490
Сергій Довлатов: 10 «повіді» про російську культуру
Сергій Довлатов та фотограф Маріанна Волкова мають книгу не тільки Бродського. РусскийУкраїнськаБеларускаяOʻzbek tiliEnglish Довлатов вміщує чудові фотографії відомих діячів сучасної російської культури (метрополітану та російської зарубіжжя). Ця книга вийшла як це.
У готелі Маріанна Волкова є гостям. Включаючи Довлатов. Маріянне продемонструвала свою роботу гостям.
до Це Баришніков, Вона сказала, Євтушенко, Ротропович ... .
Щоразу Довлатов повторюється монотонно:
- Я знаю припливну історію про нього. . й
І раптом стало зрозуміло, що це було готове видання.
Кілька «сумнівних» оповідань від неї в «Хосен Ones».
р.
Сергій Довлатов та Маріанна Волкова. Нью-Йорк. 1988
Соломон Волков
Волков почав скрипалізм. Він навіть під керівництвом рядка квартету.
Я колись звернувся до Спілки письменників:
- Ми хотіли б говорити перед Ахматовою. Як зробити це?
Офіціанти дивилися:
- Чому Ахматова?
Більше поважних письменників. Мирошниченко, Саанов, Кетлінська. й
Волков вирішив діяти самостійно. Я пішов з друзями на дачу Ахматової. Він виконав новий квартет Шостаковича.
Ахматова слухала і сказав:
- Я боївся, що коли-небудь кінець. . й
За місяць. Ахматова пішов на захід. Проти лікаряте в Англії. Я зустрівся з локальною інтелігенцією.
Англійська попросила її різні питання - література, живопис, музика.
Ахматова Вона сказала:
- Я нещодавно послухав дивовижний opus Shostakovich. На мою дачу з’явилася інструментальна ансамбль.
Українська
- Чи є СРСР так поважним письменникам?
Ахматова думка і сказав:
- У будь-який час, yeah.
Георг Баланкін і Соломон Вольф
Андрей Бітов
У своїй молоді Бітов був агресивним. Особливо коли п'яний. І потрапив він поет Вознесенський.
Це не перший випадок такого роду. А Бітов був привезений до дружнього суду. Він поганий йому.
А потім Бітов дав виступ. Він сказав:
- Послухайте мене і зробіть об'єктивне рішення. Просто послухайте те, що сталося спочатку.
Я покажу вам, як це сталося, а потім ви будете розуміти мене. І тому я бачу. Не мій вини. І тепер буде зрозуміло всім. Просто послухайте те, що сталося.
- Як це було? запитав суддів.
до Що це було. Я збираюся в Континентал. Андрій Вознесенський. І тепер відповідь, сказав Bitov, не можу дати йому обличчя? й
Йосип Бродський
Бродський гостра хірургія серця. Я побував в лікарні. Я повинен сказати, що Бродський пригнічує мене в нормальній ситуації. І тоді я дуже плутав.
Йосип лежить, бліда, злегка живий. Навколо обладнання, проводів і наборів. Так я сказав, що щось абсолютно неприпустимо:
- Ти хворий ніщо. І Євтушенко, означають, поповнюють колективні ферми. . й
Дійсно, що це сталося. Промова Євгена Євтушенка на московському Конгресі письменників досить рішуче. Так я сказав,
- Євтушенко проти колективних ферм. . й
Бродський ледь відповів:
до Якщо він проти нього, я для нього.
412394 р.
Володимир Хоровіц
Соломон Волков написав книгу «Чайковський на Балансині». Книга вийшла англійською мовою і стала успіхом. Цікава інформація про Чайковського.
У П’яти Чайковському у ранньому дитинстві з’явилася виняткова гра для музики. Він був готовий сидіти на фортепіано весь день. Його батьки не хочуть переробити. Заборонено грати занадто багато.
Після чого він почав барабанування на склі. Після того, як я отримав так, що скло зламався. Хлопчик болить руку. .
Волков представив копію своєї книги до відомого Горовіца. Я був досить впевнений, що це не буде читати. На Хоровіц, як і багато великих митців, було запрошовано себе.
А потім один день Хоровіц був інтерв'ю журналістів. And Horowitz - сказав він
«Для дитини я готовий сидіти на фортепіано щодня. Моя дитина не хоче мене переробити. Вони сказали мені не грати занадто багато. Після чого я почав на скло. Після того, як я отримав так, що скло зламався. І мені болить рука. . ?
