'Невидимий' жінки

Нещодавно компанія, яка виробляє косметичні засоби для зрілих жінок, провела опитування і виявила, що Після 50, вони починають відчувати невидимість.Коли вони вводять приміщення, чоловіки більше не звертають увагу на них.

В результаті відбувається депресія, дві третини опитаних. Половина них сказали, що вони втратили свою впевненість. Вони відтіняють сіре волосся, потрібно носити окуляри і відсутність відповідного стильного одягу в магазинах.

Довгий, що бульфіт. Якщо вам потрібні дорожні працівники, щоб почувати себе впевнено, ваша проблема не вік, але щось інше.

Я сильний прихильник анти-старіння руху. У віці є частиною життя і повинна бути прийнята з усіма його атрибутами. Як мій чоловік каже: «Що ваша альтернатива? й

Я хочу відчувати здорову і повну міцність, я хочу, щоб моя робота була оцінена. Якщо я прогуляюся в номер і я не помітив, я, ймовірно, не помітив.

Я кажу це з позиції найбільш старшого члена Huffington Post: Я 64, більшість моїх колег - близько 40 років, ніж мені. Вони не тільки дивляться і помітили мене, вони працюють з мною, надсилають повідомлення, проконсультуйтеся мене, приходьте до мене. Моє сіре волосся не заважає цьому.

Моя точка ділиться актриса Cameron Diaz, яка також старіє і не відчуває невидимих. Недавно, під час обговорення її найкращої книги, Книга тіла, з Oprah, Diaz сказав, що я кажу, коли вони кажуть «анти-age» в рекламних оголошеннях, якби ми були блювотні протягом двадцять п'ять років. Вибачте, що не працює. Я не міг перемогти закони природи. й

р.

На кожному етапі мого життя, всі види людей, які хочуть зробити мене добре, сказав: Ви дивитесь молодше вас. Коли я розповім, що я шукаю молодше мого віку, це не комплімент, але дисквінізований ляпас.

Що вони дійсно означає, що виглядає 64 погано. Ми живемо в культурі, де краса ще асоціюється з юнаками.

ЗАМОВИТИ ЗАМОВЛЕННЯ

Час вибору

Чи може бути красива жінка? Чи є її внутрішній світ біднішим, якщо вона виглядає 64, є її словами і заперечує варто менше? Я думаю, що ми змінили наші думки. Що ви думаєте? Видання

Ann Brenoff, The Huffington Post

Автор: Ксенія Чумантєєва

Джерело: theageofhappiness.com/posts/nevidimye-zhenshchiny/bchg7j97f86

Категории

Смотрите также

Новое и интересное