також відстежуйте, якщо ви починаєте глухими діями, і висуваємо люки, що дуже глибокий сигнал для повороту.

Десь між балансом цих суперечок, і це ваша реальна орбіта – є зона вашого істинного комфорту, яка ніколи не варто залишати.

Підпишіться на наш канал YouTube, який дозволяє дивитися онлайн, завантажити з YouTube безкоштовно відео про відновлення, омолодження особи. Любов для інших і для себе як відчуття високих коливань є важливим чинником.

Присвячується подорожі людям.

Автор: Наталія Валицька

Джерело: valitskaya.com/wp/