Секретні відносини: Інтимність без зобов'язань

Немає, це не про секретних агентів або навіть відносини, де є третя сторона, але тільки два люди знають про це. У цій статті я хочу поділитися спостереженнями і думками про ситуації, коли чоловік і жінка знаходяться в тісних відносинах, але один з них (нерідко, як) категорично відмовляється розповісти про свої стосунки до значних людей. Ви коли-небудь бачили такі історії?

Це буває, що люди зустрілися протягом багатьох років, і перед зустрічом з батьками, спільними зборами з друзями, датами в громадських місцях, вона не приїжджає. На питання «Коли я побачу вашу матір?», «Чи ваш друг знає, що я існує?», «Для дівчат у вашій компанії знають, що у вас є хлопець?», «Чим не ви постаєте фотографії з нашої поїздки разом?» Ваш партнер дає евастойні відповіді з серії «Ох, мої батьки так зайняті люди», «Я не люблю говорити про своє життя незнайомцям», «Не так часу», і т.д. Чи є ці «коротки ігри» норма?

Нерідко від дівчат і молодих людей приходять листи з історіями про те, як добре вони з їх «халфом», як щасливі вони з собою, як тепле і весело, вони витрачають час наодинці, але ось поганий удач, він / вона не говорить нікому про мене.

На самому початку відносин такий формат може бути досить підходящим, тому що він займає деякий час, щоб дізнатися один одного (ідеально, звичайно, буде добре дізнатися один одному краще), а в великій і нозі компанії не завжди можна говорити про сердечку і на глибоких темах.

Але поступово, коли два усвідомлюють, що вони хочуть переїхати на більш тісні відносини, найбільш природний спосіб починає виникати «поширення системи» - трохи забути в період осені в любовних друзів починають повертати місце в нашому житті, батьках та інших близьких людей чути деякі історії про зустрічі нової і дивної людини, в цілому, хочу показати кохану людину в внутрішньому світі. Це звичайний сценарій, але є безліч інших варіантів.

Буває, що батьківська родина нашого партнера не дуже процвітаюча - материнська гістерика в будь-який зручний час, не соромиться виразів навіть при наявності гостей, батько «добрий, але коли він напої, стає звірою» або нескінченно говорить не дуже смішні і нудні історії. Зібрати онуки, які живуть в одній квартирі з батьками, або просто не дуже душевні і доброзичливі мати-додатки, які не надто схильні до отримання гостей і познайомитися з несподіваними дітьми своєї коханої дитини.

В ідеалі батьки повинні побажати своїх дітей щастя в їх окремому дорослому житті, але на практиці є дуже поширені стосунки співзалежністю в сім'ях і часто виникають випадки, коли мама або батько серйозно вірять, що «не жінка або людина може зробити сина або дочку щасливою, як я можу». Сценарії складні, але, атлас, досить поширені. Ви вважаєте, що ваш партнер хоче запроваджувати вас батькам?

Іноді буває, що партнер не розуміє, що він потребує від життя, включаючи зв'язки з вами, тому він також не поспішає познайомитись зі своїм близьким колом. Тут буде добре, щоб він вирішив і не поспішає грати роль дружини або чоловіка.

Якщо у вас є будинок, автомобіль, сім'я, і діти у сні, то зустріч з реальністю може бути дуже болючим, якщо виходить, що друга людина не може дати вам що-небудь. Я не маю на увазі. Зрозуміло, що ми самі несемо відповідальність за власні почуття, і це без зайвих зусиль, щоб зрушити її до партнера, але завжди болить за опіку, тому краще вести переговори «на березі».

У таких оповіданнях потрібно бути дуже обережним, щоб не постраждати від невиконаних очікувань. Уважна людина спробує будувати стосунки з батьківською родиною, навіть якщо вони складні, хоча б засвідчать вашу позицію, чому краще чекати знайомства з батьками, але знайомство з друзями в будь-якому випадку відбудеться. Але якщо ваша людина є однією з таких сумнівів, то краще не поспішати з фантазією про спільне майбутнє.

Так, ви можете придумати багато красивих пояснень, вони говорять, ми не поспішаємо повідомити всіх про наше об'єднання так, щоб ніхто не джінкс нас, ми не знайомимося з друзями, тому що у нас є абсолютно різні компанії, ми не йдемо до батьків поспішаючи, так як кожен зайнятий і працює, але якщо ви подивитеся на все вище, це часто виходить, що ми і / або наш партнер в навколишньому середовищі і немає людей, які можуть поділитися радістю появи коханої людини в житті?

Можливо, у разі належності до публічних професій, не всі хочуть відкрити свої відносини на громадськість, а близьке коло людей в будь-якому випадку буде відомо про те, що відбувається. Якщо людина має хороші стосунки з друзями, що є точкою приховування людини, серце якого обрано? Якщо є відкриті відносини в сім'ї, то хоча б не в нозі батьки і близька людина дізнається про один одного. Якщо у різних компаніях, то будь-який третій поширений, або буде компроміс у спілкуванні з друзями нашого чоловіка або жінки.

Відвага любові до душі

Кислота і волокность

Якщо ви влаштуєте свого партнера тільки в приватному випадку, це не причина думати, що може бути продовженням такого відносин? Першу думку, а потім уточніть цю проблему в розмовах з «другою половиною». Найчастіше точки не те, що ми не сказали все, як це, але що ми дійсно не хочемо почути цю правду, особливо коли фантазії пішли далеко за реальний стан справ, оскільки найбільш поширений сценарій секретних відносин є фізичною близькістю «без зобов’язань». Видання

Кредит: Деена Річардс

Джерело: www.facebook.com/dina.v.richards/posts/ 10153106477804452:0