Вовки, розповідаючи про цю історію, майже відхилений:
до Так він прочитав книгу!
Роман Якобсон
Роман Якобсон був мальовничим.
Покривши ліву око, він потішив друзям:
- Шукайте прямо! Забудьте ліворуч! Моє право Ліворуч — притока до формалізму. . й
Доброго дня, де раніше заснували філологічну школу! й
Якобсон був смішним людиною. Не занадто, хоча. Це історія Набокова.
Набоков звернувся до професора Гарварда. Всі члени наукової ради були на користь. Один Якобсон проти. Але він був головою ради. Його слово було рішуче.
Нарешті, колеги сказали:
- Ми повинні запросити Набоков. Він великий письменник.
до Що це таке? – Якобсон дивився. Слон також велика тварина. Ми не пропонуємо, щоб він очолює відділ зоології!
3610Р. 4200Р.
Наум Коржавін
Напередодні літературної конференції я попередив:
- Найголовніше, не боляче Коржавін.
- Чому мені болить?
- Бо Корджавін вас зашкодить. Бог заподіяти, що ви сердитися і боляче його. Не робити це.
- Чому б Корджавін болить мене?
- Бо Коржавін болить всіх. Ви не виняток. Не відреагуйте. Коржавін не вразливий.
- Я вразливий, теж.
- Корджавін, особливо.
Не пошкодити його. . й
Розпочато конференцію. Промова Коржавіна тривала чотири хвилини. Першим вироком Коржавін відірвав усіх американських слов’ян.
Він сказав:
- Я не пишу для слов’ян. Я пишу для нормальних людей. . й
Тоді Коржавін оприлюднив весь місто Ленінграда, кажучи:
- Бродський - талановитий поет, хоча Ленінград.
Потім він витерв кілька барбів на Цветков, Лимонов і Синявський. Звичайно я зробив. Я не хочу пам'ятати, як. У будь-якому випадку, виявилося, що я був джрекомендом і крокуком.
Все право, Воінович степнув. Воінович сказав:
- Мати апологізацію Emka. Просто дайте йому правильно. Я знаю Ему. Ема апологізує так:
"Я бачу, але ти соромиш."
Юрій Любимов
Зйомка фільму «Кубанська козака». Юна Любімова відіграла невелику роль. Завершився чудовий колективний ярмарок ферм. Фрукти, овочі, кулі. Коротко, всі сорти достатку.
У Львові з'явився місцевий бабуся:
- «Що ж ти уявляєш?» й
На цій точці народжувалися і ідеологічні сумніви.
Бульба Окудива
Він був в сімдесяти. Булат Окужава виповнилося 50 років. Він був у невдовзі. Літературна газета не привітала його.
Я вирішив відправити телеграму невідомому поету. Я прийшов з нестандартним текстом, а саме: «Чи здоровий, школяр!»
Це була назва одного з його ранніх оповідань.
Через рік я познайомлюся з Окуджавою. І нагадав йому телеграми. Я впевнений, що її незвичайна форма запам'яталася поетом.
Виявилося, що Окуджава отримала понад сотні телеграм на ювілейних дні. Важкий-п'ять з них читайте: «Чи здоровий, школяр!»
Святослав Річтер
Міністр культури Фурцева виступила з Річтера. Я скаржав йому про Ротропович:
- Чому живе Ростропович в країні ця нічмаріш Солженіцин? Відсмоктування!
- Дійсно, сказав Richter, вихідний! Вони щільно. Нехай Solzhenitsyn жити з мене. . й
р.
Михайло Шемакин
Я знав Шемякін з Ленінграда. Через десять років ми зустрілися в Америці. Shemyakin коментує:
- Ви так великий!
Я сказав,
- Я охоче торгую свою висоту заробітку. . й
Це кілька днів. Шемякин знайшов себе в дружній компанії.
Про нашу зустріч:
... Я сказав, як великий ви! А Довлатов каже, що я побачила свою висоту для вашого. (Shemyakin сором'язливий) ... талант!
В цілому, не тільки, що Шемякін є чудовим художником. Він також талановитий редактор. й
З: Сергій Довлатов, Маріанна Волкова. «Не тільки Бродський. Російська культура в портретах і анекдотах.
Сергій Ковальов: Я хворий на загальну безсмертність.
