Вадим Зеланд: як ваше негативне ставлення може руйнувати життя

Кожен має думки постійно в своїй голові. Якщо ви пустили цей процес,Негативні думки переважають, тому що ми найбільше турбуємося про те, що лякає, порушує, пригнічує, пригнічує або викликає невдоволення.

Таким чином, за тисячі років психіки утворилися під впливом деструктивних полонин, які вигідно тримати людину на бухті, щоб успішно маніпулювати. Ось чому люди мають вагову ідею того, що вони дійсно хочуть, але вони точно знають, що вони не хочуть.

浜у 涓 蹇

Для того, щоб скасувати негативний міксер думав, щоб грати з деструктивною ручкою і випромінювати енергію при його частоті. Це дуже шкідливе місце.

Ви можете змінити його на іншу звичку. Розумно керувати своїми думкамий Коли ваш розум не зайнятий, як водіння, просто ходьба, або робота, яка не вимагає концентрації, включають позитивні думки. Не думайте про те, що ви не досягнете – подумайте про те, що ви хочете досягти, і ви отримаєте її.

Покажіть, що ви не любите будинок, який ви живете. Ви сказали собі, я хвора цього будинку. Все тут подразнює мене. Коли я перейде до нового місця, я буду щасливим, і доки я не можу це допомогти, я не знаю! Уважайтеся, що з такими думками ви не отримаєте те, що ви очікуєте. Навіть якщо переїзд на нове місце – справа постанови, багато розчарувань чекає Вас в новому будинку.

Бажаєте, ви сказали, але я залишаю цю кришку і переїзд в розкішну особняку! Що таке інше розчарування? Ви не повинні турбуватися про це. У новому палаці ви відчуєте будинок, який укриває вас, більш неприємні сюрпризи чекають вас. І будуть всі види.

Крани зламаються, фарба знизиться, стіни згорнеться, сусіди будуть стерти – загалом, все буде зроблено для збереження параметрів Вашого негативного випромінювання. Новий будинок або старий будинок - що це важливо? Тут завжди будуть лінії життя з усіма зручностями, де ви ще не будете щасливими. У просторі варіантів для вас є багато розкішних будинків, де ви відчуєте себе в пеклі.

Якщо у вас немає ніде, то особливо, ви продовжуєте жити в неображеному середовищі. Після того, як ви не налаштовані на частоту життя, де чекає будинок вашої мрії. На даний момент ви думаєте про те, що ви не любите, ви променете негативну енергію, і це просто приїжджаєте до лінії, яку ви знаходитесь. Таким чином, вам доведеться наклеїти на ньому, доки ви зміните частоту випромінювання. І це не так важко зробити це.

По-перше, захопити себе і відмовитися від невдовзі і не схожих. Завжди і в всіх ви можете знайти хороші сторони і причини невеликої радості. Ви не можете любити будинок, але ви не повинні бути вдячні йому за хостинг. Ведуться вітер зовні, дощ. В будинку є все на самому, і захищає і прогріває вас. Не варто забувати про те, що принаймні гідна вдячність? Якщо ви вдячні за те, що ви зараз, якщо ви відчуваєте себе любов до всіх речей, які оточують вас і допоможемо вам, ви променете позитивну енергію.

Якщо ви хочете, ви можете розраховувати на поліпшення ваших умов. І коли ви переїжджаєте, обов'язково зв'яжемося з вами. Навіть ті речі, які ви відкинулися заслуги. У цих моментах ви транслюєте позитивні коливання в навколишній світ, і вони повернеться до вас.

Подумайте про будинок, який ви хочете мати. Важко зробити, ніж зануритися з вами речі прямо зараз. Але варто. Чи краще відреагувати як устриці до зовнішніх стимулів, або зробити невеликі зусилля і змінити звички? Дивитися брошури з фотографіями будинків, перейдіть у пошук меблювання, жити з усіма думками про те, що ви хочете мати. Ми завжди маємо те, що наші думки міцні. Наші думки завжди приходять до нас в бумерангі.

У вас є багато прикладів того, як ваше негативне ставлення може руйнувати ваше життя. Давайте скажемо, що ви їдете на південь. І тепер, де ви живете, погода не загублена. Ви прогуляєте по вулиці, закручуємо від холодного вітру і змочуємо в дощ. Звісно, радість від цієї погоди складно випробувати. Після цього принаймні буде нейтральним, щоб ігнорувати цей деструктивний ручок. Якщо ви активно висловлюєте свою незадоволеність з погодою, це означає, що ви приймаєте педулу і скеля його ще більше.

Говорячи себе, я буду приїхати на південь, і я буду радіти на сонці, теплому морі. Тепер, поганий, що ковтати! Так, з цим ставленням ви не встигли до лінії життя, де ви будете насолоджуватися райськими. Ви не отримаєте. У вас вже є авіаквиток? Що? Ви можете бути в пункті призначення, але буде погана погода або інші проблеми. Все буде чудово, як тільки ви налаштуєте на позитивну частоту.

Очевидно, Не вистачає для збереження негативної енергії. Вам не доведеться випромінювати себе. Наприклад, ви захочете на когось в небезпекі. Ви можете бути впевнені, що після того, як ви будете мати деякі проблеми або проблеми. У цьому випадку параметри випромінювання задовольнять лінії життя, де ви відчуваєте подразнення. Ось де ти береш.

Наші хаотичні думки мають величезний потенціал енергії.

Як ми працюємо з іншими проблемами

На цих лініях щільність неприємностей вище середнього. Не потрібно затишкути себе, щоб вони сказали, що ця неприємність не була проходити. Не потрібно переконувати вас або довести що-небудь. Просто дивитися для себе, як нові дратівливі речі слідувати вашої негативної реакції.

Висновок з усього цього дуже простий і зрозумілий: Ви завжди на лініях життя, параметри якого задоволені енергією. Ви відмовляєтеся від негативної енергії – з’явиться неприємність у вашому житті. Ви випромінюють негативну енергію – вона повернеться до вас у вигляді нових проблем, таких як бумеранг.

Автор: Вадим Зеланд

Джерело: www.transurfing-real.ru/2015/04/blog-post_24.html