Не сперечатися з жінками! Феміністи очима чоловіків

Я довго хотів записувати цей ролик, як я нещодавно бачив певну тенденцію в маносфері.

Кілька тижнів тому я прийшов на анти феміністську дискусію на Facebook. Кілька чоловіків (Я не знаю, якщо вони належали до MD або щось, як це) сперечалися з жінками в цій дискусії, а кількість коментарів перевищила три сотні.

Я спробував допити. Він сказав: «Що ви помітили час?» Чому ви замовляєте з цими жінками / феміністами? Але я бачу, що ця ситуація повторюється знову і знову, тому я вирішив голосувати мій погляд.

Ми вже обговорюємо, що Фемінізм нічого більше, ніж жіноча сутність, жіноча природа, яка виросла в суспільно-політичний рух.й Ми знаємо, що чоловіки прагнуть приділити увагу потребам і побажанням жінок. Я можу сказати це до, але я сказав, що це знову. Стоп приділяють увагу жінкам і зануренням з ними.й

Ви хочете знати, чому це не має сенсу? У нижній лінії є те, що фемінізм не досягається такої величини, якщо чоловіки не приділяли увагу і відповіли потребам, побажанням і вимогам жінок з часів безсмертності.

Хіспер І фемінізм, в певній мірі, жіночий привід на глобальну вагу. Спробуйте привернути увагу чоловіків до вимог жінокй Якщо чоловіки ігнорували шум і гаму фемінізму, ми не будемо в шати, ми не будемо.

Пам'яті: Влада гіноцентрізму залишається тільки на тому, що світ слухає скарги і вимоги жінок, реагує на будь-які проблеми. Це їх міцність, яка дуже легко нейтралізувати, просто без контакту з ними. Найкращий захист проти будь-яких антивірусних кампаній, в тому числі проти насильства, є ігнорувати їх, не брати участь у дискусіях, або привернути додаткову увагу до них.

Чи називають жінки маніпулятори і злочинці? Нехай це.

Я бачу загальний дискрет для жінок набагато краще рішення, ніж позачергові аргументи і безшумні дискусії. Я кажу: Вашим аргументом є аргументи проти жіночої природи.й Це ніколи не змінить, тому що ви помітите свій час. Я переконаний, що більшість пожертвувань для блогерів/жіночих правозахисників ведуть чоловіки. Так, чоловіки, я готовий ставити гроші на неї.

Я не хочу говорити з жінками, я не хочу, щоб мені з жінками, я не хочу поговорити з жінками або використовувати фізичну силу на них, я не хочу мати секс з ними, я не хочу мати нічого спільного з ними.

Це, мабуть, радикальний підхід, у моїй погляді, набагато ефективніше, ніж додавання палива до вогню, за рахунок залучення в контруси.

6 способів звільнити дочку від гендерних стереотипів

Я ніколи не сперечався з жінками.

Люди, які говорять про те, що всі чоловіки є рапсами і злочинцями, можуть безпечно повернути свої спини. Вони заслуговують бути повністю ігноруваними і ізольованими.

Ми можемо запропонувати ідеї щодо покращення життя людини на індивідуальному рівні. Така стратегія займе нас набагато далі, ніж віки образу в жіночих потребах, які привели чоловіків до мертвого кінця.

Кредит: Стардуск

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: mghow.ru/o-sporah-s-zhenshhinami/