Louise Хай: Чому ви не отримуєте те, що ви хочете.
Джерело: izbrannoe.com/news/lyudi/10-duratskikh-istoriy-o-russkoy-kulture-ot-sergeya-dovlatova/
У готелі Маріанна Волкова є гостям. Включаючи Довлатов. Маріянне продемонструвала свою роботу гостям.
до Це Баришніков, Вона сказала, Євтушенко, Ротропович ... .
Щоразу Довлатов повторюється монотонно:
- Я знаю припливну історію про нього. . й
І раптом стало зрозуміло, що це було готове видання.
Кілька «сумнівних» оповідань від неї в «Хосен Ones».
р.
Сергій Довлатов та Маріанна Волкова. Нью-Йорк. 1988
Соломон Волков
Волков почав скрипалізм. Він навіть під керівництвом рядка квартету.
Я колись звернувся до Спілки письменників:
- Ми хотіли б говорити перед Ахматовою. Як зробити це?
Офіціанти дивилися:
- Чому Ахматова?
Більше поважних письменників. Мирошниченко, Саанов, Кетлінська. й
Волков вирішив діяти самостійно. Я пішов з друзями на дачу Ахматової. Він виконав новий квартет Шостаковича.
Ахматова слухала і сказав:
- Я боївся, що коли-небудь кінець. . й
За місяць. Ахматова пішов на захід. Проти лікаряте в Англії. Я зустрівся з локальною інтелігенцією.
Англійська попросила її різні питання - література, живопис, музика.
Ахматова Вона сказала:
- Я нещодавно послухав дивовижний opus Shostakovich. На мою дачу з’явилася інструментальна ансамбль.
Українська
- Чи є СРСР так поважним письменникам?
Ахматова думка і сказав:
- У будь-який час, yeah.
Георг Баланкін і Соломон Вольф
Андрей Бітов
У своїй молоді Бітов був агресивним. Особливо коли п'яний. І потрапив він поет Вознесенський.
Це не перший випадок такого роду. А Бітов був привезений до дружнього суду. Він поганий йому.
А потім Бітов дав виступ. Він сказав:
- Послухайте мене і зробіть об'єктивне рішення. Просто послухайте те, що сталося спочатку.
Я покажу вам, як це сталося, а потім ви будете розуміти мене. І тому я бачу. Не мій вини. І тепер буде зрозуміло всім. Просто послухайте те, що сталося.
- Як це було? запитав суддів.
до Що це було. Я збираюся в Континентал. Андрій Вознесенський. І тепер відповідь, сказав Bitov, не можу дати йому обличчя? й
Йосип Бродський
Бродський гостра хірургія серця. Я побував в лікарні. Я повинен сказати, що Бродський пригнічує мене в нормальній ситуації. І тоді я дуже плутав.
Йосип лежить, бліда, злегка живий. Навколо обладнання, проводів і наборів. Так я сказав, що щось абсолютно неприпустимо:
- Ти хворий ніщо. І Євтушенко, означають, поповнюють колективні ферми. . й
Дійсно, що це сталося. Промова Євгена Євтушенка на московському Конгресі письменників досить рішуче. Так я сказав,
- Євтушенко проти колективних ферм. . й
Бродський ледь відповів:
до Якщо він проти нього, я для нього.
412394 р.
Володимир Хоровіц
Соломон Волков написав книгу «Чайковський на Балансині». Книга вийшла англійською мовою і стала успіхом. Цікава інформація про Чайковського.
У П’яти Чайковському у ранньому дитинстві з’явилася виняткова гра для музики. Він був готовий сидіти на фортепіано весь день. Його батьки не хочуть переробити. Заборонено грати занадто багато.
Після чого він почав барабанування на склі. Після того, як я отримав так, що скло зламався. Хлопчик болить руку. .
Волков представив копію своєї книги до відомого Горовіца. Я був досить впевнений, що це не буде читати. На Хоровіц, як і багато великих митців, було запрошовано себе.
А потім один день Хоровіц був інтерв'ю журналістів. And Horowitz - сказав він
«Для дитини я готовий сидіти на фортепіано щодня. Моя дитина не хоче мене переробити. Вони сказали мені не грати занадто багато. Після чого я почав на скло. Після того, як я отримав так, що скло зламався. І мені болить рука. . ?
Вовки, розповідаючи про цю історію, майже відхилений:
до Так він прочитав книгу!
