344
Правила чоловіча: звертайте увагу!
Затишний, стриманий, блискучий. А ще це крі душі! Чоловічі правила для жінок. Після читання враховуйте. Як кажуть, попередили засоби озброєння.
Ми постійно почуємо про «рулі» від жінок. Ну, нехай є чоловічі правила.
1,1 км Чайники чорні.
2,2 км Якщо ви хочете щось, скажете це прямо. Ми не працюємо! Прозорі натяки не працюють! Навіть суперпрозорі натяки не працюють! Просто покажіть мені прямо!
3. У Вчимося взаємодіяти з туалетом. Ви не маленькі! Якщо це вгору, поставте його вниз. Потрібні бути підняті, потрібно її опустити. Ми не скаржаємось на те, що ви не забираєте її.
4. У «Так» і «Ні» – це відмінні відповіді практично на будь-яке питання.
5. Умань Поділитися з нами тільки проблемами, які необхідно вирішити. Що нам потрібно. Для симпатії, для подруг.
6. Жнівень Якщо ваш головний біль не відійде на 17 місяців, то з вами щось неправильно. До лікаря.
7. Про нас Все, що ми сказали 6 місяців тому не можна використовувати в
як аргумент у спорі. Крім того, дата закінчення терміну дії будь-якої копії або коментар автоматично закінчується не пізніше ніж за 7 днів.
8. У Якщо ви думаєте, що ви жир, ви, ймовірно, є. Не запитайте нас.
9. Навігація Якщо що ми говорили, можна інтерпретувати двома способами, і один переклад діє на вас, як червоною ганчіркою на бульб, ми означали інші.
10. Ви можете попросити нас зробити щось або розповісти нам, як це зробити. Але не обидва варіанти разом. Якщо ви знаєте, як зробити те, що ви хочете зробити краще, піти і зробити це самостійно.
11. Якщо це можливо, заощаджуйте все, що ви хотіли б сказати перед комерційними.
12. Небо сказав Крістофер Колумбус, де піти. І ми не повинні!
13.00 р. Всі чоловіки дивляться тільки 16 кольорів, як в стандартній колірній гамі Windows. Персик - сік, не колір. гарбуз - це торт, не колір ні. Що таке кораловий або рожево-пурпурний, ми не маємо ідеї.
14. Якщо щось свербить, потрібно подряпати. Період.
15.00 р. Якщо ми попросимо те, що сталося, і ви скажете "немовля", ми будемо діяти, якщо нічого не сталося. Я знаю, що ви лежачи, але точка варто сперечатися.
16.00 р. Якщо ви запитуєте питання, що ви не хочете чути, очікуєте відповідь, що ви не хочете чути.
Чому ви не можете сказати привіт через двері?
5-разове правило не працює!
17.00 р. Якщо ми повинні йти кудись разом, будь-який одяг підійде. Дійсно.
18 років Не запитайте, що ми думаємо, якщо ми готові говорити про речі, такі як трансфер Аршавіна, материнські плати, або почнемо.
19.00 р. У вас є щось носити.
20. Є багато взуття.
21. Я у формі. Круглий також форма.
Дякую за читання. Я, я знаю, я спить на дивані вночі. опублікований
Джерело: creu.ru/muzhskie-pravila-dlya-zhenshhin-75827/
Ми постійно почуємо про «рулі» від жінок. Ну, нехай є чоловічі правила.
1,1 км Чайники чорні.
2,2 км Якщо ви хочете щось, скажете це прямо. Ми не працюємо! Прозорі натяки не працюють! Навіть суперпрозорі натяки не працюють! Просто покажіть мені прямо!
3. У Вчимося взаємодіяти з туалетом. Ви не маленькі! Якщо це вгору, поставте його вниз. Потрібні бути підняті, потрібно її опустити. Ми не скаржаємось на те, що ви не забираєте її.
4. У «Так» і «Ні» – це відмінні відповіді практично на будь-яке питання.
5. Умань Поділитися з нами тільки проблемами, які необхідно вирішити. Що нам потрібно. Для симпатії, для подруг.
6. Жнівень Якщо ваш головний біль не відійде на 17 місяців, то з вами щось неправильно. До лікаря.
7. Про нас Все, що ми сказали 6 місяців тому не можна використовувати в
як аргумент у спорі. Крім того, дата закінчення терміну дії будь-якої копії або коментар автоматично закінчується не пізніше ніж за 7 днів.
8. У Якщо ви думаєте, що ви жир, ви, ймовірно, є. Не запитайте нас.
9. Навігація Якщо що ми говорили, можна інтерпретувати двома способами, і один переклад діє на вас, як червоною ганчіркою на бульб, ми означали інші.
10. Ви можете попросити нас зробити щось або розповісти нам, як це зробити. Але не обидва варіанти разом. Якщо ви знаєте, як зробити те, що ви хочете зробити краще, піти і зробити це самостійно.
11. Якщо це можливо, заощаджуйте все, що ви хотіли б сказати перед комерційними.
12. Небо сказав Крістофер Колумбус, де піти. І ми не повинні!
13.00 р. Всі чоловіки дивляться тільки 16 кольорів, як в стандартній колірній гамі Windows. Персик - сік, не колір. гарбуз - це торт, не колір ні. Що таке кораловий або рожево-пурпурний, ми не маємо ідеї.
14. Якщо щось свербить, потрібно подряпати. Період.
15.00 р. Якщо ми попросимо те, що сталося, і ви скажете "немовля", ми будемо діяти, якщо нічого не сталося. Я знаю, що ви лежачи, але точка варто сперечатися.
16.00 р. Якщо ви запитуєте питання, що ви не хочете чути, очікуєте відповідь, що ви не хочете чути.
Чому ви не можете сказати привіт через двері?
5-разове правило не працює!
17.00 р. Якщо ми повинні йти кудись разом, будь-який одяг підійде. Дійсно.
18 років Не запитайте, що ми думаємо, якщо ми готові говорити про речі, такі як трансфер Аршавіна, материнські плати, або почнемо.
19.00 р. У вас є щось носити.
20. Є багато взуття.
21. Я у формі. Круглий також форма.
Дякую за читання. Я, я знаю, я спить на дивані вночі. опублікований
Джерело: creu.ru/muzhskie-pravila-dlya-zhenshhin-75827/