ЗАМОВИТИ ЗАМОВЛЕННЯ

Ви найкращі люди в житті, але ви знаєте, є обставини. Я не готовий (Я не схожий на це більше, я повинен думати, я не можу зробити вибір і т.д.). Нехай ми залишатися друзями. й

Ви дуже добре, і я спокійний і приємно з вами. Але це не знаєш. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Ці фрази можуть або не можна сказати. Додатковий варіант може бути запропонований дружній секс, або не може бути запропонований. Іноді виникає точка в відносинах, коли колишній коханий може, з або без позначення, надішлемо вам другу зону.

Finita la комедія. Немає нічого. Як мінімум в любовних відносинах.

Дуже можливо, це часто буває. Але спосіб “люби – любов” навряд чи, дуже малоймовірно. Любов #2 буде з іншим партнером.

Френзона - це зручна освіта для збереження почуттів іншої людиний Не дозволяти йому йти, і не витрачати гроші на нього. Ви любите, і в зв'язку з вами «други». Що ж, ви можете торкнутися про своє нещасливе життя, попросити допомогу, розповісти про нові романи, попросити підтримку – все, коли ви комфортні. В іншому випадку змушений бути «подругами», що є, любити, але не зізнатися.

Ця дружба є грою. І хоча деякі вважають, що це дозволяє бути ближче до коханої людини, довести свою незмінність і унікальність, переконувати його, що його рішення, щоб закінчити відносини неправильно, насправді це позиція жертви блювоти для любові.

Якщо вони не згодні, не погоджуються, не розуміють один одного, вирішуючи, то краще брати участь. Від розбитої любові є повернення любові. Після відбиття, після переоцінки, після усвідомлення важливості людини і відносин, можливий новий етап любові на іншому рівні.

Після того, як другозон не може бути, тому що немає відстані для відновлення і відображення. Нерідко, щоб оцінити роль іншої людини у вашому житті, ви повинні втратити їх і не маєте доступу до них, як кишеничний друг.

Потужність ока: погляд може бути надзвичайно небезпечним!

Час вибору

Якщо ви відправили в другу зону, то звідти і піти самостійно. Якщо ви влаштували там міцно і довгий час, значить, ви готові стати жертвою в відносинах, а потім ви - до психолога.

Друзі, як любов, красиво, коли люди мають рівні почуття. Як заспокоїти один одному і обидва друзі.

Френзона - це мертвий кінець для вашого майбутнього. Ви закрили простір опцій з недоступним об'єктом. Думка... Доброго дня. У стражданні.

Як вибрати: любов або страждання?

Автор: Лілія Ахремчик

Фото: pticavpolete.com/iz-frendzony-net-vyhoda