Роман Якобсон
Роман Якобсон був мальовничим.
Покривши ліву око, він потішив друзям:
- Шукайте прямо! Забудьте ліворуч! Моє право Ліворуч — притока до формалізму. . й
Доброго дня, де раніше заснували філологічну школу! й
Якобсон був смішним людиною. Не занадто, хоча. Це історія Набокова.
Набоков звернувся до професора Гарварда. Всі члени наукової ради були на користь. Один Якобсон проти. Але він був головою ради. Його слово було рішуче.
Нарешті, колеги сказали:
- Ми повинні запросити Набоков. Він великий письменник.
до Що це таке? – Якобсон дивився. Слон також велика тварина. Ми не пропонуємо, щоб він очолює відділ зоології!
3610Р. 4200Р.
Наум Коржавін
Напередодні літературної конференції я попередив:
- Найголовніше, не боляче Коржавін.
- Чому мені болить?
- Бо Корджавін вас зашкодить. Бог заподіяти, що ви сердитися і боляче його. Не робити це.
- Чому б Корджавін болить мене?
- Бо Коржавін болить всіх. Ви не виняток. Не відреагуйте. Коржавін не вразливий.
- Я вразливий, теж.
- Корджавін, особливо.
Не пошкодити його. . й
Розпочато конференцію. Промова Коржавіна тривала чотири хвилини. Першим вироком Коржавін відірвав усіх американських слов’ян.
Він сказав:
- Я не пишу для слов’ян. Я пишу для нормальних людей. . й
Тоді Коржавін оприлюднив весь місто Ленінграда, кажучи:
- Бродський - талановитий поет, хоча Ленінград.
Потім він витерв кілька барбів на Цветков, Лимонов і Синявський. Звичайно я зробив. Я не хочу пам'ятати, як. У будь-якому випадку, виявилося, що я був джрекомендом і крокуком.
Все право, Воінович степнув. Воінович сказав:
- Мати апологізацію Emka. Просто дайте йому правильно. Я знаю Ему. Ема апологізує так:
"Я бачу, але ти соромиш."
Юрій Любимов
Зйомка фільму «Кубанська козака». Юна Любімова відіграла невелику роль. Завершився чудовий колективний ярмарок ферм. Фрукти, овочі, кулі. Коротко, всі сорти достатку.
У Львові з'явився місцевий бабуся:
- «Що ж ти уявляєш?» й
На цій точці народжувалися і ідеологічні сумніви.
Бульба Окудива
Він був в сімдесяти. Булат Окужава виповнилося 50 років. Він був у невдовзі. Літературна газета не привітала його.
Я вирішив відправити телеграму невідомому поету. Я прийшов з нестандартним текстом, а саме: «Чи здоровий, школяр!»
Це була назва одного з його ранніх оповідань.
Через рік я познайомлюся з Окуджавою. І нагадав йому телеграми. Я впевнений, що її незвичайна форма запам'яталася поетом.
Виявилося, що Окуджава отримала понад сотні телеграм на ювілейних дні. Важкий-п'ять з них читайте: «Чи здоровий, школяр!»
Святослав Річтер
Міністр культури Фурцева виступила з Річтера. Я скаржав йому про Ротропович:
- Чому живе Ростропович в країні ця нічмаріш Солженіцин? Відсмоктування!
- Дійсно, сказав Richter, вихідний! Вони щільно. Нехай Solzhenitsyn жити з мене. . й
р.
Михайло Шемакин
Я знав Шемякін з Ленінграда. Через десять років ми зустрілися в Америці. Shemyakin коментує:
- Ви так великий!
Я сказав,
- Я охоче торгую свою висоту заробітку. . й
Це кілька днів. Шемякин знайшов себе в дружній компанії.
Про нашу зустріч:
... Я сказав, як великий ви! А Довлатов каже, що я побачила свою висоту для вашого. (Shemyakin сором'язливий) ... талант!
В цілому, не тільки, що Шемякін є чудовим художником. Він також талановитий редактор. й
З: Сергій Довлатов, Маріанна Волкова. «Не тільки Бродський. Російська культура в портретах і анекдотах.
Сергій Ковальов: Я хворий на загальну безсмертність.
Louise Хай: Чому ви не отримуєте те, що ви хочете.
Джерело: izbrannoe.com/news/lyudi/10-duratskikh-istoriy-o-russkoy-kulture-ot-sergeya-dovlatova/