Що потрібно знати про мій гнів

Я сердився? Ні, приходьте! Я дуже хочу, щоб скинути, і мій кулак і щелепи усаджувати себе. Але я йога і я можу розслабитися. . . ?

Чому небезпека в відносинах?

«Я люблю мене, ви хочете знати і зрозуміти мене, ви хочете, щоб я розумію, ми хочемо створити почуття глибокого обміну. Але що якщо гнів є частиною мене зараз? На даний момент я не знаю, теж? І ви тільки любите ніжність... Отже, що мені потрібно зробити зараз – крок біля, дочекайтеся, поки не загиблість, поки я знову стала карамель?

А потім ви ніколи не знаєте, що я... Вся частина моїх аспірацій, бажань і потреб, за моїм гнівом, цілими шматками життя, ситуацій – все це доведеться залишатися з дотику, все це не зможе поділитися з вами. Так що ви боїтеся від небезпечних емоцій.

Тим не менш, якщо я тебе зрадився. За те, що гнів, мені потрібно для наших відносин, за що гнів, шлях я відчуваю перешкоди в наших відносинах, за що гнів, можливість для мене показати, скільки мені потрібно щось.

Ви почуєте справжню силу свого прагнення. Якщо я залишаю всю цю сторону, ми не можемо вижити разом, ми будемо змушені спекулювати про один одного, роблячи непотрібні припущення.

Якщо я не можу говорити про мій гнів, що найбільш потужна енергія життя всередині мене. І мені доведеться контролювати весь час, щоб ця енергія не виходила у вигляді шпильок «рандом», сірасам, шинок. Що таке, як я тенсе, і в контрольі себе, щоб тримати тендер з вами (це дивний вид ніжності, це не так?), або я почав випускати напругу гніву на «йокс». Неприємно сприяє недоторканності та підвищенню довіри. Нейтер допоможе вам розслабитися з мною, алас. І це те, що я в кінцевому підсумку хочу.

Звісно, контакт можливий тільки якщо я можу говорити про те, що я сердитися з і вибрати слова, які вас не наступають. Не працює, якщо я знаходжу з неповних випадків і не ризикую говорити про головне. Щиро дякую!

Про довіру. Це дуже крутий рівень довіри, набагато більше, ніж завіси і ніжність. Тому що я повинен бути впевненим, що ви не залишаєте, що ви можете слухати, що ви не зламаєте, що ви залишаєтеся і відповіли. Коли у мене є такий досвід, що це єдиний реальний зв'язок для мене. Звісно, взаємний досвід, як шляхи.

Є те, що я повинен висловити небезпеку. Я повинен знати, що значення ваших відносин з мною більше, ніж ваш сучасний емоційний комфорт. І так ви можете послухати мене і зустріти мій гнів. Прийміть мене так сердитися, можливо навіть в проході і проході. І не брати полум’я, і не заподіяти мене за типом «це мій вини», але визнати, що два з нас, разом, з рівним ступенем відповідальності, створеної ситуацією і продовжуємо створювати, і просто ходити по цій ситуації разом.

І я повинен знати, що в певній точці ви можете довірити мене з вашим гнівом, особливо ваш гнів у мене. Я не завжди зайчик, я можу сказати, що я можу бути неправильним, я можу ігнорувати щось. І я не хочу, щоб ви вийшли від мене через це. й

Що робити, якщо обидва люди сердитися? Після того, як контакт ґрунтується на тому, що хтось транслює і хтось сприймає, і це не одночасні дії. У гармонійному контакті люди регулярно змінюють свої ролі. Коли є «емоційним» – хтось повинен докладати зусиль для переміщення своїх почуттів і прослуховування свого партнера. Не забудьте запитати свого партнера.

Кожна емоція проходить через хвилю. Не хвилюйтеся, що це «завжди». Хвиля не зупиняється на вершині. Виражені і виражені емоції ослаблені. Незважаючи на те, що емоція повністю вирішена тільки, працюючи з потребою, що ця емоція сигнальна. Після того, як гнів виражається, вже можна спокійно зрозуміти причину, аналізувати, вести переговори, легайн, обмін концесій і угод, намагатися відрізняти те, що важливо і що може бути жертвою. Згідно з законодавством процесу, рефлексивний етап багато разів ефективніше після проведення емоційної реакції.

Ми, як правило, боїмося знищувати стосунки з небезпекою. Такий досвід. Батьки вилікували, покарані, поголені, або подрібнюють нас з дитинства за сердитися, і ми віримо їх, і часто продовжуємо робити те саме. Багато наших батьків оплачуються за це формальнимізмом у відносинах. У минулому столітті були інші виклики. Питання виживання було в фокусі, не питання щирості і душі контакту. Ми можемо зробити інший вибір. Я обов'язково зацікавив когось.

І більше. Іноді люди думають, що тільки ті, хто має право висловити небезпеку. Тільки «правильна гнівка» має право на існування. І до тих, хто сердитися, вони часто намагаються пояснити з усіх їх може: «Ви, ви неправильно, чому ви сердитися?» Конфігурація. Гіпотетична «правда» завжди відносна, пов’язана з тим, хто зробив правила?

Агер є справжнім почуттям, пов'язаним з розчаруванням потреб, з перешкодами до реалізації намірів і аспірацій. «Чого вірно» – окреме питання, яке не слід змішати з виразом емоцій. Висловлюємо емоції в контакті, шукаємо взаємне розуміння і інтимності. А коли ми дізнаємося, хто правий, ми намагаємося «звернути правила до нашої сторони» і знайти аргументи для власної влади, щоб пригнічувати інші за допомогою «рубок». І це не про інтимності.

Люди виготовлялися з небезпечних, які не можна допустити в космос. Тим не менш, гнів (як всі емоції) є частиною психіки, і його не можна видалити, так само, як ви не можете відрізати руку або ногу.

Еллен Хендриксен: Вчимося відмовитися без провини

Немає гарантії успіху. Що вам подобається.

У цьому контексті небезпечна енергія, що виділяється тілом у відповідь на будь-які перешкоди. Який, ідеально, повинен бути спрямований на подолання перешкод.

«Похід по дорозі, переправляючи колоду на шляху, організм потребує додаткової енергії для продовження руху. Він сердився, стрибнув над (або пропилений над). Але вона вже відрізняється. Ви можете розпочати роботу в журналі. І хвилі твоїх кулаків. Зрозуміти, щоб навчитися концентрувати і направляти енергією, схильним сприймати як гнів.

Ну і в контексті відносин все цікавіше. Вимоги як багато, так і двох людей пов'язані. І гнів є шанс принаймні дізнатися про ці потреби. Якщо цікаво...

Автор: Євгенія Тихвінська

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.b17.ru/article/zlost_otnoshenia/