Збірні діти: що робити?

Які хмари на?

Мама читає книгу на 6-річному Peta, а 2-річної Катюші заважає.

Чому це відбувається? Що робити?

Кожна дитина в сім'ї потребує батьків, щоб привернути увагу до нього особисто.

Збірні діти Вони потребують уваги постійно, кожна хвилина.

Нормально розвиваючи дітей Шукаємо індивідуальне спілкування з батьками в певних точках:

• Коли важко вивчити природні явища ("Що таке хмара?", «Що таке рахіт під час громіздки?», "Чому ж діти приходять з?" та ін.),
  • Коли їм важко зрозуміти психологію відносин людини самостійно («Чому не хтось мені подобається бути друзями?», "Чому я кладаю як приклад того, хто не поважаю, що я й інші діти?" та ін.

У нашій ситуації, 2-річної Катюша потребує своєї батьківської уваги, оскільки Петя. Що ми робимо тут?

Зайдіть її в руки і продовжуйте читати книгу Pete. - не ідеальний. У кращому віці дочка закохується, гірше - заважатиме, адже сенс про що читає не зрозуміло і тому не цікаво.

Опція полягає у перенесенні читання з вашим сином, оскільки він старший і піклується про його молодшу дочку. - не працювати ні. Для хлопчика у віці, читати разом (навіть, якщо він може прочитати себе) – чудовий досвід спілкування та емпатії. Це як формуються дружби. Крім того, існує можливість проаналізувати цікаві епізоди з читання, порівняти їх з аналогічними життєвими ситуаціями, порівняти оцінки подій з точки зору дитини і дорослого. Таким чином, на думку іншої людини створюються правила обговорення. Маленька дівчина досить проста, але цікава робота з іграшками, комами, малюванням.

р.

Афіша Опція «зайняти 2-річну Катюшу цікавою для її вікової окупації, і приділіть особисту увагу до 6-річного Pete» - найкращий розчин. Для передачі зв'язку з сином в інший, більш зручний час для матері, загрожує тим, що дитина зникне цього бажання, є інші питання, які він може вирішити самостійно. І буде пропущена можливість зацікавленого спілкування. Для цього бажання приїхати з дитини, після чого освіта найефективніша.

Автор: Людмила Андріївська

Також цікаві: 2 основні варіанти вашої дитини

Що ми забуваємо навчити дітей

Джерело: detkiclub.com/articles/111995-kapriznye-deti-chto-delat