Як пам'ятати книгу за 3 хвилини

Ви коли-небудь читаєте велику книгу, але після того, як ви не можете нічого корисного? Згода, це дуже привабливо і відбувається постійно. Я вже читаю книгу. Це добре, що я зараз читання книг, так що я можу легко запам'ятати їх вміст лише за кілька хвилин.

Звичайно, Ключ до ефективного читання через емоційну взаємодію. Вступ до книги, коли ви змушені його читати. Без сумніву ви можете почати приймати ноти про те, що ви читаєте, але це не завжди допоможе.

Я згадував інцидент з дитинства, коли я вимушений прочитав нову війну і мир, і я повинен не тільки читати його, але і перевірити його. Я закінчив дух з 96 аркушами. Він був дуже гордим.

Але після того, як прийшов час працювати над цим романом в школі, я був шокований. Не тільки я пам'ятаю абсолютно нічого (дуже невагомо і в загальному плані), але я також зрозумів, що це було абсолютно неможливо зрозуміти мої ноти. Після того, як я ненависна література і непристойна 96-сторінка загальних зошитів.

Головною секретом ефективного читання є встановлення чітких цілей, які ви хочете досягти після читання книги. Якщо книга про проведення заходів, то слід чітко розуміти, що після читання слід знати, як проводити події та на яких стадіях. Тексти пісень, а це означає: Це легко, але що про фантастику? Або коли ми не можемо встановити такі цілі заздалегідь? Це маленька хитрість.

Я не знаю про вас, але я спочатку писав есе в школі, а потім, на основі готового есе я скомпільував свою структуру (у теорії я повинен зробити рівно навпаки). Тут ми зробимо те ж саме, навчимося встановлювати цілі в індексі. Для цього техніка розвідних карт найкраще. Це дозволить вам відновити всю книгу в голові, якщо не миттєво, то в пару хвилин. Головне при оформленні карти – використовувати менше слів, а також більше символів і зображень. Ось простий приклад карти розуму для книги, карта набагато більше, ніж зображення.

р.

Покажіть вам кілька секретів при створенні цієї карти. Очевидно, що найпростіший спосіб зробити карту розуму до книги, щоб додати кожен новий розділ або розділ як окреме відділення.

Це дозволить вам легко відновити книгу в пам'яті. Але пам'ятайте, що якщо ви вирішили відзначити щось цікаве з нової глави, і це стосується попередніх, то раджу писати її в гілках минулих глав.

Додайте мені приклад. Припустимо, ви читаєте главу «Хаммери і нігті» і переїхали на розділ «будувати стіни» і в цьому розділі автор згадує щось про молотка... краще писати щось в філії «Хаммер і нігті».

Таким чином, ви можете створити повний образ щось, навіть якщо цей образ розкидається по всій книзі. У школі часто попросили зробити колективний образ літературного героя, тому якщо ви робите інтелект на карті під час читання, і у вас є відділення з ім'ям цього героя, то ви можете легко і в матерії секунд не тільки зробити колективний образ, але і провести довгострокове мовлення на цій темі.

Переваги читання з інформаційними картами: 1,1 км Відмінне розуміння матеріалу читання.

Навіть якщо ви не любите книгу, ви зможете прочитати його добре. Ви будете розуміти, що слід і позбавляти полки причини і ефекту. Ви можете гарантовано запам'ятати весь зміст книги і не втратити нитки наратив або сюжету.

2,2 км Можливість «читати» книгу миттєво.

Ви будете здивовані, як швидко з'явиться інформація у вашій голові, ви будете пам'ятати все до найменшої деталі. Це дуже захоплюючий, як ви читаєте його знову. Ті моменти приходять до життя в голові, які були забуті перед переглядом карти. І пам'ятають навіть ті моменти, які не відображаються на мапі. Про те, що сталося, коли я прочитав цю книгу.

3. У Сепарація «важка від порожнього».

Не всі автори можуть лаконічно передати свою ідею і розмазувати її навколо книги. Або вони можуть навіть містити незначні або непотрібні описи. Коли компіляція карти розвідки, автор не зможе вводити вас. Ви завжди маєте уявлення про реальний зміст книги. Ви зможете видалити всі непотрібні і писати цілі, досягнуті в результаті читання.

Кілька порад для новачків:
Як ви хочете. Не варто робити карту після кожного читання лінії. Ви не повинні втратити ідею історії Краще читати в логічну точку або кінець глави, а потім зробити ноти на мапі. Подумайте про це. Іноді краще зробити карту наступного дня. Це дозволить вам структурувати інформацію у вашій голові і ви краще зрозуміти, як зробити карту, що вводити в неї, і що вам не потрібно витрачати час на час. Немає великодніх. Ви не повинні робити карти для кожної роботи, яку ви читаєте. Це, безумовно, займає більше часу для читання. Однак, якщо книга досить велика, краще провести додатковий час, щоб в майбутньому ви можете легко відновити всю інформацію. Я запевняю вас, якщо ви намагаєте цю думку, вам буде дуже щасливий результат.

Як купити Проперлі в інтернет-магазині

5 Способи підвищення швидкості читання

Додаткові гілки. Неважливо, що я читаю, вона вже стала звичкою для створення таких філій: «кільки / ідеї» – це записує ідеї, які приходять в час читання, пише навіть ті, які не відносяться до матеріалу книги, «марки» – важливі зауваження, що вказують сторінки або просто номер сторінки, на якому я закінчив читання в останні хвилини. Насолоджуйтесь читанням! Видання

Автор: Дмитро Чернов

Джерело: www.4ernov.ru/2012/09/3.html

Категории

Смотрите также

Новое и интересное