Ефект «дупучих» або рівний собі

Як важко це здається, коли це не так.

І як нас зачаровують, ми люди, які її мають.

Що це означає бути рівною для себе?

Ось, покажіть мені я. Я не рівний собі?

Не просте. Людина має образ себе — його подарунок, і це його заміс. Людина може вірити, що він, це його ідея, і це. Але коли інші дивляться його по-різному, він буде дуже згасити. Далі це зображення себе від реальності, чим більше людина повинна доводити сили, щоб довести протилежну.

Це, його особиста влада, яка буде любити і цікаво. Чим більше він намагається вражати, тим далі він від себе. Це означає, що ефект буде повністю зворотний. Ця людина є «малою» в очах, і вона все більш складна для нього, щоб тримати нашу увагу, або він «малий» може призвести до симпатії, але, безумовно, не захоплення.

浜у 涓 蹇

І якщо він не натуральний у своєму образі себе, але продовжує намагатися, всі кошти, щоб довести нам протилежне, наполягає в кожному можливому шляху на його міцність і / або винятковість, ми все ще реєструємо (feel) його родючість, і тому неефективність в цьому. Якщо він використовується для того, щоб лягти себе протягом тривалого часу, він не може бачити власну помилковість, його невідповідність до бажаного і фактичного.

Але, якщо людина, наприклад, «подарує» таким чином, він, у своїй внутрішній правді, наприклад: «Я на сцені зараз і хвилююся...», «Я втратив і не можу знайти слова...», або в особистому кабінеті: «Я боїтеся втратити тебе...», «Я шкода / рубаний / самотні...», «Я не розумію.», потім ми відразу приєднуємось до такої чесності.

Ми будемо мати справжню зацікавленість, тому що в момент визнання нашої внутрішньої правди людина нарешті з'являється. Він стає рівною і ми помітили його. Він визнає, що всередині, стає автентичнимй

Головне в цьому мистецтві є визнання «як це» (як це дійсно є). Після визнання «що таке», «що було» якісно пересувається з мертвої точки. Як тільки ми додаємо, що ми впізнали зміни. Це секрет життя! Нарешті, застій зникне, а стан потоку життя виникає. Це багато енергії.

Коли ми відкриваємо нашу внутрішню правду про себе більш глибоким і глибоким, ми енергійні і воістину. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Коли зусилля є «згасити», а не «зловити», ми крадемо від себе. Якщо ми витрачаємо енергію на «згасання», не приймаємо те, що тіло починає боляче. Ми не віримо, що це спосіб втратити енергію.

Прийміть собі спосіб отримання енергії. Але людина вибивається тим, що в сучасному оцінивному світі, є «ідоли», і це те, що широко визнано популярним і модним: успіх, веселощі, краса. Сучасна людина схильна вірити не себе, але що пропагується як значення, і не маючи їх достатньо, намагається його грати.

Коли у вас є сміливість бути автентичним, він буде виглядати як сила харизми. Навіть якщо картина не ідеальний, ми все одно сподобається. Але, не розуміючи, чому «картка» подобається і що її секрет, багато хто зацікавить харизматичну людину, може спробувати «повторний прийом», щоб також виглядати краще.

Але, на жаль, не вийде. Імітуючи зовнішні прояви інших, ми не стаємо більше себе. Хтось інший прийом не є вашим, і його правда є його автентичністю, а не ваш.Як рівний собі – секрет міцності і харизми.

Наприклад, уявіть, що кішка не намагається довести до вас, що це кішка, її особиста сила йде до життя, не схожа на кішка. Він виглядає краще, ніж він вже є. Саме тому ми віримо її. Ми завжди дуже переїжджаємо і зачаровує «харизма» дикої природи.

Секретом цього є автентичність мовлення. Радіоканали того, що зовні і що всередині. Кіт, як дерево, дорівнює собі. кішка не думає про себе, вона відчуває себе подібною. Від цього почуття себе вона живе, ціле і ціле. Життя себе, не образ себе, є секретом магнетизму, харизми і особистої влади.

Тож неважливо, наскільки великий динамік, який ви, якщо кішка виходить на стаж, або птах летить вікно, або навіть людина, яка з'являється, ви не можете конкурувати з ними. Вони є загальними, що вони є.

Але коли ми бачимо, що дорослий може бути таким невигідним для себе (або непривабливістю його проявів), тому натуральний, ми любимо його безтурботність і природність.

Підпишіться на наш канал YouTube, який дозволяє дивитися онлайн, завантажити з YouTube безкоштовно відео про відновлення, омолодження особи. Любов для інших і для себе як відчуття високих коливань є важливим чинником.

Відсутність турботи про не втрати обличчя і самоконтроль, що переважає більшість людей створює поле легкості і природності. І пауси, що поруч з такою людиною, дійсно паузи, вони чисті від цінних думок і порожніх. У зв'язку з цим, така людина дає нам місце, де ми можемо, нарешті, почути себе.

З такою природною особою, яка не ріпакує себе, ми відчуваємо, що ми можемо розслабити більше і дозволити собі бути більш себе (нехай ми спробуємо порадувати його).

Людина, що дорівнює собі, не будує себе.Немає судових рішень. А, отже, ми не будемо: оцінювати, ранжувати, правила та змія. Це так цінний! У цьому оціночному світі споживачів, тепер у великому дефіциті.

Як позбутися від непристойних і неприємних думок

Резюме - хірург всіх жінок

Люди, як правило, приймають один одного за умови. Вони приймають себе умовно, теж. У відповідності до його образу себе, від усього, що цей образ виступає. Вони відхиляють тих, хто відхиляє правду. Відчуття – це мертвий кінець, що веде до втрати, контактів, можливостей, енергії, втоми та апатії.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Ми пропустили подарунок і цінуємо тих, хто приніс нам назад. Так є стан будинку, стан суміжності душі.

Автор: Наталія Валицька

Як це, поділитися своїми друзями!

www.youtube.com/канал/UCXd71u0w04qcwk32c8kY2BA/відео

Веб-сайт: www.facebook.com//

Джерело: valitskaya.com/wp/